Hľadanie

Muž
Žena

Osobné informácie

Vek: 22 rokov
Farba očí: hnedá
Farba vlasov: hnedá
Výška: 172 cm
Váha: 60 kg

Masáž prostaty

S/M štúdiá
Czech Republic Hlavní město Praha

Ráda si hraju s análkem svých čubek. Svážu si tě na gynekologickém křesle a prsty budu masírovat prostatu. Až si tě roztáhnu, vezmu si připínací penis. Jak dlouho vydržíš? Vezmu si tě zezadu, budeš hezky držet. Co dalšího spolu vymyslíme? Pro domluvu lekce napiš.

Sexuálne záľuby a záujmy

domina - otrok
footfetiš
latex
silonky
sadomaso
zväzovanie
uniformy
vysoké podpätky

Osobný popis

Pro domluvu lekce napiš zprávu, hovory obvykle nezvedám!

Nenech se zmást mým mladým a drobným vzhledem. Vypadám sice mile a neškodně ale věř, že vím, jak ti zavařit. A to hned na několik způsobů. Když se mi oddáš, odejdeš s nezapomenutelným zážitkem.
Nic není tabu. Ráda si vyslechnu všechny tvé fantazie a vyberu z nich tu nejvhodnější pro společné chvíle. A ještě radši si tě poslechnu potom - až budeš skuhrat, kňučet, zrychleně dýchat. Miluju ten dialog, který mezi námi během lekce vzniká a díky němu nás dokážu dovést hluboko do prožitku.

Jsem sadistka, ale nemusíš se vůbec bát. Moc dobře vím, že snášet bolest není vždy jednoduché a dám si pozor, abych nepřekročila tvou mez. S radostí ti jemně ukážu, že bolest může být krásná a přinášet pozitivní zážitky. Není bolest jako bolest a já to moc dobře vím. Nemusíš se bát, že tě svážu a zbičuju někde v temném sklepě, o tom to totiž vůbec není.

Bolest není pro tebe? To vůbec nevadí, moc ráda tě potrápím i bezbolestně. Níže je seznam praktik, které ráda dělám. Nenacházíš, co hledáš? Neboj se mě kontaktovat, seznam není ani zdaleka konečný.

Mám mnoho tváří, troufneš si potkat všechny?

Mezi mé oblíbené patří: Shibari, Breath play, Výprasky a impact play, CBT, Ponižování, Senzorická deprivace…

Dále dělám: Wax play, Výsměch, Erotický wrestling, Trampling, Footfetish, Anální hrátky, Masáž prostaty, Strap-on, Nipple play, Oddalování, POT, Lechtání, Mumifikace, Erotická a relaxační hypnóza, Feminizace a další…

Nedělám: ABDL, Sexuální praktiky, Kaviár, Facesitting.

Kontakty

Telefónne číslo:
+420608308756