Hľadanie

Žena
Pár žena & muž
Účel hľadania:
priateľstvo
sex
vzťah
rozprávanie

Osobné informácie

Sexuálna orientácia: hetero

Osobný popis

Rád otestuji Vaši manželku přítelkyni, test věrnosti probíhá tak. Lichotim zkouším co v ní je, nebo rovnou na věc nabídnu peníze. Mám rád páry kde jsou financne slabší, chápu děti hypotéka půjčky něco stojí. Já bohužel děti ani ženu momentálně nemám, peníze ale ano.

Pracuji na montáži po celé republice hlavně Litoměřice Brno. Též jezdím pravidelně Benešov Mělník Jindřichův Hradec Tábor Příbram


Recenze-Amatérky které jsem vyzkousel:

LunaPraha: (Praha Kateřinky)

Inzeráty má snad všude, byl problém ji zastihnout. Buď telefon nezvedala nebo měla obsazeno když to dvakrát zvedla tak na určitý čas nemohla. Nakonec jsem se k ní přeci jen dostal a to společně do společnosti i její kolegyně MadamLea.Foceni nerozumím ale její fotky jsou pěkne nafocene mají šmrnc krásný tělo i obličej skutečnost jiná. Tetování na prsou je na fotkách zakryté což mi nevadí ale obličej a tělo nic moc. Trojka kdy jsem si přál lizani tak to byla taková minutová předehra kdy zajela Lea do klínu Luny a o něco se snažila. Takže pochybuji že vůbec by ji lizala kdybych se díval zblízka.Koureni dobrý sex ušel. Luna zvyklá na ptáky na pohodu Lea měla problémy s mojí velikosti musel jsem opatrně a něžněji.Opačko už nechystám ani za jednou. Sice je to škoda je to výborná dostupnost klidná lokalita a výborné parkování bez zóny ale co se dá dělat.

CicinkaPrague (Praha Libeň)

Mladá obyčejná holka s velkými nehty (patrně má manikúru ráda už podle fotek a byl jsem u ní 2x pokaždé jiné) možná něco si sem tam dá ale to je její problém. Kouření bylo v autě bez gumy za 500kc a vyvrcholením za 1000kc.Akce probíhá na parkovišti asi kilometr od místa vyzvednutí. Je připravena penis očistí a pak se na něj vrhne. Kouří velice dobře vůbec necítis zuby její rty ho sevřou a pak si ho dává hluboko do pusy. Je přátelská a komunikativní. Velmi dobrý pro někoho komu Oral stačí a výhoda vyzvednes vykouří odvezes v autě a nemusíš nikam chodit. Určitě návrat k ní bude a ne jednou.

Baculka-Valli (Praha 4)

Po delší době jsem byl opět silně nepokojen.Fotky starý upravené už vlasy takové nemá oproti fotkám tak tři roky navíc určitě. Klasický privát přijel jsem na čas nechala mě čekat pár minut u vchodu než odešla její kolegyně která s ní sdílí druhý pokoj. Velice tvrdší holka taková razná a snažila se být tvrdá. Nic jsem ji neudělal byl jsem slušný a hned po mě vyjela anal žádný nebude. O tom nebylo ani slovo. Kouření s gumou ušlo ale měl jsem daleko daleko lepší. Sex musel jsem nejdřív pomalu že jsem byl její první ten den než se jí otevře kundicka. Poloha ze zadu misionář na koníčka asi tak po 15 minutách kdy jsem se ještě neudělal už bylo vidět že ji to leze krkem a nechce. Za mě už určitě znova ne strašná komunikace a sex nic moc. Parkování bez zóny místa bylo dost hned u baráku.

Ahojkylidi (Praha Chodov)

Pokud máte nouzi a chcete ho jen vykouřit tak určitě bohatě stačí. Na amatérech je téměř den co den. Je Kousek od OC Chodov chodí do auta nebo do sklepa. Má takový vykouřeny hlas ale umí to jak rukou tak i pusou.Cenu zdražila na nějakých 700kč bez gumy což za tohle bych dal menší minus ale jak píšu pokud je nouze a stačí kouření tak proč ne.

Veronika186 (Praha Palmovka)

Velký minus fotky klamou, vsadím se že na fotkách ji bylo tak 35 let a teď jestli nekeca tak ji je těch zmiňovaných 43 let. Bohužel velký negativum. Bytovka divně smrděla byt takový nic moc, opravdu otřesna koupelna vybavení jak za komunistu.Pani velice milá a velmi komunikativní dá se říct že pusu snad celou dobu nezavrela. Masáž na jedničku to musím ocenit že prsty má šikovné a ví jak se masáž dělat takže určitě profi ANO není to žádný lechtani velkými nehty jak jsem byl zvyklý ale opravdová relaxační zdravotní masáž. Paní hubená dole nějaký menší bobr byl prsa už vytahle měkké a dole sama kost.Koureni nulové na polohy není problém. Rozhodoval jsem se v ten den jfs jen na Černý Most za třicítkou nebo za ní. Vyhrála ona. Sex opravdu hodnotím negativně ale ta masáž ztrátu vyrovnala. Opačko na masáž bych dal znova ale se slevou do sexu už nejdu.



