Oglasi za upoznavanje (3)

Chloe3 Chloe3
Masaža/sauna
Czech Republic Hlavní město Praha

DOVOLENÁ do 19.5. Nabízím velmi příjemné regeneračně - relaxační masáže. Přijďte si odpočinout, zbavit se stresu a znovu načerpat energii. Masáž je velice klidná, pomalá i s přítlakem, doteky jsou s jedinečnými tahy, které dokonale uvolní Vaše tělo a Vy máte pocit klidu. V druhé části masáže je větší důraz kladen na pohlaví, kdy v závěru dochází k vyvrcholení. Masíruji jak muže, ženy i páry. Těším se na příjemnou společnost a čas, který nás oba přenese do jiného stavu vědomí. Pouze práce rukou! SEX NEPOSKYTUJI.

DOTEK BLAHA

15.5.2024 07:48 Promote
Chloe3 Chloe3
Masaža/sauna
Czech Republic Hlavní město Praha

Dovolená do 19.5. Základem mých masáží je profesionální, vědomý a léčivý dotek, který začíná kvalitní relaxační a terapeutickou masáží. Postupně vedu a stupňuji vaší sexuální energii a končím pozornou a pomalou masáží intimních partií. Můj přirozený přístup pomáhá uvolnit jakékoliv pochyby o sobě, pocity studu.
Pouze práce rukou. SEX NEPOSKYTUJI!!!

Chloe3 Chloe3
Masaža/sauna
Czech Republic Hlavní město Praha

Dobrý den milí pánové, chtěli byste se nechat hýčkat atraktivní zkušenou masérkou v krásném soukromém prostředí? Jsem tu pro vás, po domluvě dostanete uklidňující masáž celého těla, přičemž se samozřejmě o vaši intimní část také intenzivně postarám. V případě potřeby je zahrnut oddalovaný orgasmus, masáž varlat a masáž prostaty. Masíruji nahá, moje manuální uspokojení vám umožní zažít nové dimenze potěšení, následná relaxace ve spojení s jemnými doteky vás bude inspirovat. Upozornění: Sex a jiné erotické služby nejsou součástí mé nabídky