Hľadanie

Žena
Pár žena & muž
Účel hľadania:
sex

Osobné informácie

Vek: 44 rokov
Znamenie zverokruhu: Škorpión
Sexuálna orientácia: bi
Rodinný stav: ženatý/vydatá
Farba očí: zelená
Farba vlasov: hnedá
Výška: 183 cm
Váha: 80 kg

Sexuálne záľuby a záujmy

orálny sex
sex na verejnosti
skupinový sex

Osobný popis

ŠIMRÁM 🩷

Rozhovor

Proč sis zřídil tenhle účet?

Abych poznal někoho fakt dobrýho, kdo to má v sexu stejně jako já. A abychom mohli takový představy společně uskutečňovat.

Takže má jít o sex. Žádný kamarádění, jo?

Každý seznamování je jiný. Těžko dělat dopředu nějaký škatulky, když nevím, na koho tu narazím. Že je cílem sex, neznamená, že to nemá bejt někdo, s kým se cítím dobře, můžu mu věřit, bejt k němu otevřenej, mít si co říct. Naopak. Stejný naladění v sexu, přátelství a vzájemná důvěra.

Máš tu napsáno, že jseš ženatej. Ale profil není párový. Co to znamená?

V mým případě to znamená, že mám skvělou ženu, se kterou si rozumím ve všem včetně sexu. Ale jsou věci (v sexu), pro který nemá nadšení, ani je netoleruje, kdežto pro mě jsou natolik podstatný, že je chci najít i proti její vůli a bez jejího vědomí.

Jak to máš srovnaný se svým svědomím?

Docela dobře. Ale víc na to téma není nic pro náhodnýho čtenáře profilů na amatérech.

Hledáš teda milenku, která by ti plnila erotický sny, který si s manželkou nesplníš?

Nehledám milenku. To je pro mě paralelní vztah k tomu, co mám doma. A nic takovýho nepotřebuju. Ani pro to nemám co nabídnout.

Tak o co tady jde?

O otevřenost, poznávání (se), zkoušení, užívání (si).

To zní, jako by byla řeč o spoustě lidí... Chceš tady poznat hodně lidí?

Naopak. Nemám zájem tříštit pozornost mezi víc lidí. Mnohem radši se zaměřím na někoho, s kým si máme společně co dát. Promiskuita je něco, co bych rozhodně rád minimalizoval.

Celý to zní trochu tajemně. Co tě teda bere a koho bys rád poznal?

Mám rád sexování ve více lidech. Ale musí to bejt ty správný lidi. Rozumět si, cítit k sobě přitažlivost, nepěstovat předsudky.

Takže se chceš přidat k nějaký swingers skupině?

To mě zvlášť neláká. Mám na mysli komorní sestavu. Tří lidí, maximálně čtyř.

Chlapy, ženský?

Zažil jsem nejčastěji hrátky dvou kluků s jednou holkou a je to za mě skvělý složení. To ale neznamená, že zase trochu jinak skvělý to nemůže bejt se dvěma holkama nebo ve čtyřech.

To zní tak libovolně, jako bys byl na ženský, stejně jako na chlapy...

Na chlapy zas tak moc nejsem. Spíš bych řek, že přísná heterosexualita moc nenahrává sexování ve víc lidech.

Jaký seznamování upřednostňuješ?

Vzhledem k tomu, kde začíná (tady), tak asi nejdřív písemný, který má hlavu a patu, jiskru, humor, vzbudí zájem. A rozhodně jenom takový, do kterýho je ochotná i druhá strana upřímně investovat nějakou energii.

Vyrazil bys na rande naslepo?

To asi záleží. Po velmi kvalitní konverzaci s někým, koho bych měl opravdu chuť poznat osobně a zdálo by se to vzájemný, asi jo. Bez toho, abychom se před tím aspoň slyšeli, asi ne.

Jakou roli v tom teda hraje vzhled?

Podstatnou a nepodstatnou. Jsou lidi, který jsou mi na pohled příjemný, a lidi, který mi na pohled příjemný nejsou. Ale že by mě na potenciálním sexuálním protějšku zajímal především vzhled, navíc podle nějakých široce přijatých měřítek krásy, to ne.

Ty sám jsi teda Quasimodo?

Já sám jsem normální chlap, co se svým vzhledem nemá žádnej problém. Nejsem sportovec, ale o svoji schránku se snažím pečovat. To samý očekávám i od ostatních inteligentních lidí.

Není to už trochu moc vážný?

Není to daný těma otázkama :)?

A moc dlouhý?

