Inzeráty (2)

Neustále prohlížíme poptávky mužů po práci v erotice, chodí nám vzkazy jak to mají udělat, jak na to a kde se uchytit atd. Je čas to opět shrnout jaká je realita v oboru.
Kdo jsme? Filipinsko USA adult agentura s letitou praxi, která posbírala know how napříč celým oborem od porno filmů. OF, livechat, prodeje obsahů atd. Tak jak je v zahraničí zvykem a u nás je to sprosté slovo poskytujeme zájemcům, samozřejmě za něco, know - how návod jak mohou muži vydělávat v erotice.
Existuje pro muže agentura na natáčení? - ne neexistuje v čr žádná taková agentura, kromě jedné, která není zcela fér a bere jen kluky 18-21 mladistvého vzhledu na gay akce.
Existuje agentura na OF, která přijímá muže? - I přes řadu inzercí atd, ne nexistuje ve skutečnosti.
I uchazeček na OF je řádově stovky a agentury zvoli jednu ze sta.
To ovšem neznamená, že ostatní si nevydělají, znamená to, že agentura volí jen ty top a ostatní nesplnuji zcela podmínky na obsah, čas, úsilí, či vzhled na který se zaměřuje agentura.
Co tedy může muž udělat? Mít obsah a vědět jak ho zpěněžit a kde. Tzn, ani sám nemusí točit, může stvoři vlastni agenturu. Platí to pro muže, Tv, hetero bi, páry atd.
Využijte zkušeností nasbíraných za řadu let a začněte svou karieru, pokud to myslíte s ní vážně, je na čase do sebe začít investovat, stejně tak jako byste museli investovat do vybavení a čas do tvorby.
Kdo má zájem o know how může napsat.