Děkuju...

5. 5. 2021 · 3 212 zhliadnutí me-queen

Vím, že toto s BDSM nemá skoro nic společného. A ani nechci. ČIsté BDSM mi nic neříká. Toto je jen má fantazie a chtíč. Čistá přirozená dominantnost a sexualita. Takže na to pohlížejte s rezervou. A pokud to jde, tak si to i užijte. :)
Jo, bylo to kdysi napsáno na přání jednoho muže. A myslím, že je škoda to nechat v šuplíku.

Při našich bláznivých schůzkách vymyslíme akci. Na amatérech si založíme společný profil, zadáme co hledáme začne akce Z. Chvíli to trvá, ale nakonec se s jednou holčinou domluvíme. Vybereme si křehkou blondýnku s velkýma modrýma očima, drobnou, malá prsíčka a ač je jí 23 let, vypadá tak na 17.
Domluvíme si schůzku na veřejným místě. Seznámíme se, dáme víno, navážeme důvěrnější kontakt. Promluvíme si o pravidlech a o postupu. Řekne, že je jí s námi dobře a že do toho jde. Tak se zvedneme a odvedeme si jí do hotelu, kde už máme vše nachystané.
Subi se dojde do koupelny umýt a svléknout. My dva se nachystáme. Já si vezmu korzet, rozpustím vlasy, podvazkový pás bez kalhotek, punčochy a lodičky. Ty si vezmeš jen společenské kalhoty, od pasu nahoru jsi nahý. Trochu jí to trvá, asi je nervózní. Otevřeme si víno na uvolnění atmosféry a já tě začnu líbat, jsme oba strašně vzrušení.
Po nějaké době se otevřou dveře a vejde ona. Opravdu je drobná, jemná jak Bambi. Úplně k pomazlení. Snažím se s ní navázat kontakt. Dojdu k ní a dám jí napít vína ze sklenice. Subi si cucne, donutím ji napít se víc. Nakloním se k ní a zašeptám jí do ucha: „Hodná holčička.“ Takhle vypije celou sklenici. Jdu skleničku odložit a ty si stoupneš proti Subi. Máš v ruce bičík a začneš ji jím hladit po tváři, krku, malých ňadrech, bradavkách až k prcince, kde má čárku. A trochu ji jím plácneš. Sykne. Já si stoupnu za ní, poodhrnu jí vlasy a políbím na krk. Pak na rameno, pomalu dolů po celých zádech až k zadečku. Dlaněma jí prdelku sevřu a plácnu. Pak jedu rukama po stehnech, rukama dolů až po kotník. Podáš mi bičík a já jí vzadu pod kolenem plesknu. Hodně citlivé a vzrušující místo. Zaklepe se a trochu se jí podlomí nohy, udělám to i na druhé straně. To už zasténá, ale ustojí to.
Vezmeš provaz, dáš jí ruce za záda a začneš je svazovat k sobě. Já si dojdu pro kolíčky na řetízku a nasadím jí je na bradavky. Holka má úplně vytřeštěné oči, ale je vidět, že se jí to líbí. Nakloníš se k ní a něco jí šeptáš do ucha, neslyším to, ale holka přivírá oči a zaklání hlavu. Ty jí sevřeš prso a kousneš do ucha. Já si sednu na gauč a dívám se na vás. Rukama putuješ níž až ke klitorisu, kde ji začneš dráždit. Já si vezmu vibrační hlavici, roztáhnu nohy a začnu si hrát sama se sebou. Díváš se na mě a přitom jí dráždíš na klitorisu. Pěkně si ten pohled na vás užívám. Pak jí čapneš za vlasy a jedním prudkým pohybem jí srazíš na kolena, až hlavou k zemi. Subi zavzdychá. Řekneš směrem ke mně: „Tak si pojď pohrát s hračkou miláčku.“
Subi má hlavu u země, za zády ruce a vystrčený zadeček… bičíkem jí pořádně plesknu ze zadu po pyskách, pak ještě párkrát. Pěkně heká. Tentokrát se uvelebíš ty. Díváš se na nás a rozepneš si poklopec. Já se jí nakloním k zadečku a pěkně jí ze zadu olíznu. Jazykem zajedu až do mušličky. Nachystám si jí, aby byla pěkně vlhká. A pak si vezmu vibrační hlavici a přiložím ji ke klitorisu. Dívám se na ní ze zadu, jak se prohýbá, heká a úpí. Ty si ho vytáhneš a pomaloučku si s ním hraješ. Díváme se na sebe a strašně nás to vzrušuje. Když začne Subi sténat až moc, dojdeš do krabice vytáhneš roubík. Pěkně jí ho nasadíš aby neměla možnost projevu. A já jí dál dráždím. Ty si ke mně stoupneš a strčíš mi péro do pusy. Pěkně ti ho na doraz kouřím. Jsme oba úplně hotoví, když se mi hrabeš ve vlasech a vzdycháš. Když už to vypadá, že se nám Subi udělá, přestanu. Nechám ji vydechnout.