Dá se sem vůbec dát takhle dlouhej popisek do profilu?

Takže už jenom takový rychlovky.

Sex na veřejnosti?
Miluju.

Sperma?
Mi chutná.

BDSM?
Ne nebo v lehkým náznaku.

(Sexuální) hračky?
Mě nebaví.

Krajky?
Radši nahota.

Prsa?
Radši malý.

Sex s klukem?
Rukou a pusou. A ne, když u toho není holka.

Fotky?
Si můžeme vyměnit, když je konverzace k něčemu.

Cigarety?
Ano, kouřím je.

Komunikace po telefonu?
Whatsapp to jistí.

PART TWO

Jak to máš s těma trojkama? Co tě na tom nejvíc bere?

Je to ta jiná dynamika než v páru. Je na tom pro mě něco lákavě zvrácenýho, co se nijak neomrzí. Uvolněná atmosféra a zároveň vzrušující napětí. A ta kombinace ženskýho a mužskýho elementu.

Je lepší, když dva z tý trojice jsou pár?

To se nedá takhle říct. Oboje má svoje pro a proti. Když jsou to partneři, klade to dost vysoký nároky na ně. Že jsou spolu navzájem v tak dobrým a pevným vztahu a mají tyhle otázky spolu tak otevřeně vyřešený, že takový hrátky jejich vztah nenabourají. Z praktickýho hlediska je určitá výhoda, že se dá předpokládat, že ti dva mají vzájemně sladěný program, takže pro setkání ve třech se musí řešit jenom dva kalendáře.
Když jsou ve trojce každý tak nějak 'sám za sebe' nebo jsou někteří dva 'jenom' friends with benefits nebo se kamarádí třeba přímo za účelem společných zážitků ve třech, je to taky moc fajn. Logisticky to může být o něco náročnější. Ale společná chuť ke kvalitním zážitkům je nejdůležitější.
Za mě je ale úplnej základ vzájemnej respekt a tak nějak rovnocenný postavení v rámci společných aktivit.

Jakej máš vztah ke kandaulismu?

Tak to je širokej a trochu módní a zprofanovanej termín. Můžu k tomu říct, co se mi na těchhle praktikách líbí a co ne. Zajímá mě dvojice, kde tuhle zálibu sdílí oba dva. A kde jim jde o fyzickou realizaci takových věcí, ne vzrušování se nad obrázky nebo pouhým pohledem. Co mě určitě nebaví je nastavení, kdy takový hrátky mají být pro někoho ze zúčastněných ponižující. Takže pro mě ideální situace, když je muž vzrušený z toho, že sdílí svoji ženu s dalším mužem, a kdy taková situace vzrušuje i jeho ženu. Pro zasvěcené, moje odpověď na tohle téma je Stag & Vixen.

Takže ideální trojka s takovou dvojicí potom vypadá jak?

Není to úplně o konkrétních praktikách nebo polohách. Je fajn o sobě něco vědět, znát svoje naladění k tomu, co jo a co ne.
A pak je nejlepší nějaká sdílená míra vzájemnosti. Dá se čekat, že nějaký limity tam budou, protože každej má jiný hranice a tak je to v pořádku. Ale nějakej prvek toho 'každý s každým' je fajn.

To nějak souvisí s tou otevřeností k bisexualitě mezi muži?

Docela silně. Je fajn, když je to takový vzájemně propletený. Když kouření může bejt tak nějak vzájemně a na přeskáčku společně. Super pocit třeba je líbat se s holkou přes druhý péro :) Jsem obecně líbací typ :) A takový líbání s plnou pusou spermatu je moc příjemnej zážitek.
Možná je dobrý zmínit, že sám nejsem v kouření žádnej přeborník. Ale rád držím ve společnosti holky, kterou to vzrušuje, pěkný péro v ruce. A rád si ho vezmu i do pusy. Když je ten kluk míň Bi, tak se bez toho obejdu.

Co sendvič?

To je pro mě moc lákavá představa. Ale zatím jsem nezažil. Přece jenom ne každá holka holduje análu. A dva do jedný dirky, to je pro pokročilé. Rád zkusím, ale stejně jako u ostatních poloh, není to o tom si odškrtávat, co jsem vyzkoušel. Radši budovat dlouhodobější kamarádství s někým, s kým to bude to pravý.

Takže ideální trojka je pro tebe s líbáním a šukáním se ženou, kouřením oběma?