Veronika (Praha byt Libeň nebo Rybalkova)

Nemakačenko vyšší černovláska Veronika, ani tlustá ani hubená, větší kozy. Bydlela u dvou lesbickych kamarádkach v Libni. No holka na pohled hezká ale uvnitř nejspíš blbá. Divně se smála, kouření výborný hluboko si strkala penis do pusy lizala koule a tahala až to bolelo. Kundicka vyholena ale strašně roztahana, za příplatek i anal nebyl problém. Sama přiznala že ji ex borec dřív fistoval a je to i poznat. Profil smazala původní co si pamatuji a pak se tu občas objevila pod jiným. Zkouší to za vyšší cenu ale je schopna jít daleko za min. .

Amis2233 (Praha Bohnice)

Brunetka středních let žijící v paneláku v Bohnicích kousek od Penny Marketu. Je alkoholička doma má manžela se kterým byla možnost trojky to jsem nechtěl tak šel venčit psa. Je taková hrrr do kouření se hned pustila honila jak o závod kouřila hluboko do pusy. Sukali jsme na matraci na zemi zaplatil jsem si hodinu když jsem chtěl dát opačko neměla kondom. Buď ho opravdu neměla a nebo nechtěla. Mluvila pervezně mrdej.. Šukej mi kundu..... To se mi líbilo.... Byl jsem jednou znova jsem nejel ale kdybych byl poblíž a měl nouzi šel bych do toho znova. Parkování bez zóny na sídlišti dostatek místa.

Kuracka85 (Praha)

Baculata obyčejná holka, po třicítce. Kouří bez ale měla strach abych se jí neudělal do pusy, dvakrát nebo možná i třikrát zdůraznila že do pusy to nechce. Penis si otře kapesníkem a pak hurá do toho. Kouří dobře rychle saje a dala si ho si pusy celého. Sex bez problémů za příplatek,samozřejmě z gumou. Škoda že nemá zazemi, dělá to prý jen jako přivýdělek když přítel doma není. Výborná komunikace vše v pohodě. Doporučuji!

Sexycernovlaska (Jižní Čechy-Tábor za Kauflandem)

Mladá černovláska výška okolo 165 cm dvojky prsa vyholena Asi má v hlavě trochu zmatek pač neví jaké služby bude vlastně dělat. Poprvé jsem u ní byl to jsme si zašukali opravdu na výbornou skvěle vykouřila. Ošukal jsem ji na tři polohy když jsem odcházel tak mi upřímně řekla že si dlouho už takto nezašukala že jsem ji totálně zničil.Podruhý už se jednalo pouze o masáž a oral sex uz nenabizela.Za cenu 1000kc.Potřeti jsme si opět zašukali za 2000kč kdy zdražila o 500kč.Což mi nevadí-peníze mě netrápí. Přemluvil jsem ji ale i na anal kdy jsem ji nabídl ještě jednou dvojku když teď a tady se nechá ojet do zadku. Nezkušena v zadku nebyla ale chvíli to trvalo než si zvykla. Užil jsem si to na jedničku. Teď negativní holka má asi problémy s nějakým ex přítelem. Neustále v jednu chvíli odmítala hovor než telefon vypla pak jsem ji jednou volal že jsem u ní byl a ona z ničeho nic mi řekla dej mi pokoj zavěsila.Ptala se i jestli dole někdo nesedí v autě nebo se na mě nedival když jsem šel dovnitř No prostě magor. Říkala poprvé že bydlí společně s kamarádkou v bytě 2+1 která je v práci a ona si zve lidi jen když pracuje ale všiml jsem si v koupelně pánského holení a na balkoně pánské prádlo. Její věc. Profil už neexistuje ale třeba se ještě objeví. Poznávací znamení má tetování u prstů nějaká hvězda nebo tak něco.

Kikinka12prdelka (Tábor Sojčák)

Je jí úplně jedno jestli s kondomem nebo bez. Žluté zuby no děs. Postava ok ta mi problém nedělala kundička vyholena a hezká. Mentalita hluboko pod úrovní. Kouření nulové úplně o ničem. Spěchá aby měla dalšího a dalšího klienta. Už měla domluveneho dalšího co na ní čekal. Jinak není problém se s ní dohodnout na cokoliv... Jen podrží a je to


Andílek8888 (Jižní Čechy-Tábor)

Ukrajinka, vyšlo to s ní na několikaty pokus. Dvakrát na schůzku nepřišla, o pár měsíců jsem ji vyzvedl na sídlišti v Táboře a šup do přírody. Suka dobře má úzkou kundičku ale je to takový jak v bordelu, kde dokonce i dělala. Pokourila a pak sex. U sexu mluva jako osukej mi kundičku sukej mě. Sice držela ale myslím že předstírala hodně. Když jsem se neudělal za nějakých pět minut a zaplatil jsem si půl hodinku už trvala na konci. Je sice milá ale cítíl jsem z ní ducha nočních erotických podniku..

