Hľadanie

Muž
Pár žena & muž
Skupina
Účel hľadania:
sex

Osobné informácie

Pohlavie:
Znamenie zverokruhu: Lev Kozorožec
Sexuálna orientácia: hetero bi
Rodinný stav: slobodný(á) slobodný(á)
Farba vlasov: blond
Výška: 181 cm 163 cm
Váha: 81 kg 45 kg

Sexuálne záľuby a záujmy

análny sex
hlboký orál
domina - otrok
fisting
footfetiš
latex
orálny sex
močenie
sendvič
sex na verejnosti
sexy prádlo
silonky
skupinový sex
sadomaso
spermie
zväzovanie
swingers
sledovanie
uniformy
vysoké podpätky
pán - otrokyňa

Osobný popis

Především jsme pár a máme krásny a spořádaný vstah. Občas je třeba toršičku "zalumpačit" a vypadnout z denního,všedního života..
Vzít na sebe naprosto jinou identitu,naprosto odlišnou a nemajíci nic společného se spořádaným párem.Orokář - otrokyně..služka - pán..kurva - pasák..režisér - herečka,pochopitelně porno..

Někomu se můžem jevit jako,že jsme takovi opravdu a nejde o hru...Musíme to brát jako lichozku,že naše role jsou natolik přesvědčivé..Urazit se nemůžem,jelikož si sami nato hrajem.

Pravda je taková,že komerci se bránime,ačkoli nabídky jsou mnohdy velmi lákavé..Bojíme se,že už by to nebylo ono a skazili bysme si sex..
Jestli je čubička prodávaná tak o peníze nejde ceny jsou nejnižší,v úvahu ještě připadá "gulášovka",ale těch nabídek je tolik,že bych ji měl doma v sudech. Nadruhou stranu nejvyšší nabídka bere /a může to být samotný Luciper,kurva je kurva..mladý,starý hezký,ošklivý,poslušně "funguje"..A jak její "akcije" stoupají,tak stoupá i jeji sebevědomí a má chuť jí nabízet víc,né z důvodů peněz,ale chlubit se s ní..

Ťěm,kterým se to nelíbi - To buďte v klidu my vás mezisebe ani nevezmem..Je to náš vstah a naše věc a my si rozhodujem jaky sexuálni život povedem.

Někteří by chtěli kurvu ůplně zadarmo!!! - Ale to já bych taky rád!! Vemte mě sebou!! Nebo na jakém je to privátě,ve kterém podniku,na které dálnici???? Kurvy zadormo prostě nejsou!! NO tak hoši za těchto okolnosti je třeba si najit svoji hoku!! Na té moji si sexuálni život navyřešíte!!

Znovu jsme pár a ona chlapa má..jestli kouři ještě jiného tak je děvka!! Vten moment to nehraje tou děvkou opravdu je a prodána za peníze,jinak by nemohla být kurva..Nás to vzrušuje a to hodně..

Ťěm,kteří ví oč tu jde se omlouváme za obtěžováni tímto popiskem,ale byla to už nutnost..Ťěšíme se navás,je vás sice hodně a tak nezlobte se jestli neodepišem, ale není všem dnům konec,my to máme "nadlouho"..