Hľadanie

Žena
Pár žena & žena
Pár muž & muž
Účel hľadania:
priateľstvo
sex
rozprávanie
fotenie

Osobné informácie

Pohlavie:
Vek: 25 rokov 26 rokov
Znamenie zverokruhu: Strelec Škorpión
Sexuálna orientácia: hetero bi
Rodinný stav: nezosobášení partneri nezosobášení partneri

Sexuálne záľuby a záujmy

análny sex
domina - otrok
orálny sex
sendvič
sex na verejnosti
skupinový sex
zväzovanie
sledovanie
prstovanie

Osobný popis

!!! MÁME ZÁJEM POUZE O ŽENY !!!

Ahojky všem,

Jsme mladý dlouholetý pár, který by rád prozkoumal nové, nevšední a vzrušující zážitky a proto zde hledá nějakou příjemnou sympatickou slečnu, která by se ráda připojila.

Hledáme:
Žena, Lesb/bisex, dominantní, spíše musc vzhled
Lesbický pár, musc top + fem bottom

Měli bychom zájem seznámit se se slečnou, která by se k nám připojovala na výletech a procházkách se psem, na plesy, divadla, kina atd, se kterou bychom si oba rozuměli a měli chuť trávit s ní náš volný čas. Měla bys být veselá, aktivně založená a ráda trávit čas hraním společenských her a výlety do přírody.

Hledáme opravdu někoho normálního a lidského, žádné rychlo schůzky či anonymní setkání.

Tyto schůzky by samozřejmě, ne vždy ale většinou, měly doprovázet či ústit v sexuální hrátky různých typů. Jakékoliv hrátky by probíhaly pouze mezi vámi dvěma, buď...
A) pouze partnerka se slečnou
B) partnerka se slečnou za mé přítomnosti
C) trojka, během které budeme já i slečna pouze uspokojovat partnerku
Partnerku úplně neláká čistě lesbický sex, nechce uspokojovat jinou slečnu, ale velice jí přitahují silné dominantní ženy, proto bys měla být spíše sportovní postavy, rozhodná a 100% dominantní a měla bys především při sexu využívat popruhy a strap on, to je naše priorita. Partnerka sní v podstatě o hetero sexu se ženou, chápu že to pro většinu může znít nefér, ale to jsou naše přání a představy, říkáme to narovinu, hledáme prostě slečnu, kterou bude bavit "vojíždět a prznit" druhou slečnu.


A- partnerka by s tebou ráda trávila čas i sama, procházky, pokec, prostě babinec. Můžeš s partnerkou dělat co sama uzná za vhodné, kdykoliv kdekoliv, ale měla by jsi být v pohodě s pořizováním fotek a videí při tom, pro mě. Nemusíš být na videích či fotkách nijak moc vidět, jde čistě jen o to udržovat mě jako nezúčastněného partnera v obraze. Partnerka nemá zájem o klasické lesbické sexuální hrátky. Proto hledáme slečnu, které vyhovuje zastávat "mužskou" roli.

B- ten samý případ, pouze za mé osobní přítomnosti. Jedná se o schůzky, kde se budeme bavit všichni tři a ať už v průběhu nebo na konci se zábava stočí k sexuálním hrátkám vás dvou, kdy já se budu dívat, popřípadě se uspokojovat. Jedná se o situace typu váš společný sex na posteli, zatímco já sedím na křesle a uspokojuji se nad podívanou, ale i cesta domů z divadla, kdy já řídím domů, zatímco vy dvě spolu souložíte vzadu na zadních sedadlech.

C- trojka, během které budeme já a ty současně uspokojovat partnerku, nebude docházet k žádnému sexuálnímu kontaktu mezi mnou a tebou, sex by skutečně vypadal jako MFM, akorát místo druhého muže budeš ty. Během takového sexu samozřejmě dojde na nějaký ten fyzický kontakt mezi mnou a tebou, proto hledáme ideálně lesbu, která nebude mít problém se během sexu dotýkat muže. Jednalo by se o scénáře typu klasická trojka, jeden z nás dole, druhý nahoře, dable penetrace a různé variace, ale i střídání se, kdy partnerka si užívá s jedním z nás při určité poloze, druhý se dívá a když dojde dech, vyměníme se a druhý jí přebírá a první se jde dívat a odpočinout, takhle se na ní střídáme, aby zažívala co nejdelší a nejintenzivnější rozkoš.

Měli bychom zájem i o seznámení s příjemným mladým lesbickým párem na trávení společných chvil. Rádi bychom se například domluvili na společné aktivitě, bowlingu, tancování v klubu, jakékoliv sportovní aktivitě nebo jen na hezkém výletě, který bychom zakončili společným hromadným sexem.
A) oba dva páry můžou po celou dobu provozovat jakékoliv sexuální aktivy chtějí, nedělá jim při tom problém přítomnost druhého páru a bez přímého vyzvání či domluvy ani jeden pár nezasahuje do aktivit druhého, může se pouze dívat, komentovat či samozřejmě přidat vedle. Nestojíme o výměnu partnerů, nic takového. Jedná se například o situace typu prstění či orál na veřejných místech, nebo jeden z párů chce například zkusit sex či odhalování na vyhlídce a druhý pár je na přání fotí, nebo jen hlídá čistý vzduch, nebo jeden z párů může například začít kdykoliv souložit při společné jízdě autem atd.
B) mohu vám zapůjčit partnerku do trojky kdy já se budu dívat. Partnerka nemá zájem o klasický lesbický sex, taková trojka by měla tedy probíhat tak že si s ní budete obě hrát. Ať už se obě dvě rozhodnete uspokojovat jí, nebo se ta dominantní z vás rozhodne uspokojovat obě naráz, to už je na vás. (Není to úplně fér, chápu, ale bohužel takové jsou naše přání a fantazie)
C) hromadný sex kdy všechny ženy spolu mohou volně interagovat, ale převážně to probíhá tak že spolu oba páry souloží každý zvlášť vedle sebe, já a ta dominantní z vás souložíme každý jen se svou partnerkou a ony dvě se při tom drží za ruce, líbají, osahávají atd

Rádi bychom si i navzájem vyměňovali sprosté fotky a videa, ať už jen se slečnou, nebo s druhým párem. Posílat si navzájem sex či masturbaci, sdílet sexuální fantazie a nemravné zážitky a podobně. Nestojíme úplně o dlouhé sexuální vypisování, spíše opravdu jenom virtuální sex, v případě slečny například posílat jí videa našeho sexu, na které ona bude reagovat fotkami a videi své masturbace, či v případě páru naplánovat společný čas pro sex a pak sdílet fotky a videa a poskytovat si navzájem jakou si stymulaci.

Pokud tě náš profil zaujal, určitě napiš, budeme moc rádi a odpovíme.

Komunikaci hlavně v první fázi budu mít především na starosti já, pokud prohodíme pár zpráv a budu si myslet, že jsme na stejné vlně, pak si můžeme vyměnit kontakty, kde už bude naopak aktivnější partnerka.