Prasáci a fetišisti a prasačky a fetišistky, co si ujíždíte na použitých kalhotkách, ponožkách, punčochách atd., zbystřete. Moje subinky, které jsou velmi poslušné, zvrhlé a hravé, se s Vámi chtějí podělit o svoji intimitu a nemravnou erotičnost. Okuste esencí jejich těl a šťáv, subky ti dle libosti a preferencí připraví kus sexy prádla, které nasákne různé tělní tekutiny a pachy, případně projde složitějším, ale o to zajímavějším a perverznějším procesem vzniku.

Vyberte si z velké škály možností a rozličných variant "použitosti" / "připravenosti" k... Čichání? Chunání? Honění? K přípravě originanální pičkové polévky? K vylouhování v horké vodě, aneb takto pyjí čaj praví genitalemani 😈 Zvolte si délku nošení, činnosti, které subinka s předměty dělá a přidejte libovolné modifikace týkající se potu, slin, kundích šťáv, análku, spermatu i chcanek a potěšte svá prasácká já tímto speciálním artefucktem.

Cena se odvíjí od vašich dalších přání, kdy velice rádi také natočíme podrobný a kreativní průběh přípravy předmětu a po zaplacení zálohy Vám bude video zasláno, abyste se na gurmánský kousek patřičně těšili a abyste měli kromě předmětu i druhý podnět k honění 🥳🤩 Zeptejte se taky na možnost různě velkého cash-backu, když se u otevírání a následnéno použití (degustace) předmětu natočíte a video nám pošlete.

Neváhejte napsat a pobavit se o možnostech a nápadech, abyste s výsledkem byli nadmíru spokojeni, aby Vám přinesl netradiční dávku vzrušení, slasti a aby ukojil Vaše náročné chtíče.

Veškerý výtěžek poputuje na nákup dalšího prádla, roztodivných úchylných BDSM pomůcek, které se dají využít na fotky a videa a k pronájmu prostor k focení/točení.

Topuj inzerát

  • Tento inzerát je momentálne na mieste 153 v zozname. Topovaním posuniete inzerát na 1. miesto hneď teraz.
  • Dni sa pri viacnásobnom topovaní sčítajú a kto ich má viac, bude na vyššej pozícií.
: