Hľadanie

Žena
Pár žena & žena
Účel hľadania:
priateľstvo
sex
vzťah

Osobné informácie

Znamenie zverokruhu: Blíženci
Sexuálna orientácia: hetero
Rodinný stav: slobodný(á)
Farba vlasov: ryšavá

Sexuálne záľuby a záujmy

orálny sex
sex na verejnosti
sexy prádlo
silonky
zväzovanie

Osobný popis

Co Vy Ženy tady......si o sobě vlastně myslíte :-) ....... Ukazujete své nahé Těla.Důvod?Tak moc chcete slyšet to,za co pak na nás ječíte,že nic jiného nás nezajímá než Vaše neuplná krása. Tak moc vám vadí,že nepotřebujeme vidět a vědět,jak vlastně vypadáte,když nám stačí Ty kousky co tu nabízíte.Jen Krásu vašich tvarů......Tím jen vlastně zjistíte,že nám pro zbytek stačí si jen představit Zbytek vaší krásy o tom....jak vyoadáte.
Nenadávejte nám za ptáky a jejich fotky,jen proto,že chcete slyšet jak Jste Krásné.....a vlastně sami nabízíte Vy nám....víc než My vám.My píšeme Vám na úkor vašich profilů.My reagujeme na Vaše Výzvy vašich fotek.
Vy jen se mýlíte v tom,že nedostanete to,proč to Děláte........ Poklony a obdiv toho,na obdiv dáváte.
Tak moc Vás sere,že nás vlastně nezajímá....jak moc jsze ŽENAMI.....ale tím....čím se tady sami stáváte.....Jen Pouhou zábavou pro nás chlapy.....Jste Krásné Bytosti,ale Krásu ve skutečnosti .....chlapi vidí v Ženě jako takové a jejím pohledu,když jí potká na ulici.Né v tom,pak můžem a musíme s Vámi jednat jako s Ženami.....aby jsme odhalily to,co tu máme na očích především.Vaši Krásu ,Vašeho Celku,Vaší Bytosti.
Nechápete sami sebe a důvod proč tu jsste,proč to tady děláte......ale chcete po nás,aby jsme chápali to,že se tu neodhalujete kvůli nám a pro to,co to v nás vyvolá.
Vždy jen to jediný....Tvrrdej kokot,co do Vás Rádi Dáme..... :D :D
Zamyslete se,Dámy....nebo raději ne,tto děláte do ted....a jak vidno,výsledky toho jsou k ničemu......akorát nás pak bolej Vajca a hlavy jak porát tady ječítě a nadáváte na naše Ptáky :D :D

Kontakty

Telefónne číslo:
+420721815745