Inzeráty (50)

Studio Hedone je mnohem víc, než jen tématické místnosti. Hned vás uchvátí svou atmosférou a vybavením, které neustále obnovujeme a rozšiřujeme. Avšak duší tohoto studia jsou zkušené Dominy, které se zaměřují na hluboké a smyslné prožitky. Každá z nich je jedinečná a má své kouzlo a svůj styl. Žádná fantazie nezůstane nevyslyšena. Kvalitní a intenzivní zážitek ve vás může vyvolat závislost. Ale pochopení a naplnění touhy je vrchol toho, co může BDSM nabídnout. Otevřete svoji mysl a svěřte se nám do péče. Ponořte se do světa s jinými pravidly.

Těšíme se na vás.

Dream Team Hedone

(více informací včetně telefonního čísla k objednání a kalendáře Madam najdete na webu studia)

Tesný a hladký návlek slasti, temný a svůdny, obopínajúci všetky moje krivky tak, že každý pohľad aj dotyk šteklí na tých správnych miestach nás oboch. Latex je známy tým ze senzácie dotykov su o to intenzívnejšie. Môžeš si ma doňho obliecť, naolejovať ma, kĺzať mi rukami či nohami po zakázaných miestach ktoré su ti inak neprístupné... Sadnem ti v ňom na tvár a bude mi jedno ze sa nenadýchneš. Ja budem tvojim kyslíkom. Keď budeš pre madam poslušný, pomazlíme sa, trochu sa pohráme. Chcem aby si mi ukázal všetky tvoje fantázie ktoré vieme priviesť k realite iba v latexovom zovretí!

Jsi něžná duše, neláká tě ani drsný přístup, ani dominantní praktiky? Prostě máš rád nohy! Zbožňuješ je, miluješ je, líbí se ti, toužíš se jich dotýkat, mazlit je, masírovat, laskat, líbat. Chceš se k ním tulit. Mé nohy přesně tuhle péči potřebují. Chci příjemnou lekci a oddychnout si. Vypustíme svět kolem sebe a já se nechám uctívat a budu jen spokojeně vrnět a užívat si to. Věřím, že ty také. Soft, fetish, jemnost a příjemnost, už tě vidím, jak předemnou šťastně klečíš.

Mám bohaté zkušenosti se škrcením, dušením, oběšováním, omezováním dechu všemi možnými způsoby. Báví mě tě takhle trápit, z lehka i do extrému...Troška nebezpečí tě vydráždí a to se mi právě líbí. Jak se bude přituhovat, když ti pomalu začne docházet vzduch...vydrž ještě chvíli v klidu, kvůli mě. Vystrašení nováčci nemějte strach, všechno jde dělat hravě, zlehka a samozřejmě s domluvenou stopkou.

Ráda si nechám hýčkat nožky od někoho, kdo je umí řádně docenit. Chci, aby sis hrál s mými prstíky, dal si je do úst, olízal mi chodidla, sál mi palce u nohou. Užil si to, že ti dovolím se jim pověnovat a dokud nebudu spokojená. Řekni mi, jestli máš raději nožky v silonkách, v botičkách, kozačkách nebo úplně bozé, čisté či voňavé, a já se pro Tebe řádně připravím.

Ve studiu SM Hedone nově Goddess Gaia. Více informací na stránkách studia.

V BDSM je pro mě důležitá důvěra a oddanost. Kinky hrátky znám zatím jen ze soukromí, ale to se teď změní. Má povaha je veselá a hravá, ale umím být i dost zlá a sadistická. Upřednostňuji poslušné muže, pokud se chceš dostat do mé přízně. Zažiješ se mnou jízdu plnou splněných přání. Jsem pro každou špatnost a mezi mé oblíbené patří...soft S/m, foot a boot fetish, lack, latext a kůže, ponižování, fackování, ballbusting - kopat do koulí svou krásnou nožkou přímo miluju ;). A rozhodně spank - z hraček na výprask si libuji v krátkém biči, rákosce a ertalonce (bílá svině). Toužíš-li po dospělé, sebevědomé dominantní a dobře naladěné divošce, tak ti ukážu ráj a nebo peklo. Záleží, čemu dáváš přednost :) Praktiky: Humiliation/urážení - zostuzení, nucená nahota, plnění příkazů, sloužení, bezmoc, spanking, slaping, bití kopřivami, foot and boot fetish, holení nožek, hard výprasky, kopání, bití pěstí, tvrdé facky, tvrdé mučení bradavek, elektro, sprostá a erotická mluva, piss, věznění, latex, leather, PVC, lack, silonky, pláštěnky, nadvláda a erotické dráždění, clinic , anál.

Ajaj! Dostala jsem od subíka květinu. Jelikož kytky nesnáším a zároveň jsem proslavená tím, že lidem do zadku nacpu snad cokoliv ( ruce, nohu, flašku širokým hrdlem napřed, slaměnnný klobouk), fantazii se meze nekladou a možností je široký výběr. Tak asi tušíte, co se s ní stalo. No a subík takto odcházel domů a ještě chvilku voněl po růžích. Když už chcete něco nosit, největší radost mi udělá metr čerstvoučkého nového voňavého latexu a já z něj přetvořím něco krásného a nebo nějakou nezvyklou pomůcku na BDSM, čokoládu, parfém, brusinkové frisko, ale kytky ne, ne. Lady Angela

