Hľadanie

Žena
Pár žena & žena
Účel hľadania:
priateľstvo
sex
rozprávanie

Albumy užívateľa (1)

Videá užívateľa (1)

Osobné informácie

Znamenie zverokruhu: Strelec
Sexuálna orientácia: hetero
Farba očí: čierna
Farba vlasov: čierna
Výška: 173 cm
Váha: 70 kg

Sexuálne záľuby a záujmy

análny sex
hlboký orál
orálny sex
sexy prádlo
prstovanie

Osobný popis

Well am an African hetero man, and living here in South Bohemian, I would love to meet open minded friends, and try to enjoy the Czech energies well..

So, what I need is discreetness, and open mindedness.. I love human beings all in all but when engaging online especially in intimate matters, I prefer women, so please, I will only converse with women when its intimate matters..

Am a real human being, a true African for that matter, and dont ask me for pictures, or penis size..

Another thing is if you want to meet, you can send me a picture of you ofcourse without your face holding a paper written your name and number so we can engage from there more..

Cz..
Jsem africký hetero muž, ženatý tady a žijící zde v Jihočeském kraji, rád bych potkal otevřené smýšlející přátele a zkusil si dobře užít české energie ..

Potřebuji tedy diskrétnost a otevřenost. Miluji lidi celkem, ale když se věnuji online, zejména v intimních věcech, dávám přednost ženám, takže prosím, budu se ženami konverzovat, až když to bude intimní.

Jsem skutečná lidská bytost, opravdový Afričan a nepožádejte mě o obrázky ani velikost penisu.

Další věc je, že pokud se chcete setkat, můžete mi poslat vaši fotografii samozřejmě, aniž byste měli na tváři papír napsaný vaším jménem a číslem, abychom se odtamtud mohli zapojit více ..