Hľadanie

Muž
Žena
Pár žena & muž
Pár žena & žena
Pár muž & muž
Skupina
Účel hľadania:
priateľstvo
sex

Sexuálne záľuby a záujmy

skupinový sex
swingers

Osobný popis

RiverSide Wellness club - Praha 2 - skupina MicroSwingers

je klub, kde si akce pořádají a tvoří swingeři sami.....

NICK: RiverSideWclub

INFO: najdete v profilu výše uvedeného nicku, zašleme do vzkazu nebo sdělíme telefonicky - po výměně čísel mobilů

Klub vznikl díky změně fungování klasických swingers klubů v Praze. Žijeme swingers lifestyle a seznamovat s dalšími páry v prostředí kdy nad vámi v intimní chvilce stojí 10 neomalených mužů (které navíc nikdo nezval...) prostě už nešlo. Pak nám několik našich přátel řeklo o stejných zážitcích. Tak byl založen malý klub v centru Prahy.

Co u nás nenajdete:

Velký prostor, kde se dá hodiny sedět a doufat, že dojde k akci. Není u nás bohatý raut ani super vybavený sportovní bar s fotbalovými přenosy. Negrilujeme. Bohužel u nás nezažijete ani vláček mužů, který vaši partnerku sleduje kamkoliv se vydá. Ani orloj, kdy muži postupně nakukují do prostor kam je nikdo nezval......

Co u nás najdete:

K nám se chodí šukat - kdo chce - souloží, šuká, miluje se společně s ostatními či se věnuje pár sám sobě bez výměny. Nebo po dohodě činí prásárny a pervezní praktiky. U nás jde o svobodný sex podle svobodných představ dospělých párů a jejich vzájemné dohody.

Vstup mají pouze páry, samotné ženy nebo trojice FFM, MMF. Samotným mužům není vstup dovolen.

Jak je to s převahou mužů:

Speciální akce: Žena nebo pár který si více mužů přeje - může pozvat tolik mužů kolik zvládne, ale také se o ně "stará". Nemáme nic proti akcím typu gang bang - naopak. Vše je o svobodě. Jen se toto nevnucuje těm, kdo o FMMMMMM nemají zájem.

Prostory: klub se nachází na pravém břehu Vltavy nedaleko centra Prahy.

Info poskytujeme osobně nebo píšeme do vzkazů na serveru amateri.cz

mail: bar@riverside-wellness.club

Historie: Skupina MicroSwingers byla založen v magický den v pátek 13.10.2017, kdy proběhla první malá testovací swingers párty. V sobotu 6.4.2019 byl otevřen RiverSide Wellness club jehož nick je: RiverSideWclub


Těšíme se na Vás

Tým MicroSwingers