Na fesťáku...

24. 3. 2021 · 6 014 zhliadnutí luki555

Celý den jsme si užili. Hudbu a samozřejmě pití. Bez dětí, bez starostí jsme si užívali v areálu se spoustou dalších fanoušků. Poslední kapela už byla nad naše síly i vnímání, a tak jsme se vydali do ubytovacího zařízení, kde jsme byli dočasně ubytovaní. Těšili jsme se jeden na druhého. Byli jsme patřičně nadržení a chtěli si užít i večer s trochou sexu.

Prodírali jsme se skupinkami fandů pryč z areálu a pak po silničce okolo nespočet stánků s oblečením, cetkami, jídlem a pitím. Dorazili jsme trochu motavou chůzí k ubytování. Vyšli jsme do patra a na konci chodby jsme zapluli do pokoje. Chystali jsme se do sprchy. To znamenalo do spodního prádla a Petra se pak zamotala lehce do ručníku, aby na chodbě neofoukla a zahalila svoje polonahé tělo.

"Je nespravedlivý, že máš sprchu kousek a já musím do patra.", postěžovala si.

"No já jsem to patro nevybíral. Buď ráda, že nejsme pod stanem a nejdeš do sprch v kempu.", opáčil jsem jí.
"Však pojď se mnou do pánských, když se ti nechce nahoru", šibalsky jsem na ni vybalil.
Dávno věděla, že se mi líbí představa, že by ji nahou viděli cizí muži.

"No jen abys mě ubránil.", vrátila mi Petra.
"Třeba by si rádi šáhli." a ukazovala mi svoje velká prsa pod ručníkem.

"To vůbec nepochybuji. Rádi by si šáhli na takový super kozičky" a zmáčkl jsem jí je.
Políbili jsme se. Naše jazyky se propletly. Bylo to vzrušující jen si to představit.
"Bylo by to vzrůšo, kdyby ve sprchách zrovna někdo byl a ty jsi tam nakráčela se vysprchovat...", říkám jí.

"Hmm, víš že se stydím.", snažila se to ukončit.

"Vím a nemáš vůbec za co.", mačkal jsem jí její měkká prsa. Bradavky jí začaly tvrdnout.

"Až po sprše.", odstrčila mě a schovala si prsa zpět pod ručník.

Vzala si toaletní taštičku a šla ke dveřím.
Rychle jsem vzal svoji taštičku a vyrazil jsem za ní.
Zamknul jsem dveře a spěchal ji doběhnout. U třetích dveří na chodbě ji dohonil a vzal jsem ji za ruku, kousek před pánskými sprchami. Dal jsem jí pusu a otevřel dveře do sprch, ale ruku jsem ji nepustil.

"Neblbni Lukáši!", sykla na mě.

"Pojď, vo hovno jde", nepustil jsem ji ruku a ona za mnou vkráčela dovnitř. Kdyby nebyla přiopilá, nikdy by se to asi nestalo.

Pánské sprchy byly dělené na dvě symetrické poloviny. V každé polovině asi 5 sprch podél delší stěny a 2 sprchy kolmo z rohu, podél chodby. Na stěně uprostřed oddělující poloviny byla pověšená umyvadla se zrcadly a na kratší kolmé stěně jedno nebo dvě zabílená okna.
Vtáhl jsem ji do levé poloviny, protože v pravé byly slyšet asi dvě používané sprchy a na dřevěných židlích byly hozené svršky.

"Tady si odlož a pojď.", ukázal jsem na židli u 2 sprch v rohu a začal jsem se svlíkat.
Pak jsem si letmo všiml, že je jedna sprcha v delší řadě taky používaná, ale víc jsem nezkoumal.
Petra se rychle zbavila ručníku a tang a zaplula do sprchové kóje.

Pod příjemně teplou vodou jsem smýval pot z celého dne a byl jsem tak zvláštně napjatý, že vedle je moje žena v "pánských!" sprchách. Hlavou se mi honili myšlenky, zda někdo uvidí moji lásku nahou a lehce mi dole z toho zacukalo.

Byl jsem trošku rychlejší, však taky nemám dlouhé vlasy jako Petra, tak jsem vylezl ze sprchy jako první. Utíral jsem svoje tělo a uprostřed místnosti se sušil vyšší mužnější chlápek, který zatím asi nic netušil.
Utíral jsem si tělo do ručníku a pak si ho omotal kolem pasu. To už si chlápek čistil zuby. Hrábl jsem taky po pastě na zuby, když vykoukla Petra, rozhlídla se a když viděla, že ji nikdo nesleduje, vyšla nahá rychle k židli pro ručník. Jenže jak byla kluzká podlaha a ona nosí svoje lehké ťapky tak leda na dvě věci, tak se jí svezla noha, zavrávolala a vpadla popředu nahá do místnoti a svrhla na zem nejen sebe, ale i židli s ručníkem a věcmi.

Oba jsme se u umyvadla lekli.

"Ty vole!", uslyšel jsem vedle sebe, jak to vypadlo z úst chlápka, který zíral na moji nahou Petrušku, jak se snaží zvednout z mokré podlahy.

Přiskočil jsem k Petře a pomáhal jsem jí se zvednout za rameno.
Chlápek měl úžasný pohled na rovnající se nahou ženu s jejími velkými povislými prsy po dětech a vůbec na celé její nahé tělo včetně ochlupeného úžasného klínu a lehce kulatého bříška. Úplně zapomněl na čištění zubů a zíral na moji ženu.

"Doprdele to tady nikdo nevytírá?!", čertila se Petra a sbírala si ještě ručník, takže se zase sehla a s ní se zhouply její úchvatné prsy.
Pak se rychle zahalila do ručníku a rovnala si v něm svoje prsa a stahovala si kraj ručníku pod zadek.

Chlápek zakroutil hlavou, když viděl, že to dobře dopadlo, očistil si kartáček na zuby, vzal si věci a kráčel směrem k východu. Jak míjel Petru, která si právě čistila zuby vedle mě, viditelně ji sjížděl pohledem a koukal jí na zadek pod ručníkem a na holá stehna. Vcházel do vstupního prostoru před dělící stěnou a jen jsme slyšeli:

"Kurva já bych mrdal..." a mířil k chodbě.

"Já taky", prohodil jsem z pod pasty a usmál se vedle na ženu.

Chlápek zmizel na chodbu.

Ona se uchechtla a zakroutila hlavou a čistila zuby. Poklidil jsem si kartáček a pastu do taštičky a čekal jsem na ni.
Pak jsme se oba dekovali pryč. Stačil jsem si všimnout, že vedle jsou zrovna 3 další muži a oni jen v rychlosti zaregistrovali ženu v ručníku při našem odchodu z místnosti sprch.
Rychle jsme se přesouvali na konec chodby a vybuchli jsme smíchem.
Při odemykání jsem si všiml, že z půlky chodby nás někdo sleduje od schodiště v boxerkách a s ručníkem přes rameno.
Zapluli jsme do pokoje a Petra zamkla.