Hľadanie

Účel hľadania:
priateľstvo

Osobné informácie

Znamenie zverokruhu: Strelec
Sexuálna orientácia: hetero
Rodinný stav: slobodný(á)
Výška: 174 cm

Inzeráty (1)

Baculka

Ona hľadá jeho
Czech Republic Jihomoravský kraj
Muži
Bez trans
Vek 30-40

Bude mi 35, dorostla jsem na něco málo přes 170cm, když se rozdávala štíhlá, vysportovaná postava, tak jsem byla někde zašitá (a nebo, že by za to mohly sudičky?:)), protože moje poznávací znamení jsou široké boky, a ano, jsem baculka (a ne, nejsem hysterka, co má 60kilo a považuje se za ni a ani nejsem paní, co má 100+), dlouhovláska. Mám ráda sport, hlavně kolo, tenis, turistiku a s ní souvisí i cestování a výlety.
Jsem typ ženy, která se ráda hezky obléká a pečuje o sebe. Nezadaná a bez závazků. Snad nebude moc nabubřelé o sobě říct, že jsem pohledná, inteligentní a dá se se mnou mluvit skoro o všem (ale nemravné zprávy si s vámi vyměňovat nebudu, sorry)
Nejsem přímo z Brna, ale nacházím se cca půl hodiny od něj.
A koho tady hledám..prostě někoho, s kým bych si rozuměla, kdo by stejně jako já měl smysl pro humor, ale taky věděl, že i on má své hranice. Věkově přiměřeného, tak 30-40 let, méně ani více ne, nehledám tu náhradního synka a ani tátu nebo dědu. Nezadaného, neženatého a bez závazků. Který by se mnou sdílel mé záliby, třeba si se mnou vyjel někam na výlet a dál by se vidělo..