Je to určitě něco, co se mi dost líbí. Ale modely můžou bejt nejrůznější, záleží vždycky na tom, jak to ti další dva mají. Kluk může bejt třeba hetero, ale neodtahuje se, když situace vede k tomu, že jsou naše těla blízko sebe nebo když nás má ona najednou v puse. Nebo ona může mít líbání vyhrazený pro svýho partnera, ale je pro setkání našich jazyků při kouření nebo předávání semene...
Nebo taky může bejt varianta 'trojky na dálku,' kdy on se přímo účastnit nechce, ale na tom trojstranným vědomí, že ona má něco se mnou, si každej najde to svoje vzrušující. Že oni dva spolu mají nejlepší sex právě potom, co se ona vrátí k němu po blbnutí se mnou.
Nebo se taky může holka jenom dívat, jak mě kluk kouří. Vzrušující to je. Otázka je, jestli to má potenciál na nějaký větší kamarádění se. I zkušenost říká, že to je spíš takový jednorázový zpestření.

Když říkáš, že nehledáš milenku, ale jseš otevřenej seznámení se samotnou holkou - nebo to tak aspoň máš zatržený v profilu - není to trochu protimluv?

Když jsme se bavili o tom, jestli ti další dva do trojky mají nebo nemají být pár, byla tam i ta varianta, že jsou to kamarádi s výhodama. Ale to nemusí být ti druzí dva. To můžu bejt klidně já s nějakou holkou. Můžeme se seznamovat za účelem toho, abychom společně poznali někoho dalšího do trojky nebo do čtyřky.

A při takovýmhle seznamování bys byl nějak striktně proti tomu, abyste spolu něco měli sami dva?

Vůbec ne. Naopak to může být výhoda, vědět, jak nám to spolu funguje, dřív, než se objeví někdo další. Úplně klidně bych se poznával se slečnou nebo mladou paní i intimně. Koneckonců sex je skvělá forma seznamování :)

A jak si takový seznamování představuješ?

Hele vlastně asi jako každý jiný seznamování kluka s holkou. Akorát s tím rozdílem, že si díky začátku tady můžeme dopředu říct, co nás láká. Když se budu seznamovat s holkou v baru (ne že bych to jako zadanej dělal), tak její očekávání budou dost málo pravděpodobně takový, že se s ní začnu bavit o trojkách a čtyřkách. Ale jinak samozřejmě můžeme zajít na drink, povídat si o sobě, o tom, co rádi děláme, normálně se bavit a smát. Vyměnit si třeba nějaký zkušenosti a sny na téma hrátek dva plus... Mít spolu sex.

Jak se tohle teda liší od toho mít milenku?

Pro vnějšího pozorovatele možná nijak. Ale ten účel je jinej a proměňuje ten kontext. Ultimátním cílem není trávit spolu čas ve dvou, ale ve více. To neznamená, že ta cesta k tomu nevede přes schůzky ve dvou.

Co když se do tý holky zamiluješ?

Nemyslím, že se to stane. Miluju svoji ženu a dokážu si to dobře oddělit. I když s kamarádkou, kterou tady třeba potkám, budeme svýho druhu randit, projevovat si něžnosti, líbat se, extenzivně si psát, rozumět si, těšit se na sebe, pořád to nebude ten klasickej romantickej paetnerskej vztah. Naopak, bude to vztah založenej na společný úchylce dělat to ve víc než dvou. A třeba i na veřejnosti :)
Ale teda abych neutíkal z otázky. Když se to stane? Nevim. To by byl průser, no :)

Seznamoval by ses takhle i se samotným klukem?

Ale jo. Jenom jsem to nechtěl zatrhávat v profilu, abych neměl milión vzkazů od chlapů, kterejm by vypadnul můj profil v nějakým filtru a pak by mi napsali, aniž by si přečetli, o co jde.
Jenom u takovýho kluka, i kdybychom si velmi padli do noty v tom, jaký máme záliby a zájmy, je fakt nepravděpodobný, že bych se s ním chtěl sbližovat sexuálně bez přítomnosti nějaký holky.

Co Ti zaručeně sebere erekci?

Biče, řetězy, násilí a ponižování. A pak asi taky, když se začne o sexu moc přemýšlet. Já jsem přítel toho, ať věci plynou a prostě se nějak vyvrbí. Je mi příjemný, když přesně nevím, co a proč dělám, ale je to v rámci vzrušení a funguje to. Když se začne štelovat nějaká složitější poloha, dostane mě to pryč z toho rauše, nastoupí nějaká nemotorná část mého já a snadno může bejt po erekci. Jako jo, těžký s takovou chtít zažít třeba ten sendvič :)

Bavíme se tady pořád o holkách a klucích. Ale už i ve tvým věku je označení kluk možná trochu na hraně. Chceš teda poznat mladší lidi, než jsi sám?

