Hľadanie

Muž
Účel hľadania:
priateľstvo
sex
vzťah
rozprávanie
fotenie

Blogy (1)

ženatý kamarád....

pred 1 rokom 11 905 3

Zajímalo by mě, jestli někdy někdo řešil něco podobného jako já...jde o tohle...mám dlouholetého kamaráda, známe se od základky, oba na ženský, nikdy v mládí ani jeden z nás ani jiné myšlenky neměl..…

Osobné informácie

Vek: 34 rokov
Sexuálna orientácia: bi
Rodinný stav: ženatý/vydatá
Farba vlasov: čierna
Výška: 170 cm
Váha: 65 kg

kouření... já tobě..

On hľadá jeho
Czech Republic Hlavní město Praha

Hledám zdravého, normálního muže, který nestřídá sexuální partnery. pokud jsi zadaný se ženou, nevadí. Hledám muže který má větší výbavu, a rád by si ho nechal kouřit od kluka. Zkušenost mám jen jednu malinkou asi před 20ti lety, ale myslím na to snad pořád...ideálně, kdybys měl auto, nebo nějaký vhodný prostor. Nebráním se ale ani s huzkam venku...zajít na kafe, na pivo, a pak....:) měl bys být aktivní, můžeš být lehce dominantní, ale nic přehnaného, a preferují trvalé přátelství...nehledám úlet.......jsem ženatý, lehce submisivní pohodář. Přilož fotku M, nebo měj galerie. Budu se těšit.

Sexuálne záľuby a záujmy

análny sex
orálny sex
močenie
sex na verejnosti
spermie

Osobný popis

Nezkušený, 30ti lety, pasivní, lehce submisivní, menšího vzrůstu....Hledám aktivniho, dominantního milence, pro dlouhodobý tajný vztah na úrovni.... s hezkým, alespoň 17 cm, zdraví a dlouhodobost a diskrétnost podminkou., nehledám úlet a jsem ženatý.