Hľadanie

Účel hľadania:
priateľstvo
sex
vzťah
rozprávanie

Osobné informácie

Vek: 40 rokov
Sexuálna orientácia: hetero
Rodinný stav: slobodný(á)

Inzeráty (1)

Hotwife, cuckoldress

On hľadá ju
Czech Republic Hlavní město Praha
Ženy
Bez trans

Jsi, nebo se toužíš stát hotwife, cuckoldress, sexuální požitkářkou? Mučitelkou, která se vyžívá v zakazování uspokojení partnera, provokaci, kontrole a moci. Chceš zázemí, podporu, lásku a přitom mít vlastní velkou svobodu? Možná máš ráda rozhodování ve vztahu ve svých rukou? Můžeme spolu objevovat všechny taje, která tato cesta nabízí . Nebude to vždy lehké, ale o to víc to bude krásné... Je mi 40 let, nezadaný, bezdětný, bez závazků, sportovně i životně aktivní .

Sexuálne záľuby a záujmy

domina - otrok
footfetiš
latex
orálny sex
močenie
sexy prádlo
silonky
sadomaso
uniformy
vysoké podpätky

Osobný popis

Nevzdávající se v hledání, stojící pevně nohama na zemi, věřící v možnost existence oboustranně spokojeného vztahu. Hotwife, cuckoldress, sexuální požitkářku. Mučitelku, která se vyžívá v zakazování uspokojení partnera, provokaci, kontrole a moci. Hledá zázemí, podporu, lásku a přitom miluje vlastní svobodu. Možná má ráda rozhodování ve vztahu ve svých rukou …

Mám klidnout, podporující povahu. Nemám rád konflikty, umím pracovat i odpočívat. Jsem nezadaný, bezdětný, bez závazků, s vlastním zázemím a prací, která je zajímavá a na chleba vydělá. Co víc si přát :-)