Anuncios de cita (2)

Hledám občasnou, diskrétní možnost kleknout a vykouřit chlapa (ideálně mladšího, sebevědomého vojáka, či policajta) který se prostě rád nechá kouřit a lízat a umí dát najevo svou nadřazenost. Hledám labužníka, který si to umí vychutnat, rád u toho suba komanduje, řídí jeho pohyby, povzbuzuje, chválí, nebo napomíná, dohlíží aby se hulič neflákal a řádně dělal svoji práci.. ..
Ve výsledku by on měl být ten kdo si užil skvělou kuřbu, dobře se vycákal, zatímco já bych měl být sub co mu posloužil. Nebráním se ani dalším věcem, zeptej se máš li zájem. Praha 10. Zdraví a diskrétnost jsou samozřejmostí. Bez výměny rolí

Hledám občasnou, diskrétní možnost kleknout a vykouřit chlapa, ne ale někoho, kdo to dělá pro peníze. Hledám ideálně mladšího, sebevědomého chlapa, který se prostě rád nechá kouřit a lízat a umí dát najevo svou nadřazenost. Hledám labužníka, který si to umí vychutnat, rád u toho suba komanduje, řídí jeho pohyby, povzbuzuje, chválí, nebo napomíná, dohlíží aby se hulič neflákal a řádně dělal svoji práci.. .. Ve výsledku by on měl být ten kdo si užil skvělou kuřbu, dobře se vycákal, zatímco já bych měl být sub co mu posloužil. Nebráním se ani dalším věcem, zeptej se máš li zájem. Praha 10. Zdraví a diskrétnost jsou samozřejmostí. Bez výměny rolí, bez finančních požadavků!!