Hľadanie

Muž
Žena
Pár žena & muž
Pár žena & žena
Pár muž & muž
Účel hľadania:
priateľstvo
sex
rozprávanie
fotenie

Osobné informácie

Sexuálna orientácia: bi
Výška: 180 cm
Váha: 80 kg

Sexuálne záľuby a záujmy

análny sex
hlboký orál
domina - otrok
fisting
footfetiš
latex
orálny sex
močenie
sexy prádlo
silonky
skupinový sex
sadomaso
spermie
zväzovanie
swingers
uniformy
vysoké podpätky
pán - otrokyňa
transvestizmus
transsexualita
prstovanie

Osobný popis

,,Motto,,život se má užít a ne jen přežívat.
Vážení, ráda se seznámím s lidičkami, co ví......... tedy kecálkové a honiči ušetřte si čas.
Ano když už na krásno tak se vším všudy, tedy ráda fotím, chodím ...jen tak ven ,do společnosti, klidně i nakoupit ,......prostě žiji den ,dva, ,tři-čtyři dny...nebo i více vlastně životem normální ženy. Joo a pánové ,věřte mi nebo ne ,ženy to fakt nemají jednoduché a pokud mi nevěříte zkuste si to sami a není to jenom o líčení a oblečení. Prostě to ,že si na sebe vezmete silonky ,boty a prádlo ženy ...nejste žena.
Abych nezapomněla ,sex mám mocinky ráda.
1. Jsem transka...TV..TS...
2. Ne opravdu to není záliba, je to mé druhé já a životní styl.
3. Prosím Vás nepište mi pořád, že Vám stojí a že se budete dělat nebo co se mnou budete provádět , mě to vážně nezajímá!!!
4. Nejsem spisovatelka, ale reálná osoba.
5. Když už mi píšete a chtěli byste, abych na to zareagovala, tak mi nepište jako retardovaní...a prosím trochu pravopisu by neuškodilo.
6. Neptejte se mě- pokecáme? Když ani nevíte o čem si chcete povídat. nebo zapícháme když vám ani nestojí......
7. Své slušné zázemí mám , a na rychlovky venku či v autě mě neutáhnete.
8. Jako žena nosím většinou celoročně sukně a bez silonek a bot na podpatku ani ránu.
9. Než ale někomu dovolím setkání, bude mi muset dokázat, že o mě doopravdy stojí. Nepodlehnu nikomu po prvním vzkazu. Nezajímají mě fotky mužů v říji, zvlášť, když mají místo nosu penis Nechodím na webku a nejsem laciná náhrada za vaše partnerky.
10. Buďte originální, všedních vzkazů mám plný koš. Toužím být dobývána. Být pro vás inspirací, kvůli které ráno vstanete a dojedete, pozvete mne nejen na výlet ,ale i na sklenku. Tu, kterou rozesmíváte. Tu, kterou rozmazlujete. Tu, na kterou už nikdy nezapomenete.
.......je ,i líto ,ale jsem nucena založit tzv. ČERNOU LISTINU,, Prostě se zde rozmohl nešvar, neslušné ,ba přímo nečestné jednání .....že si s Vámi dotyčný domluví schůzku , Vy si překopete den, odložíte práci či jiné povinnosti, strávíte 2hodiny s přípravou a nakonec .........on raději nekomunikuje...........VY VOLOVÉ kurva buďte aspoň tak slušní a komunikujte, ano jsem chápavá
madam ,prostě osoba ,ale poslat sms, nebo vzkaz či zavolat ještě nikoho nezabilo a nestojí to nic...................
viz nicky::::: Scheeep-Praha/ - 2krát , ....Ingridtv-/Hodonín/ -2krát , ........BONDAGEcubka -/Pečky/- 3x a budu pokračovat. ..Tak si rozmyslete zda si budete se mnou smlouvat schůzky ,lekce , či akce .......vaše madam Michell

Jaká vlastně jsem??? od romantické a nevinné dívky v bílém ,či v erotickém krajkovém prádle , negližé .........................přes zvědavou běžnou ženu v riflovém nebo v elasťákách co jde nakoupit .....................až po dominantní mrchu v černém nebo červeném na jehlách ................, madam Michell *4**15**7*
Několik zásad které by jsi měl dodržet :
Madam se vyká
Madam se neposílají fotky genitálií
Madam se zdraví uctivě a s pokorou
Madam nevypisuje co s tebou bude dělat


je tak těžké si přečíst profil ??? Myslím, že to mnohým pomůže při hledání.Ale asi je jednodušší poslat fotku genitálií nebo jen bezduché,,ahoj"
Tyto stránky jsou určené pro dospělé..... chovejte se tedy jako dospělý lidé.. chápu že nadrženost většina jedinců je prioritní a proto nebudou profil číst. Ale pak se nedivte že vaše zprávy nebudou čtené a ani na ně nebude odpovězeno