Ukaž mi, co vydržíš pro svoji Madam. Testuji si poslušné otroky skrz mučení elektrostimulací; jen ti opravdu nejodevzdanější vydrží všechno, co jim provedu. Bude to bolet, nebudeš vědět kdy ani v jaké míře, ale právě to mě baví. A poslušné otroky umím nejen trápit, ale i hýčkat. Ale jen ty, co si to opravdu zaslouží. Madam Daphne

Chceš vidět jak se holky perou? Ženský kolektiv je mnohdy nervydrásající a proto si to místo hádek raději vyříkáme bojem. Ale zapomeň na to, že uvidíš lehké vzájemné kočkování, škrábání nebo tahání za vlasy. Nejsme žádné křehotinky a zápasíme jako pravé bojovnice ze všech sil. Připravit k boji! Legíny, lehce zařízlé kraťasy a sportovní podprsenky obepínající těla zápasnic, které se akorát připravují na poměřování sil. Cítíš to napětí? Boj tělo na tělo. Která z nich asi vyhraje? Ta obratnější nebo ta s větší sílou?

Pokud tě to nenechá klidným a chtěl bys taky okusit sílu a chvaty bojovnic, můžeš zkusit zápas buďto s jednou nebo se dvěmi zápasnicemi, což zní jako větší sranda!

Cítíš, že potřebuješ opečovat? Na chvíli se vrátit do bezstarostného období? Přijď se nechat zavinout do roztomilé plínky, perfektně ladící s kalhotkami, které přijdou na ni... Nebo se snad uklidníš cumláním dudlíku a zaženeš kručení bříška mlékem v lahvičce? Když se pak stane nehoda, vůbec to nevadí, v počůrané plence určitě nezůstaneš (pokud si to nebudeš přát). U nás žádný roleplay není tabu, neboj se a svěř se do péče vřelé, laskavé chůvičky.

Ráda si nechám hýčkat nožky od někoho, kdo je umí řádně docenit. Chci, aby sis hrál s mými prstíky, dal si je do úst, olízal mi chodidla, sál mi palce u nohou. Užil si to, že ti dovolím se jim pověnovat a dokud nebudu spokojená. Řekni mi, jestli máš raději nožky v silonkách, v botičkách, kozačkách nebo úplně bozé, čisté či voňavé, a já se pro Tebe řádně připravím.

Mrazí tě po celém těle, ale en bezmocně sleduješ, jak se tvá elegantní paní pohybuje těsně před tebou. Svádí tě, ladné křivky jsou víc odhalené než skryté, přesto však máš prostor pro fantazii. Představuješ si, jaké by to bylo, dotknout se hebké kůže. Škubneš sebou směrem k ní, ale pouta tě zastaví. Tak moc bys ji chtěl. Zároveň víš, že to se nikdy nestane. Tvé zoufalství jen využívá k většímu trýznění. Tu se tě letmo dotkne ňadry, ovine kolem tebe nohu nebo ti lehkou, avšak příjemnou bolestí připomene, kdo jsi - její otrok. S posvátnou úctou jsi sledoval již několik jejích uspokojení, ale uvolnění pro tebe stále nepřichází...

Jste hrozní uličníci! Musíme vás pořádně zpacifikovat, abyste byli neškodní sobě a okolí. Nově provádíme lekce ve svěrací kazajce, role-play na téma léčebného ústavu pro chorobně zvrhlě jedince a pro všechny ostatní, kteři si chtějí nový pocit bezmoci zažít intenzivněji, tady je možnost věznění a noční přespání v kazajce.

Ve studiu je přítulná a túze zvídavá switch Tabitha. Stejně alternativní, příjemná a éterická, jako jsou její olejíčky na tantrické masáže, které výborně ovládá. Hlavně je ale hrozně nadšená úchylačka, užívá si i dom i sub pozici a je možné role i v rámci hodiny prostřídat. Rozhodně si nenechte tuto plamenou krásku ujít. Protože, vidět rozzářeně lačné oči, dychtíci po tom co nového příjde, už některé dominy nemají. A teď je ta největší práce na vás, ukázat jí, jak to může být skvělé. Vaše Komtesa Tabitha.

Zbožňuji červenou, sexy prádlo a spank...co myslíš, zvládnem sladit můj lack s barvou tvého zadku? Ať už jsi vyznavač staré dobré rákosky, klasického výprasku ohnutý přes má kolena nebo bys rád zkusil jemnější i drsné nástroje typu kovového drátku, věřím, že najdeme společnou řeč. Tak přijď a nech mě vykouzlit ti červené linky kamkoliv se mi zlíbí...

Přijdeš do ordinace na běžnou prohlídku. Po přivítání ulehneš do křesla, aby mohlo začít vyšetření. Možná Tě sužuje nějaký problém, možná sama Doktorka Daphne nějaký nalezne, každopádně je nevyhnutelné, aby rovnou proběhla i léčba. V naší kompletně vybavené klinice se nejvíce osvědčují techniky, které jinde běžně nenajdeš - ať je to léčba elektrošoky, zavedení jehel, prohlídka a vyšetření penisu či prostaty, je třeba alespoň některé z nich podstoupit, aby léčba byla úspěšná. Pochopitelně každému pacientovi ji navrhneme na míru.

Aktuálně máme ve studiu 6 různých velikostí pásů cudnosti. Je to symbol otroctví a poslušnosti. Něco, co se dá nosit v běžném životě pod oblečením. Pořídily jsmme teď 3 nové a můžete si vyzkoušet, jaké to je cítit se jako majetek. Klíček má vždycky Madam a ta rozhoduje, kdy a na jak dlouho můžeš být vypuštěn a jestli vůbec si něco tak pro jiné samozřejmého zasloužíš. Dáváte přednost plastovým a nebo kovovým?