Traženje

Muškarac
Žena
Par: žena i muškarac
Par: žena i žena

Osobni podaci

Boja očiju: zelena
Visina: 165 cm
Težina: 58 kg

Dating Ads (5)

Dotek blaha

Masaža/sauna
Czech Republic Hlavní město Praha

Nabízím velmi příjemné regeneračně - relaxační masáže. Přijďte si odpočinout, zbavit se stresu a znovu načerpat energii. Masáž je velice klidná, pomalá i s přítlakem, doteky jsou s jedinečnými tahy, které dokonale uvolní Vaše tělo a Vy máte pocit klidu. V druhé části masáže je větší důraz kladen na pohlaví, kdy v závěru dochází k vyvrcholení. Masíruji jak muže, ženy i páry. Těším se na příjemnou společnost a čas, který nás oba přenese do jiného stavu vědomí. Pouze práce rukou! SEX NEPOSKYTUJI.

Osobni opis

Chceš zažít kouzlo uvolnění při hře vesmírné energie a doteku, které uleví tvému tělu i mysli? Tak, jak se budeš uvolňovat a zbavovat se starostí všedního, bude přicházet mnoho dalších příjemných a slastných okamžiků. Doteky Tě budou kousek po kousku zbavovat psychické i fyzické zátěže. Můžeš si dovolit prožít více potěšení, blaženosti a ráda Tě tímto stavem provedu. Jsem zkušená masérka/terapeutka.
Upozornění: Sex a jiné erotické služby nejsou součástí mé nabídky.
Masáž je relaxační, uvolňující, končící vesměs vrcholem blaha. Při masáži pracuji pouze pomocí rukou. K dispozici jsem od cca 09:30 - 19:00 od pondělí do pátku.

Nabídka 4 ruční masaže - dvě zkušené masérky, pracujeme již 4 roky společně. Pouze předběžné objednání dopředu.

Praha 5 - Barrandov

Respektující a ohleduplný vzájemný kontakt je vítán. Osobní hranice masérky však musí být vždy přijímány s respektem.

Možno též zažít kraniosakrální ošetření.

KRANIOSAKRÁLNÍ BIODYNAMIKA navrací rovnováhu vašemu tělu a mysli. Pomůže vám zastavit se, uvolnit, odbourat stres a žít život v souladu s vašimi potřebami.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hello dear gentlemen,

would you like to be pampered by an attractive, experienced masseuse in a beautiful, private environment? I am there for you, depending on the agreement you will receive a soothing full body massage, whereby I will of course also take care of your best piece intensively. Delayed orgasm, testicle massage and prostate massage are included if desired. I massage naked, my manual satisfaction will let you experience new dimensions of pleasure, the relaxation that follows in connection with gentle touches will inspire you.
Please note: Sex and other erotic services are not part of my offer.

Offer: 4hands massages - two experienced masseuses, we have been working together for 4 years. Advance pre-order only.