Sexykocicka (Jižní Čechy-Tábor)

Takový vesnický pokouřeni a sex. Když je hezky venku na dece v lese nebo pod postem.Kdyz je ošklivo tak v autě. Začínala a tvrdila jak bude zas končit že to je jen dočasny výdělek a koukám že ještě neskončila a už ti je několik let. Není atraktivní vyvonena ani dobry oblečení prostě taková mamina z vesnice. Za 600 vykouří i nechá se ošukat.Kouři dobře a v sexu drží nespěchá což je velký plus. Prsa vytáhle a kundicka též. Je jí něco přes čtyřicet.

Starlinka (Tábor)

Kristýna.... Pro tuhle ženu mám slabost všechno začalo tady když jsem jí nabídl deset litrů za sex s ní.Myslela si že si dělám srandu ale nebylo tomu tak. Domluvené místo před nemocnici v Táboře. Na domluvený čas nepřišla myslela si že kecám ale když jsem jí napsal jsem na místě. Tak hned co mám za auto a tak. Na schůzku přišla o třicet pět minut později. Po sprše navoněná. Jeli jsme za město do přírody. Je taková oplacana větší zadeček ale sexy váha ji jde nahoru a dolů teď zhubla asi devět kilo a tři zas nabrala nebo co říkala. To je je jedno. Kundičku má krásné vyholenou břicho je tak trochu popraskané po straně ale v poho opravdu bujavy kozy čtyřky tvrdý s kulatými hnědými bradavkami. Výborně kouří byl jsem jak v sedmém nebi. Vůbec necítíte zuby saje olizuje hluboko kouří. Kundicka voňavá hladká velice pěkná a úzká. Mám ji docela rád skvělé se s ní povídá sice je hodně naladová ale i tak. Byl jsem s ní už asi čtyřikrát a peněz nelituji. Jsme domluveni a jsem rád.

Mokra80 dříve Karla Sarrys atd. (Bechyně)

Dospělá ženská z vesnice, vesnický typ, velký Čechy. Na sobě džíny triko nevonila nehty ne namalované prostě taková sociálně slabší ženská co bydlí kousek od Bechyně v jedné vesnici kde si nastoupí na jediné autobusové zastávce do auta a pak směr les. Přezdívky mění snad každý tři měsíce takže si myslím že už někde problém je. Kouření ušlo sex podržela tím to haslo. Teď je možnost i trojky s nějakou kamarádkoi řekl bych že se bude jednat buď o kočičkasex nebo sexbranik. Nabízela i nějaké typka na cokoliv. Nabízela i sex bez gumy co jsem si všiml na chatu takže za mě už nikdy. Jen blázen by do ní šel.

KatuskaJH30 (Jindřichův Hradec)

Byl jsem u ní dvakrát, když bydlela ještě v bytovce a pak v novém bytě areál nějaké rybárny už nevím. Je to mamina snad tři děti, v bytě bydlí u kočka a ty mám rád. Na povahu si myslím že slečna je holka v pohodě. Je velice milá ochotná akorát ze začátku byl problém že dlouho nebrala telefon buď vyzvanel a pak se ozvala prozvonenim během vteřiny a nebo nebrala telefon vůbec. Je to dívčina která když přijedete ve tři odpoledne tak už měla minimálně dvě návštěvy. Má stále klienty a není jich asi zrovna málo. Postava baculka pěkný kozy pěkná prdelka. Kouření velice výborne i žádný problém s 69.Sex si umí užít na různé polohy samozřejmě s gumou. Do ruky může vzít i pomocníka vibrátor anal bohužel nedělá což je škoda. Když bych zas někdy jel okolo asi ji navštívím.


Damesitrojku: (Momentálně Střední Čechy Úvaly =

Byl jsem u nich na chatě, Jižní Čechy. Obě jsou maminy, děti byly venku u chaty, takový divný se s nimi potkat ale byly zvyklý. Obě jsou kamarádadske jedna zrovna hubla tak to bylo poznat na břiše. Zaplatil jsem si trojku, chtěl jsem vidět lesbicky sex. Ten byl úplně odbitý schovana hlava v klíně a lizala jen když jsem se podíval, předstírat uměla dobře takže sehrana dvojka Kouření ušlo ale sex ta jedna ji měla už pěkně roztáhnutou a druhá byla úzká ta se mi sukala líp. Opacko jsem už nedal.

Hanka (Benešov)

Založí profil chvíli tady, je,pak zmizí a opět udělá to samé. Inzeruje i na sex inzerci. Je jí asi třicet let bohužel smažka od pohledu. Rozšířené zorničky klepání taková hrrr hrrr. Dlouhé povídání aby si ho vzala do pusy musel jsem ji to říct. Nemám rád kecani přitom a ona to bohužel dělala. Kouřila něco začala říkat znova kouřila a zas něco začala říkat. Kunda 14 dní minimálně ne oholena. Prsa tvrdý trojky. Zadek větší. V jazyku dva piercingy bylo to na penisu cítit. Hodně. Jizvy na těle které byly fakt divný. Oral klasika i anal není problém. Zkoušela to poprvé za víc nakonec jsem ji ukecal na litr. Takže ta je ráda že je ráda.