Búsqueda

Hombre
Propósito de búsqueda:
amistad
sexo
conversación

Información personal

Edad: 53 años
Orientación sexual: gay/lesbiana

Anuncios de citas (1)

poslušný orál

Hombre buscando hombre
Czech Republic Hlavní město Praha

Hledám občasnou, diskrétní možnost kleknout a vykouřit chlapa, ne ale někoho, kdo to dělá pro peníze. Hledám mladšího, sebevědomého chlapa (ideálně voják, policajt hetero, anebo bi), který se prostě rád nechá kouřit a umí dát najevo svou nadřazenost. Hledám labužníka, který si to umí vychutnat, rád u toho suba komanduje, řídí jeho pohyby, povzbuzuje, chválí, nebo napomíná, dohlíží aby se hulič neflákal a řádně dělal svoji práci.. .. Ve výsledku by on měl být ten kdo si užil skvělou kuřbu, dobře se vycákal, zatímco já bych měl být sub co mu posloužil. Nebráním se ani dalším věcem, zeptej se máš li zájem. Praha 10. Zdraví a diskrétnost jsou samozřejmostí. Bez výměny rolí, bez finančních požadavků!

Aficiones e intereses del sexo

garganta profunda
fetichismo de pies
orinar
SM
esperma
dominador - esclavo

Descripción personal

navenek obyčejný chlap jakých jsou plné ulice, v soukromí přítulný subík který chce posloužit aby si vysloužil místo u pánových nohou, jeho pochvalu a pocit bezpečí. Nekouřím, nepiju, neberu drogy. VŠ, pracující....
Klečet před dominantním alfou není jenom o kouření jeho penisu. Když klečím, vzhlížím k němu, vnímám jeho nadřazenost. Je to pocta.