Videá užívateľa (1)

Osobné informácie

Pohlavie:
Vek: 49 rokov 47 rokov
Sexuálna orientácia: hetero bi

Osobný popis

Jsme "normální" pár, který má své zájmy a záliby. Dítka již opustila hnízdo. Nejsme tedy jimi již omezováni a můžeme se věnovat i zajímavějším činnostem. Co si budeme nalhávat, ti kazišuci uměli zkrouhnout plány. A jak praví přísloví: Život začíná, když děti odejdou z domu a chcípne pes. No to poslední jmenované ještě máme a cestuje vždy s námi.
Či-li rádi cestujeme - hlavně po Čechách, Moravě a Slovensku. Najdeme si na vikend pěkné ubytování, obujeme trekové boty a touláme se okolní přírodou. Čím více je okolo skal, tím lépe.
Vychutnáváme/koštujeme dobrá vína. Preferujeme kvalitu nad kvantitu. Není nad to si občas udělat Tour de sklípek po Moravě nebo strávit víkend v místě, kde probíhá vinobraní. Pivko pijeme jen občas na žízeň, sedět někde nad půllitrem nás moc nebere...
Pokud nám vyjde čas i kolo vytáhneme na sluníčko a šlápneme do pedálů.
Pro chvíle klidu a pohody sem tam zalezeme do sauny a vířivky.
Není nám příjemná inhalace tabákových a jiných produktů. Po jedné zkušensti s človíčkem, který kouřil e-cigaretu s prý vůní vanilky už víme, že i hovno hoří 😄.
Najít zde ihned někoho na sex není naší prioriou..vše má svůj čas. Náš přístup se dá spíše nazvat přátelství s "bonusem ". Nejsme sexuální turisté, abychom každou chvíli zkoušeli jiný pár.
Cesta postupného poznávání je nám příjemnější. Výměna partnerů není nezbytná, ale vzájemný kontakt mezi ženami je velice lákavý, alespoň u ženy na naší straně.
Pokud jste dočetli tento sloh až sem, jsme rádi, že Vás alespoň trochu zaujal. Odpovídáme pouze párům, samotné muže ignorujeme. Jejich problém, že píšou. Jsme ze "staré školy", takže uznávame pouze dvě pohlaví, ale neodsuzujeme. A protože se u některých jedinců nevyznáme v tom, jestli je to chlap s kozama nebo ženská s ptákem a ani to nechceme řešit, tak i trans osoby nejsou objektem našeho zájmu.