My dva si sedneme na postel a začneme se líbat. Ona stále v tom pokořeném předklonu na nás kouká. Ty mi roztáhneš nohy a prsty zajedeš do dírky. Začnu sténat. Drtíš mou pusu polibky a pak mi vytáhneš prso stiskneš bradavku zubama. Zakloním hlavu a vyjdu ti pánví vstříc. Po několik naražení do obodu G začnu stříkat. Pěkně se našponuji a dostříknu až na naší subinku. Ty nepřestáváš a moje šťáva je úplně všude. Subi má úplně mokrý obličej. Pak přestaneš, pár dotyky si nahoníš péro, dojdeš k Subi a vyndáš jí roubík. Donutíš jí se doplazit k mým roztaženým nohám. Se slovy: „Dělej lízej.“ jí strčíš obličej mezi moje nohy. Ona je nejdřív trochu nervozní a neobratná, ale po chvíli si přijde na svý. Ty jí rukou noříš hlavu do mý obrovský kundy a ona pije můj nektar. Strká mi jazyk do dírky a vytváří podtlak na mým poštěváčku. Já se svíjím a nevydržím, ještě jednou jí obstříknu celý oblličej. Ona pije a pije. Ty si u toho hraješ s pérem a vrčíš. Chceš taky svoje a jak je krásně ode mě mokrá, tak čapneš její hlavu a narazíš si jí na péro. Pořádně jí prcáš pusu. Já se na vás dívám, jak si to užíváš. Subi tečou slzy, nemůže skoro dýchat, všude jsou její sliny, občas se jí trochu navalí, ale ty nepřestaneš. Mrdáš jí pusu jak jen to jde. Pak jí zastavíš, dáš jí facku a přestaneš. Klekneš si ke mně a olízneš mi kundičku. Potřebuješ si mě ochutnat po jazýčku Subi.
Subi klečí na zemi snaží se vzpamatovat. Dáme jí chvilku. Ty si se mnou hraješ. Ale tak jemně a něžně, abych si od toho odpočinula. Hezky se líbáme, hladíme, soustředíme náš dech do jednoho okamžiku. Celá ta situace nás příjemně vzrušuje a jsme oba napojení na to samé. Pak si stoupneš, zas zapneš kalhoty a čapneš naší mršku. Rozděláš jí ruce a necháš stát. Ona sama nechápe co se děje, ale nic neřekne. Čeká co bude dál. Jen stojí a kouká na mě. Ty si jdeš něco připravit. Já mám chuť si trochu pohrát. Upravím si korzet, zandám prso. Přistoupím k ní a zatáhnu za řetízek, který je napojený na její bradavky. Udělám to ještě několikrát. Subi jen slastně syká. Obcházím jí a rukou ji hladím. Po zádech, zadečku, bříšku, vlasech, tváři. Chodím okolo a užívám si dotyk toho drobnýho, křehkýho těla. Dívám se do těch velkých očí a uklidňuju ji těma svýma. Pak se na ní chvíli dívám, nakloním se k ní a začnu se s ní líbat. Jemně, lehce, dráždivě. Nikam nespěchám a užívám si jí. Jen stojí s rukama podél těla a vyčkává co bude. Je trochu mimo, změnu situace nečekala. A o to víc mě to baví. Jsem fakt hodná, jemná. Hladím jí, myslím, že tam se probudí kousek další důvěry v nás. Pak začnu sjíždět pusou po jejím těle níž a níž. Až se jazykem dotknu její prcinky. Hezky opatrně jí kroužím jazykem mezi pysky a pak se zprudka přisaju na její klitoris. Subi to nečeká a celou vahou se o mě opře. Já saju stále divočeji, až je z toho úplně hotová. Ty se na nás díváš opřený o komodu a užíváš si ten pohled. Pak jí rukou obejmu stehno a ze zadu zajedu dvěma prsty do kundičky. Cítím jak je úplně mokrá a teče mi pěkně do pusy. Ty k ní přistoupíš ze zadu, dotkneš se jejího zadečku, oba cítíme jak se chvěje a jak se napíná. Roztáhneš jí půlky, nasliníš prsty a pomalu jí strčíš jeden prst do análku. Subi se napne ještě víc, líbí se jí to a tak přidáš další prst. A pěkně jí projíždíš, oba cítíme, že je skoro na vrcholu. Já jí stále saju a projíždím kundičku a ty pěkně análek. Oba ji drtíme svou silou, je mezi námi jak ve svěráku. Ty prsty stále zajíždíš dál a přidáváš na tempu, stejně jako já. Za chvílí cítíme, jak se Subi napne a začne se její tělo svíjet v křečích divokého orgasmu. Nepřestáváme ani jeden a naopak přitvrdíme. Subi je skoro šílená, řve jak raněná laň. Po několika minutách se nám pod rukama udělá znovu. Je vyřízená, chce mě chytnou za hlavu, ale plácnu jí po ruce.
