Čum Cuckolde s malým ptákem

Už to trvá 5 let..
Sex ním je tak ubohý, o ničem , má malý péro a nevzrušuje mě , Nejraději bych ho přenechala nějaké jiné ,ale drží se jak klíště..
Každý den chodím do práce a dnes se tam objevil sexy dělník s tím šroubovákem byl opravdu luxusní.. Začala jsem se předním ohýbat a svádět ho svým zadečkem.. Mezi nohama se mu to vařila tvrdá boule. Moje kunda začala být žhavá a mokrá, Moje kalhotky v monterkách trpěly.. V představě,že mě klátí u stroje bylo sexy.. V tu ránu mě napadlo
Chci ho doma ,chci aby mě šukal A můj Podpantoflák který nic neumí se na to bude dívat, Jediné co mu dovolím mě lízat zpocené kalhotky které svléknu a hodím je po něm.. Strčím mu do pusy moje nohy , Aby je dočista olízal Bude mi sloužit a bude se dívat na pořádnýho ptáka jak to semnou umí..

Jediný co chci ho opíchat před mým mužem.. Tyto návštěvy budou častější představa na něho mě vzrušila tolik že jsem se hezky udělala..
Pero vytažené z mé kundičky Jsme strčili manželovi do pusy .. To je to co si zaslouží plnou nálož mrdky
Videjko Joi
Dirty talk .. ty honíš do mých kalhotek a čumíš jako cuckold ,poslouchas svojí ženu co ti vypráví o sexy dělníkovi kterého zároveň šuká, tebe ponizuje a jeho chválí

Dvě hračky , silný vibrátor a dlouhé dildo
Nahota roleplay
To si užiješ na max , Pokud jsi podpantoflák a ubohý cuckold s malým ptákem

4 000 kreditov
Video je dostupné za kredity
161 zhliadnutí 21.5.2024 16:45
1 užívateľovi sa to páči
Páči sa mi