Hľadanie

Muž
Žena
Pár žena & muž
Pár žena & žena
Pár muž & muž
Skupina
Účel hľadania:
priateľstvo
sex
vzťah
rozprávanie
fotenie

Osobné informácie

Genderová identita: Transsexual
Vek: 43 rokov
Znamenie zverokruhu: Rak
Sexuálna orientácia: bi
Rodinný stav: rozvedený(á)
Farba očí: hnedá
Farba vlasov: hnedá
Výška: 176 cm
Váha: 82 kg

Sexuálne záľuby a záujmy

análny sex
domina - otrok
latex
orálny sex
sendvič
sexy prádlo
silonky
skupinový sex
zväzovanie
swingers
uniformy
vysoké podpätky
transvestizmus
transsexualita
prstovanie

Osobný popis

Hledá se samostatný obchodník, který dokáže objíždět firmy a nainstalovat plnou verzi unikátního IT softwaru. Z každého projede je provize jistá. CENY jsou od 30000Kč za komplexní Robustní IT řešení, které používá každá firma. Nyní by to bylo centralizované s tisíci možnostmi navíc. Pokud se na to cítíš napiš mi, ráda tě poznám. Třeba nejen obchodně:)

Ahojky, jsem dlouho opuštěná osamocená tranny v kraji kde jsem nevyrostla a ráda bych našla stálého milence v podobě dobře vybaveného aktiva, který je rozumný, zdravý, gentleman a drži slovo - který si mě bude vážit jako své zpestřující milenky - a budeme si navzájem naslouchat. Ráda bych také poznala pár se kterým bycho si po domluvě dělali pestré noci plné vášně a chtěné erotiky plné nápaditosti,
sex-appealu kde si rádi dopřejeme vše příjemné co 3jice milenců nabízí. Jsem Vdaná s dětmi, takže mám časové možnosti omezené na noc, se souhlasem nepřítomné partnerky. Ale při vzniku i přátelství se můžeme bavit všichni, grilovat, popíjet, tančit , jen sexuální hrátky, které u nás i z důvodu věkového rozdílu neklapou. Budu se těšit na smyslné odpovědi. Prostor mám, už sem moc nechodím, tak se prosím slušně a příjemně popište, na pitomosti už nebudu reagovat. Těším se na vřelé setkání.

Pa Vaše toužicí Ginger / Gentleman XXX.
já u otrokovic/zlín , ahojky, najde se pěkně vybavený aktiv s chutí mě dnes navštívit, nebo si mě odvést k sobě do rána? nastrojím se za princeznu pro Tebe i třeba tvého kamaráda :), myslím to reálně tvoje TV Ginger, PS: diskrétní vášeň, bude to začátek dlouhodobé známosti? do 5 umě nebo do rána jak se domluvíme u tebe..

u otrokovic: přijedeš, já si tě vyzvednu venku před branou, kdyby jsi mi přinesl nějakou lahvinku by bylo hezké, já ti naliji minerálku, zakouříme si prohodíme pár slov, půjčím ti župan, ať se uvolníš, přisednu, a pomalu tě budu hladit po tvém krasavci a usmívat se na tebe , ty mě můžeš také hladit, pak se sehnu a vezmu si ho do pusinky ....