Hľadanie

Muž
Žena
Pár žena & muž
Účel hľadania:
priateľstvo
sex
vzťah

Osobné informácie

Pohlavie:
Vek: 33 rokov 33 rokov
Znamenie zverokruhu: Býk Strelec
Sexuálna orientácia: hetero bi
Rodinný stav: ženatý/vydatá ženatý/vydatá
Farba očí: zelená modrá
Farba vlasov: hnedá blond
Výška: 170 cm 170 cm
Váha: 85 kg 85 kg

Sexuálne záľuby a záujmy

análny sex
hlboký orál
orálny sex
sendvič
sex na verejnosti
sexy prádlo
skupinový sex
spermie
prstovanie

Osobný popis

Ahoj všem a díky za návštěvu našeho profilu.

Něco o nás:

Jsme dlouholetý manželský pár, on 32 let, ona 33 let. Máme dvě malé děti a proto občas hledáme čas na schůzky a musíme hodně plánovat. Oba máme radí přírodu, procházky, sport, dobré jídlo a dobrou zábavu.
Nějaké zkušenosti už máme. Rádi zajdeme i do SW klubu. Obecně nemáme rádi věci co bolí atd. Jinak máme vlastní dům, takže i prostory pro případné schůzky v soukromí.

Profil převážně obsluhuje muž. Aplikaci v telefonu máme oba, takže vše vidí i ona.

Jsme zde jako pár, takže pokud nám chcete něco nabídnout nebo nás oslovit tak pouze jako pár. Jeden bez druhého nic neděláme.

Koho hledáme:

Hledáme na delší dobu, na jednorázové setkání jsou SW kluby (máme rádi DESIRE)

1. Hledáme pár

Hledáme pár cca 18-45 let (starší nevadí, pokud budou sympatie) z našeho okolí (nemáme moc čas cestovat daleko), hubenější postavy nebo normální postavy na dlouhodobé přátelství s výhodami. Můžeme společně na procházky, výlety a večer si užít trochu dospělé zábavy ve více lidech, případně spolu zajít do sw klubu.

2. Hledáme muže

Poslední dobu si pohráváme s myšlenkou si najít muže jako rodinného přítele tz. na dlouhodobé setkávání. Muž by měl být 18-45 let, max normální postavy. Rozhodně nás musí zaujmout, proto je fajn v první zprávě naspat něco o sobě a případně přiložit i foto. Určitě by měl být sympatický, komunikativní, kultivovaný, dole oholený, s dobrou výdrží, mužství od 15 výše a měl by s tímto už mít nějaké zkušenosti, protože my je zatím nemáme :)

Naše fotky neposíláme dříve než po ověření.

Bohužel po předchozích zkušenostech už požadujeme ověření přes videohovor i kvůli nezávazné schůzce, nechceme jezdit na schůzky, na které nikdo nepřijde. Myslíme, že když si něco domluvím(e) měli bychom to plnit, tz. když se domluvím na schůzce, tak na ni přijedu nebo aspoň napíšu: nepřijedu a důvod. Stát se může cokoliv, to dokážeme pochopit. Jsme trochu naštvání z jednaní zde.

Kondom je nutností a o tom nediskutujeme.

Děkujeme všem za přečtení.

Snažíme se odpovědět všem, ale občas je těch zpráv hodně. Proto prosíme, mějte strpení. Děkujeme.

ps.: VIP potěší.

Těšíme se na zprávy a případné nabídky.