Pustíme jí, ona spadne na zem a necháme jí tam jak je. Oba jí ignorujeme. Ona si svým způsobem zas odpočívá. A pak si připravíme nejtěžší kalibr. Oba se na to moc těšíme.
Čapneš jí za vlasy a postavíš. Nasadíš jí roubík. Dotáhneš do postele a tam jí hodíš. Roztáhneš nohy, vyndáš si péro ze zipu a bez větší přípravy na ní nalehneš. Ona vykřikne, ale pohltí to roubík. Já sedím za ní a držím jí ruce. Pěkně si ji oprcáváš a líbáš se se mnou. Je to neskutečně rajcovní. Pak jí pustím ruce a sednu si jí na obličej. Ty a já jsme proti sobě. Ty jí vojíždíš a ona mě cucá zespodu. Líbám tě, sténám ti do pusy, ty chrčíš blahem a vzrušením. Pak cítím, že už to na tebe jde, tak z ní slezu a ty ho z ní vytáhneš a vystříkáš se jí na obličej. Je tím skoro utopená. Jsem spokojená. A ona si myslí, že už bude konec. Ale to se mýlí…
Ty sis připravil prcací stroj s dvěma nástavcema. Subi šoupneš víš, stroj si pěkně nachystáš a nejdřív si do ní ponoříš jazyk a lížeš jí. Potřebuješ si napravenou nevinnost ochutnat. Jsi spokojenej na nejvyšší míru, pokořil jsi jí. Pak se s ní políbíš a neháš jí ochutnat samu sebe. Já i ty čapneme provazy a přivážeme jí ruce k pokrčeným nohoum. Takže je pěkně vyšpulená a nemůže nic. Zatáhneš jí zas řetízek, kterej je připlý ke kolíčkům na bradavkách. Ona je téměř šílená rozkoší a my naší zvráceností.
Nastavíš jí jeden nástavec a pustíš to. Začne do ní zajíždět. Nejdřív pomaloučku, pěkně aby si Subi zvykla a užila si ten pocit klidu, který se za chvíli změní. Já si s ní hraju. Bičíkem jí plesknu po prsu, stehnu, i prcince. Ty se vyžíváš v jejím zneužívání. Přidáváš a ubíráš tempo zásunů nástavce. Já si pak vezmu vibrační hlavici a začnu si hrát s jejím klitorisem. Pěkně ubírám a přidávám vibrace, podle toho jak jí chci vydráždit. Subi se klepe, je jasné, že kdyby neměla roubík, řve jak blázen. Pěkně se šponuje, nemůže se uvolnit a vypadá to, že jí orgasmus snad roztrhne na kusy. Pak to přijde. Začne stříkat. Ale tolik, že jsme oba v šoku. Ale pěkně jí dál drtíme, protože ona je v úplné agonii. Pak to vypneš a přidáš nástavec na análek. Já si sednu a chvíli se na to koukám jak jí to projíždí. Oba otvůrky pěkně vyprcaný. Rukou jí popleskám po prcině. A pak si hrábnu do krabice a vytáhnu womanizer. Dám to na nejsilnější stupeň, to se opravdu nedá skoro ani vydržet a přiložím na poštěváček naší Subi. Celý to je fakt brutální a my dva jsme jak zvířata. Děláme jí to, jak kdyby to byl kus věci, já nám to jedno. Subi stříká, cuká s sebou, oba vidíme, že pokud chtěla bejt pokořená a vymrdaná, docílili jsme toho. A pak tě pohladím po tváři, dám ti pusu a řeknu: „Zlato, už dost.“ Vypneš to a stroj položíš na zem. Oba začneme subi rozmotávat, sundáme jí roubík a koukáme se na ní. Nakloním se k ní a zašeptám: „Dobrý?“ Ona jen kývne. Nemusíme mluvit, abychom věděli co udělat. Vezmeš jí do náruče a odneseš do koupelny, kde jí položíš do vany a pustíš vodu. O naši holčičku se musíme postarat do konce. Takže jí napustíme vanu. Já se svléknu do naha. Klečím u vany a pomalu a jemně ji omývám. Tělo, vlasy, obličej. Ona si to vychutnává, neřekne nic. Jen se na sebe díváme a ty stojíš mezi dveřma a užíváš si ten pocit, že jsme ukojili naše chutě, její touhy a jsme taky jen lidi. Díváš se na dvě různé ženy. Jednu křehkou, jemnou dívenku a druhou silnou, milující ženu. Nikomu není ublíženo, jsme jen spokojení. Holčičku umyju, vlezu si za ní do vany, upřu si jí u sebe a nechám jí se uklidnit v mém maminkovském náručí. Jen zašeptá: „Děkuju...“