Hľadanie

Muž
Žena
Pár žena & muž
Pár žena & žena
Pár muž & muž
Skupina
Účel hľadania:
priateľstvo
sex
fotenie

Osobné informácie

Vek: 54 rokov
Sexuálna orientácia: bi
Rodinný stav: ženatý/vydatá
Výška: 170 cm
Váha: 76 kg

CD TV

On hľadá jeho
Czech Republic Olomoucký kraj

počkám tě v kabince na wecku Olomouckeho supráče v dámském, přijdeš, zaklepeš , otevřu sundám ti kalhoty a pěkně ti vykouřím tvůj tvrdý ocas , stříkat mi můžeš na ksichtík v případě sympatií tě příště pozvu k sobě do soukromí abys mi protáhl moji "pičku", nejl. ve všední dny 9-15 hod ( výjimečně podvečer ) jen pro seriozni borce, kteří skutečně přijedou , nekuřáky cigaret a 200% zdraví a diskrétnost, možno také u tebe , foto / film vítáno... hledám místo , kde bych se mohla volně pohybovat jako holka nejl. všední dny dopolko, prima mladou TV bych možná mohla pozvat na společné hrátky , co ty na to ? ... taky bych ráda vykouřila do konce mladého , prokazatelně zdravého kluka ( nejlépe dárce krve, nebo pár ) ..chci cítit jak mi to stříkáš do pusy a já polykám a polykám ... ale zdraví je 300% !!!!

Sexuálne záľuby a záujmy

análny sex
hlboký orál
domina - otrok
latex
orálny sex
močenie
sexy prádlo
silonky
skupinový sex
sadomaso
spermie
zväzovanie
swingers
vysoké podpätky
pán - otrokyňa
transvestizmus
transsexualita

Osobný popis

Ahoj jsem normální ženáč, ale poslední dobou se mi líbí role holčičí kurvičky :-) se zálibou v kouření pěkných tvrdých ptáků a s očekáváním kdo mi, v případě sympatií, projede moji dírku :-) Už jsem dala dvou amatérům a bylo to úžasný.
Uvítám odpovědi od aspoň trochu inteligentních nekuřáků přiměřeného věku nejlépe s vlastním prostorem nebo někde na "uzavřené veřejnosti" jako sauna , bazén sprchy, wecko apod, .z Olomouce a blízkého okolí. V případě že se necháš vykouřit napřed na wecku v kabce supráče nebo někde venku a bude vše ok, mohu občas nabídnout svůj prostor a v letní dny i eventuálně venku. Můžeš být taky tak ujetý (á) :-) jako já .Mohu většinou jen ve všedni dny mezi 9-15 hod +- nebo výjimečně po vzájemné dohodě i
jindy .
.. a kdyby se našel někdo prokazatelně zdravý.. ráda bych spolykala jeho semeno do poslední kapky :-)