Kolegyně a ocas v krajkách.

19. 5. 2021 · 7 138 zhliadnutí PieOhPah369

"Chceš napít?", zeptal jsem se v kanceláři své kolegyně, krásné dámy ve středních letech.
"No klidně si dám, už jsem zapomněla, jak to chutná," a natáhla ruku.
Podal jsem jí svůj obědový shake a jen jsem jí ještě řekl: "Je tam ale moje semeno!"
Nejprve vypadala zaskočeně, ale pak se usmála: "No však semeno je zdravé a dlouho jsme ho neměla."
A napila se mého shaku a s tím i mého semene v něm. To pro mě byla silná chvíle, obrovský stimulant. Koukal jsem na svojí kolegyni, se kterou jsem nikdy neměl sex, jak pije moje semeno!
Ocas se mi okamžitě postavil...ufff...sakra. To jsem nečekal. Kolegyně se olízla a podala mi lahev. A já jsem taky pil.
"Poznala jsi to, že tam to semeno je?"
"Nevím, asi moc ne. Příště tam musíš nastříkat víc," znovu rozdráždila kolegyně mojí fantazii.
Ona chce příště zase ochutnat moje semeno!!! A aby tam bylo víc cítit! Pil jsem svůj shake s mým semenem. Už mi to přijde normální, ale z této situace v kanceláři, se mi skoro točila hlava vzrušením!
Dopil jsem, ocas mi stál jak blázen. A kolegyně asi netušila, co to se mnou dělá. A taky netušila, že jsem podlehl další úchylce. Měl jsem na sobě spodní kalhotky svojí milenky!
Musel jsem odejít do vedlejší místnosti. Sedl jsem si na válendu, stáhl jsem si kalhoty a koukal na svůj naběhlý ocas pod krajkou černých kalhotek. Bože, jak moc silně jsem si přál, aby v té chvíli kolegyně vešla a viděla mě takhle v těch kalhotkách.
Nevydržel jsem to a chvíli jsem honil. A pak jsem to už nevydržel vůbec, natáhl jsem si kalhoty a šel za kolegyní.
"Copak jsi tam Jaroušku tak dlouho dělal?", zamumlala kolegyně.
"Svačil jsem," ledabyle jsem prohodil. Třásl jsem se z toho, co jsem se chystal udělat, ale bylo to příliš silné, abych ten chtíč zvládnul a neudělal to.
"A copak ještě jsi tam dělal?"
"Vyzkoušel jsem si kalhotky...", můj hlas byl divný.
"Jo? Tak se ukaž."
Stál jsem od kolegyně půl metru. Ona seděla na židli. Stáhl jsem si kalhoty a ona koukala na můj ocas v těch kalhotkách. Málem jsem z toho omdlel. Neskutečně silná chvíle. Chtěl jsem něco říct, ale nešlo to. Chtěl jsem něco udělat, ale taky to nešlo. Jen jsem stál a koukal se na kolegyni, jak z několika decimetrů vidí můj ocas pod krajkou. Neskutečně silně jsem si přál aby si aspoň sáhla...moje fantazie praskala v hlavě. Koukal jsem na její kozy ve výstřihu a představoval jsem si, jak jí na ty kozy za chvilku stříkám semeno! Představoval jsem si, jak potom své kozy vyndá a čeká, že to po sobě uklidím. Představoval jsem si, jak se skláním a olizuji jí bradavky. A představoval jsem si, jak se potom chce líbat, aby taky trochu ochutnala moje semeno...
Ta chvíle, kdy jsem tam před ní stál v kalhotkách, končila. Trvala sice jen několik vteřin, ale mě přišla nekonečná...natahoval jsem si kalhoty, můj ocas pod krajkou mizel z jejího dohledu a já tak toužil jí ukázat svůj ocas zcela...bez krajky...
...třeba příště...