Hľadanie

Muž
Žena
Pár žena & muž
Skupina
Účel hľadania:
priateľstvo
sex
vzťah

Osobné informácie

Vek: 27 rokov
Sexuálna orientácia: bi
Rodinný stav: slobodný(á)
Farba očí: zelená
Farba vlasov: hnedá
Výška: 178 cm
Váha: 80 kg

Sexuálne záľuby a záujmy

hlboký orál
domina - otrok
footfetiš
orálny sex
skupinový sex
spermie
swingers
sledovanie

Osobný popis

Je mi 26 let a jsem čerstvým absolventem vysoké školy. Považuju se za hodně zvídavého člověka, co se neustále rád dozvídá něco o světě, lidech i sobě. Ve svém životě praktikuji nenásilnou komunikaci. Sice tu hledám primárně sex, ale přátelství či kdyby přeskočila jiskra na něco víc se nebráním. Přestože jsem submisivní, tak jsem velmi autonomní člověk se zdravým sebevědomím a sebeúctou.

Vanilla sex mě baví, ovšem hledám i něco víc. Hledám dominantní slečnu či pár, kterým se můžu podvolit. Submise pro mě osobně je o dynamice vymezených rolí. Jsem spíš na něco co by se dalo nazvat gentle/wholesome femdom. Jde mi o to uctívat a sloužit člověkovi, kterého opravdu mohu respektovat a mít pocit, že vlastní uspokojení si zasloužím. Asi tak že až ti poděkuju při tom jak z tebe budu slízávat svoje nebo cizí sperma tak mě pohladíš po vlasech a pochválíš jaký jsem šikovný kluk. Zároveň by mě bavilo posluhovat sexuálních hrátek páru v nějaké submisivní roli. To jak si já užívám sex je přímo úměrné tomu, jak si to užívá partner a do uspokojení dávám všechno. V tom mám i štěstí, že naprosto zbožňuju holku vylizovat a ten moment si naplno užíváme oba dva. Jinak přestože jsem submisivní tak nejsem na výraznou bolest či nějaké drsné zlé ponižování. Ale lehké škádlení ohledně velikosti penisu zase mám dost rád (12 cm délka, 4 cm průměr).

submise / femdom / cum play / foot fetish / cuckold / obojek / lehký small penis humiliation / size comparison

Ohledně vzhledu pro představu mám hnědé vlasy, vousy a když mě lidi pochválili za vzhled tak nejčastější slovo bylo roztomilý.