Hľadanie

Muž
Žena

Osobné informácie

Vek: 22 rokov
Farba očí: hnedá
Farba vlasov: hnedá
Výška: 172 cm
Váha: 60 kg

Nucené vyhonění

Ona ponúka služby
Czech Republic Hlavní město Praha

Chci si vyzkoušet, jaký jsi poslušný otrok. Svlékneš se do naha a počkáš, kam tě Madam usadí. Budu se dívat, jak si honíš a určovat tempo, nutit tě přestat na povel. Aby ses udělal, musíš si říct o svolení. Vydržíš to poslušně až do konce, nebo budeš prosit o orgasmus (jako malá děvka)? Pro domluvu lekce napiš.

Sexuálne záľuby a záujmy

domina - otrok
footfetiš
latex
silonky
sadomaso
zväzovanie
uniformy
vysoké podpätky

Osobný popis

Pro domluvu lekce napiš zprávu, hovory obvykle nezvedám!

Nenech se zmást mým mladým a drobným vzhledem. Vypadám sice mile a neškodně ale věř, že vím, jak ti zavařit. A to hned na několik způsobů. Když se mi oddáš, odejdeš s nezapomenutelným zážitkem.
Nic není tabu. Ráda si vyslechnu všechny tvé fantazie a vyberu z nich tu nejvhodnější pro společné chvíle. A ještě radši si tě poslechnu potom - až budeš skuhrat, kňučet, zrychleně dýchat. Miluju ten dialog, který mezi námi během lekce vzniká a díky němu nás dokážu dovést hluboko do prožitku.

Jsem sadistka, ale nemusíš se vůbec bát. Moc dobře vím, že snášet bolest není vždy jednoduché a dám si pozor, abych nepřekročila tvou mez. S radostí ti jemně ukážu, že bolest může být krásná a přinášet pozitivní zážitky. Není bolest jako bolest a já to moc dobře vím. Nemusíš se bát, že tě svážu a zbičuju někde v temném sklepě, o tom to totiž vůbec není.

Bolest není pro tebe? To vůbec nevadí, moc ráda tě potrápím i bezbolestně. Níže je seznam praktik, které ráda dělám. Nenacházíš, co hledáš? Neboj se mě kontaktovat, seznam není ani zdaleka konečný.

Mám mnoho tváří, troufneš si potkat všechny?

Mezi mé oblíbené patří: Shibari, Breath play, Výprasky a impact play, CBT, Ponižování, Senzorická deprivace…

Dále dělám: Wax play, Výsměch, Erotický wrestling, Trampling, Footfetish, Anální hrátky, Masáž prostaty, Strap-on, Nipple play, Oddalování, POT, Lechtání, Mumifikace, Erotická a relaxační hypnóza, Feminizace a další…

Nedělám: ABDL, Sexuální praktiky, Kaviár, Facesitting.

Kontakty

Telefónne číslo:
+420608308756