Hľadanie

Žena
Pár žena & žena
Účel hľadania:
priateľstvo
sex
vzťah
fotenie

Osobné informácie

Vek: 37 rokov
Znamenie zverokruhu: Baran
Sexuálna orientácia: hetero
Rodinný stav: slobodný(á)
Farba očí: hnedá
Farba vlasov: hnedá
Výška: 183 cm
Váha: 71 kg

Inzeráty (1)

V zozname nie sú žiadne inzeráty. Pridať nový inzerát.

Sexuálne záľuby a záujmy

footfetiš
orálny sex
sexy prádlo
silonky
zväzovanie
pán - otrokyňa

Osobný popis

Pokud jsi brunetka s ďábelsky tmavýma očima a nejsi 2x mohutnější než já, máš u mě plus. Když budeš milá a přítulná, né 100% potvora, na kafe nebo víno nemusíme mrznout někde venku a nejspíš ti i ukážu, kde v TU bydlím. Šílený zrzky to mají o malinko komplikovanější, záleží na stupni jejich šílenosti. A pokud jsi blond, budu si muset ještě rozmyslet co s tebou. :D

Jsem v TU novej pekelně boží nabíječ, number 1. :D Miluju experimentování a vzrušení. Chci tě rozvrnět rozkoší. :D Prozraď divoško. Jaký tajný touhy tě rozpálí nejvíc? Ukaž v mém mobilu na nějakou z 245 poloh. Bude to s tebou pořádná divočina? Nebo hluboká romantika plná důvěry a love vibes po celém těle? Varování před mými superpowers: Masáž s teplým voňavým olejem a 2. místo na mistrovství světa v Pussy Licking Championship. :D Lepšího partnera nenajdeš. Ale chci potrénovat na 1. místo! Můj fcb msgr: David.Masek.87 nebo mi napiš tvoje Whats číslo, ale nespamujte mě vašima číčama se zavirovanými odkazy. Nejsem gynekolog ani veterinář.

Fotky, co neprošly cenzurou a šikanou od adminských nerdů, protože byly proti nim příliš moc dobrý, mám tady: https://d-masek.rajce.idnes/Moje_fotky

A přestaňte mi prosím psát a lézt na profil, když nejste vůbec z okolí Trutnova nebo Vrchlabí. Nestíhám dělat gigola v tomhle městě a mám už mozoly i na jazyku, natož abych řešil něco 35km+.

Máš u mě plus, pokud ti taky chodí nadprůměrné love, ať si můžeme navzájem víc důveřovat jako partneři. (V TU a VR dostávám na pohodu 60 čistýho a jinám se stěhovat nebudu, sorry).

Profil na Amateri je jen takovej pokus... Přes net to podle mě nemá cenu - každý fajn babě přijde kolem 150 zpráv denně (podobně na IG) a nestíhá to číst ani odepisovat. Venku je pro mě seznamování daleko efektivnější, tam jí 150 jiných neotravuje a moje statistika mi říká, že šance sbalit holku jsou 100x lepší venku, kdybych to chtěl s každou vážně udělat a měl na ní potom čas. Přitažlivost se venku pozná taky hned už z očního kontaktu, řeči těla a během pár vět.


---------------------------------------------------------

Co takhle zkusit tantrickou masáž? (Jsem na 100% zdravý a nechci tu od nikoho nic chytit). O čem to je: Tantrická masáž rozproudí energii a naplní tělo vzrušením a něhou. Je to uctění těla člověka. Tantrická masáž obsahuje techniky tantry, taoismu i klasických masáží. Jsou to láskyplné a léčivé doteky, naučení člověka k sebe přijetí svého těla, svého vzrušení. Součástí tantrických masáží je i masáž joni a lingamu ženských a mužských pohlavních orgánů, různé druhy doteků, úplně jemných až po dynamické, patří tam i masáž hlavy, uší,nohou, prstů, omývání horkými ručníky za použití speciálních terapeutických silic, vůní přírodních olejů z jojoby a to vše při krásné relaxační hudbě na tepelné podušce s příjemnou a citlivou masérkou nebo masérem. Díky tantrické masáži člověk přestává prožívat orgasmus pouze ve svých genitáliích, ale přenese jej jako hluboký, naplňující pocit do celého těla. Nejde v žádném případě o sex, ale o krásný rituál a úžasný uvolňující prožitek vnímání svého těla. Tantra masáž je schopna Vás bez sexu dostat dál.

---------------------------------------------------------

Přiveďte sem víc kamarádek, stojí to tu za houby.

V roce 2004/2005 bylo v ČR složení obyvatel 5,2 mil žen + 5 mil mužů.
http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2007-2009/pocet-obyvatel-cr-zeny-a-muzi

Teď ale mrkněte na úplně rozdílnou statistiku tady z Amateri.cz

Pro Královéhradecký kraj mi vyběhne jenom 7 stránek profilů holek. Překliknu na muži -> vyběhne 22 stran. Samých chujů!!

Pokud je tu tak málo koček = někde jinde zbývá ta mnohem větší převaha. Kde se to ku..va zašíváte holky?? Takový místo musí bejt ráj. A podobně přechujeno je i na normálních slušných seznamkách. Když vidím tak velkou převahu chujů, zavírám to tu a jdu radši makat, abych byl ještě lepší a úspěšnější samec, než doteď. ;) Nebo si radši pustit po*no (jak říkal Don Jon), než si k sobě pustit manipulativní toxickou frajerku. Zkus mě přesvědčit, že jsi fajn. :)