Jedeme na plno

14. 4. 2021 · 3 450 zhliadnutí gappe

Skončilo nám omezení cestovat a tak toho ihned využíváme. Myslím si, že takových bude hodně. Zkontrolovali jsme stav na netu hodili jsme se do gala a vyrážíme na jih. Tentokrát jedeme do jednoho klubu na jihu. Cesta dobrá jen o poznání více aut na silnicích oproti minulým týdnům. Dnes žádné tajnosti a nenápadné plížení. Rovnou hrdě parkujeme před klubem. Už je zde pěkná řádka aut. Po několika měsících se srdečně vítáme s majiteli klubu a pomalu se rozkoukáváme. V prostoru baru už sedí dobrá desítka párů. Posadili jsme se objednali jsme si potí a klábosíme ve spolek. Sociální kontakt nám opravdu moc chybí. Stále přichází další páry. V jednu chvíli to vypadalo, že přijel autobus. Některé páry již daly sprchu a jdou se bavit do místnosti s ležením. Mě padl do oka jeden pár. Jsou nám sympatičtí a tak je následujeme do sprchy. Oba jsou skoro štíhlí a trochu opálení. Možná solárko. Společně jdeme do jedné místnosti na velkou postel. Oni začínají orálkem poloha 69. Jsme v těsné blízkosti a pozorujeme je. Já dráždím svou milou na poštěváčku a má milá hladí zadeček sousedky. Začínáme se více vzájemně propojovat. Má milá leží na zádech a v mušličce má dva prsty. Ze shora na ni přiléhá sousedka. Je na čtyřech a zezadu ji obšťastňuje svým penisem její partner. Přitom se holky vášnivě líbají a dráždí na prsou. Obě mají krásná, velká plná prsa. Oba páry se více a více vzájemně proplétají. Oba holky souložíme a přitom pozorujeme jak se holky o sebe hezky starají. Souložení občas střídá orál. Kouření a lízání holky s holkama a kluci s holkama. Po půl hodině jsme krásně unavení. Bylo to úžasné. Ještě polibek a jdeme do sprchy. Smýt pot a jiné tekutiny. Chvilku odpočinek a doplnit tekutiny. V klubu je vedro chvílemi až moc.
S mou milou jdeme na průzkum do zadních pokojů. Všude je spousta párů a v pokojích a na postelích je fakt dost plno. Ale ještě by se dalo někam vmáčknout. Sledujeme a hledáme někoho sympatického. Ale zatím nic. Z několika chumlů těl se vynořili ruce a snaží se nás vtáhnout mezi sebe. No hlavně mou milou. Ale není to to pravé co hledáme a tak jdeme jinam. Našli jsme si prázdný pokojík a začali jsme se milovat. Nejprve předehra hlazení orálek, lízání. A už ani nejsme sami. Přišli další dva páry. Ale jsou asi nesmělý. Jen tak pokukují, ale nic víc se neodváží. A my nemáme moc zájem a tak jsme zůstali s mou milou jen spolu. Pěkně jsme si to užili a zašukali jsme na mnoho způsobů.
Zase sedíme u baru a pozorujeme dění. Je to úžasné. Stále přichází nové páry. Už tu může být k třiceti párům. Potkáváme se s několika známými. S někým jsme se neviděli skoro rok. A tak máme o čem drbat. V místnosti s barem je plno a v zadních pokojích je také dost lidí. Procházíme okolo jedné postýlky s mladším párem. Oslovili jsme je a hned přilehli. Slečna má velký zájem o slečnu. A tak má milá se k ní hned přitulila. My kluci jen přihlížíme a občas jen lehce hladíme a laskáme. Holky začaly z lehka doteky s polibky, ale během chvíle se z nich staly dračice. Líbají se kousají, se ruce vzájemně ponořené v mušličkách. Chvíli rukou chvíli jazykem se dráždí všude možně. A jsou tak šikovné, že ještě myslí i na nás kluky. Penisy nám honí a chvílemi i pokouří. Jdeme do finále. Holky si lehly tak, aby se mohly pěkně spolu milovat, ale aby jsme se my kluci dostali svými penisy do kundičky. A tak se holky líbají a dráždí a my do nich vrážíme svá péra. Je to tak úžasné, že jsem jak smyslu zbavený a šukám jako by to bylo naposled. Ještě jednou dvakrát a můj úd se vzedmul a plnou silou zase vypustil svou nálož.
Je hotovo holky leží mokré potem v těsném obětí a oddychují. Jdeme dát sprchu.
Hodiny dost poskočily dost lidí už odešlo, ale stále je tu ještě dost chtivých párů se pomilovat. Jdeme zase dozadu. Našli jsme si volné místo kde jsme zatím sami. Já sedím a má láska mě svádí. Pustila se do onanie a předvádí mě nádherné výhledy. Přitom hlasitě vzdychá. Přilákalo to několik přihlížejících. Z těch po chvíli koukání zůstala jen zajímavá žena v korsetu a podvazcích. A tak jsme ji pozvali k nám. K ženě se připojil muž středního věku. My muži ležíme a díváme se, jak se holky pomalu do toho pouští. Vášnivé líbání a ruce v podbřišku. Prudké sundání zbytečných překážek. Nejprve letí korset a hned zbytek. Žena má menší prsa, ale krásné dlouhé bradavky, které trčí jako dva prstíky. Holky se vášnivě líbají lízají dráždí a zase tisknou k sobě. Ležícímu muži se začala věnovat starší dáma. Nejdřív mu ho pohonila a po chvíli mu ho začala labužnicky kouřit. Mezi tím holky řádi jako by to bylo naposled. Pod jednou se objevilo mokro. Mokré orgazmy miluji. Holky si mě vzaly mezi sebe. Mám jednu ruku v jedné kundičce a druhou v druhé. Obě mušličky jsou hodně mokré a každou chvíli začnou stříkat v rytmu mohutných orgazmů. Potom jsem si vzal do parády mladou paní. Jeden prstík zezadu a dva ze předu a k tomu ještě vztyčenou bradavku do pusy. Bradavku silně saji a prstíkama obratně pracuji. Výsledek na sebe nenechal dlouho čekat. Žena se prohnula slastí křečovitě se přimáčkla k mé ženě a zase jeden orgasmus za druhým. Pod námi je už pěkná louže. A nakonec jsme to samé udělali mé milované. Jsme celý zalití potem a štěstím. Jen kolena se nám trochu podlamují. Po chvíli odpočinku vyrážíme k domovu. Je před námi pěkně dlouhá cesta, ale jsme nadšeni a plni nových zážitků.