To není tak úplně podstatný. Fakt je, že mě neláká, aby to byli lidi o moc starší než já. A podobnej věk dává jistý šance na nějaký vzájemný porozumění. Ve skutečnosti ale věk nebude to dělítko. Znám i studenty VŠ, se kterýma si mám co říct a žádnou zvláštní věkovou bariéru při tom necítíme.

Bavili jsme se o tom, jak mají být parťáci na hrátky ve třech nebo ve čtyřech staří, před tím i plus mínus o tom, jak mají vypadat. Ale co to má bejt za lidi?

Je vtipný, že tohle téma otevíráme až tady, na konci profilu, kam už nikdo normální ten text nedočte :) Protože to je ta úplně nejdůležitější věc. Otevřenost je pro mě zásadní. Někdo, s kým bych si moh rozumět, by moh mít kapku nadhledu, nebrat se smrtelně vážně, rád si povídat.

Zmínils párkrát sex na veřejnosti, co tě baví na tom?

Hele to je velký téma, to necháme na příště.

PART III

Takže na veřejnosti? Co přesně to znamená? Venku? A proč? Spousta lidí si asi myslí, že je to pro socky...

To znamená na nějakých místech, kde je nějaká teoretická možnost být viděni / slyšeni. Nejde přitom o to, jestli je to venku.
Co se týká hrátek venku a asociace s tím, že je to jenom pro ty, kdo nemají kde jinde, jako jo a ne. První takový zkušenosti jsou většinou u lidí spojený s mládím a tím, že fakt nemají kde. Když ale potom máš kde a zjistíš, že venku Ti to chybí, že to není žádná znouzectnost, tak víš, že venku to máš rád :)
A pro mě to tak je. Nadšení podobný, jako mám pro hrátky 2+.
Samozřejmě to nemusí být venku, ale na nejrůznějších (polo)veřejných místech. Není to o tom dobrovolně se vzdávat komfortu postele a cíleně vymetat nějaký hnusný místa. Jenom o dodatečným vzrušení z toho netradičního prostředí. Třeba člověk může někde bydlet v hotelu, ale proč kromě pokoje nevyzkoušet i něco pod ubrusem v restauraci nebo ve výtahu nebo na zadním schodišti...

Takže jaký místa jsou za tebe top?

Třeba vlakový kupé je skvělý. Je to sice logisticky náročnější, ale pro mě děsně vzrušující. Akorát se musí počítat s tím, že ta šance přistižení je tam dost vysoká, hraničící s jistotou. Jinak nádraží, rozhledny, zkušební kabinky v obchoďáku, restaurace s dlouhými ubrusy a zahrádky se zastrčenými stoly, bary a kluby s přítmím... Samostatná kategorie je auto, kde se dá lecos zajímavýho provádět i za jízdy. Ale i 'obyčejný' lavičky, parky a louky můžou mít svoje silný kouzlo, který jim dodají ti správně naladění lidi :) Nebo třeba prázdná ulice ve spícím městě.

Ideální scénář na tohle téma?

Taková 'Tour de City' by byla fajn. Ve třech nebo ve čtyřech nejvíc fajn. Potkat se ve vhodný restauraci, s boxem, ubrusama nebo stolem někde 'za rohem,' blbnout pod stolem, jak situace dovolí... Pak jít třeba do obchoďáku do zkušební kabinky, pak do parku... projet se autem na kraj města a cestou zvládnout něco zajímavýho i při řízení, zakončit třeba pěknou mrdačkou na rozhledně nebo v nějakým lesíku :)

Nesplněnej sen?

Vyrazit na disco v nějakým místě, kde nás nikdo nezná. A blbnout ve tmě na parketu mezi lidma, venku za hospodou nebo tak něco ;)

Ale jako zadanej vlastně stejně místo nemáš, takže se tahle záliba vlastně hodí i prakticky...

Jasně, že domů si nikoho pozvat nemůžu. A jo, je praktický seznámit se s někým, kdo takovou možnost má. Přece jenom některý věci jdou zdaleka nejlíp v posteli. Na druhou stranu, když je trochu dobrý vůle, nějakej prostor se vždycky najde.
A moc příjemný užívání se nabízí třeba taky v nějakým soukromým wellnessu, i když to není na téma veřejnýho místa. Blbnout ve veřejným wellness je ale taky zajímavá kategorie, pro ty, co na to mají koule :)