Hľadanie

Žena
Účel hľadania:
priateľstvo
sex
vzťah

Osobné informácie

Vek: 39 rokov
Jazykové zručnosti: Čeština
Sexuálna orientácia: hetero
Rodinný stav: rozvedený(á)
Farba očí: modrá
Výška: 178 cm
Váha: 98 kg

Sexuálne záľuby a záujmy

análny sex
hlboký orál
orálny sex
sexy prádlo
silonky
sadomaso
zväzovanie
uniformy
vysoké podpätky
pán - otrokyňa
prstovanie

Osobný popis

Tak tedy v první řadě hledám dívku/ ženu na trvalý a dlouhodobý vztah. Hledám někoho s kým si budeme také mít co říct a někoho, kdo má nějaké své zájmy a záliby, které se dají sdílet, stejně jako naopak ty se mnou. Tím chci říct, že chodit běhat, koukat na filmy a poslouchat hudbu a pod... je sice fajn, ale nepovažuju to za témata k diskusím ale prostě jen fakt, který má napsaný asi tak každý. A to přesto, že o denním venčení svého psa taky neinformuje každou seznamku...

Tedy by měl můj protějšek být alespoň trochu originální a pozoruhodný ( V tom jasném slova smyslu toho slova).

Já sám se zajímám o veteránská auta (Jedno jsem kompletně zrepasoval), historii a historické kostýmy a larpy. Sci-fi ve smyslu vědecké fantastiky, moderní Hero movies fan mě až tak moc neříkají. Cosplay a to v několika odvětvých ale vždy filmový nebo historický. Tvorbu A.C.Doyla. Český dabing. Věnuji se modelaření, sběratelství equipmentů filmových, ale některých historických a momentálně ujíždím na retro vlně 1970... Rád podnikám výlety do přírody, i na vícedenní pochody s přespáním pod širákem po českých a blízkých zahraničních trasách a mám rád jistý survive mod těchto cest, pokud možno bez zvýšené aktivity plemene lidí v okolí.

Co by tě mohlo ještě zajímat z těch přízemnějších věcí, jako na každé tuctové seznamce. Mám vlastní auto (Dvě :-D - protože veterán není na denní jízdu) Vlastní byt a slušnou práci, která mě sice otravuje, ale vydělává... (Vedoucí pozice bohužel je dost otravná)..

Nemohu zde napsat přesně co hledám, protože můžeš být zajímavá ve věcech, které by mě nenapadly a možná bych s epřipravil o potěšení tě poznat. Navíc pokud tohle čteš, tak něco hledáš ty, takže co tebe zajímá a jak trávíš svůj čas rád poznám zas na tvém profilu, nebo v naší konverzaci.

A protože jsme na amatérech, jak výčet zaškrtnutých políček napovídá jsem dominantni v sexu. Ikdyž občas mám rád něžnou klasiku. A měla bys tedy být submisivně laděná se sklony k SM a perverznostem. - čím více tím lépe. Není však podmínkou, pokud si budeme rozumět v jiných věcech. Výhodou nespornou je samozřejmě soulad absolutní. Avšak v ten už nevěřím. :-D