O snech jedné učitelky...

24. 5. 2024 · 1 549 zhliadnutí UcitelkaZPrahy

O snech jedné učitelky...

Mojí první povídku většina z Vás jistě četla. Mladá sestřička a tajemný policista, kterého už nikdy nepotká. Po letech je to "jen" vzpomínka ale čím víc si přeji aby se něco podobného opakovalo, tím víc se mi moje sny snaží vyhovět. Kolik snů a fantazií už si mě našlo, se nedá ani spočítat. Polovina z nich je samozřejmě o mužích v uniformě. A ta druhá polovina, skrývá další z mých erotických představ.

Kromě mužů v uniformě se mi líbí i trošku starší muži, elegantní muži kolem 40 let u kterých košile jen podtrhuje svalnaté tělo nebo styl vousatých motorkářů na rychlých strojích a co mě dostane do kolen?...chlap který vypadá jako viking. Pro lepší představu tak vypadá například Peyton Parrish v klipu k písničce Valhalla calling. Vousy, tetování, částečně vyholená hlava...wow😈 jen je škoda, že takoví muži nejsou na baculaté učitelky, jako jsem já a tak si to alespoň představuji ve svých fantaziích a snech.

A o čem tedy sní tahle učitelka, když už leží v peřinách?

Stojím na louce. I na té nejmenší části mého těla cítím vánek. Se zavřenýma očima vnímám, jak mě hladí po tvářích, když na zádech ucítím silnější dotek, než je vítr. Než si uvědomím že je to něčí ruka, cítím jak mi zašeptá do ucha

"Neotáčej se"

Poslechnu a dál vnímám každým kouskem mého těla cizí přítomnost. Ruka neznámého muže putuje přes mou šíji k ramenům a po zádech k pasu. Je to zvláštní pocit...vzrušující a děsivý zároveň. Husí kůži mám po celém těle ale i přes to, dál poslušně stojím zády k tajemnému muži. Z mých zad putuje jeho ruka dopředu. Když mi přejede prsty přes břicho, přes slabou látku šatů cítím jeho dotek, jako bych byla nahá a projede mnou elektrizující pocit.

Druhou rukou, která nečinně čekala, mě chytí pod krkem a jemně stiskne. Jak dlouho to už trvá? Minutu? Hodinu? Čas už dávno nevnímám a soustředím se jen na hravé prsty, putující po mém těle jako po klaviatuře. Když však zabloudí k podbřišku, zatajím dech. Pomalu cítím, jak moje kalhotky začínají být vlhké a v duchu prosím, aby nepřestával.

Když silná ruka pustí můj krk, chytí mě za pas a otočí mě, teď jsem čelem k onomu neznámému muži. Nedokážu odhadnout jeho věk ale rozhodně je o dost let starší než já. A jak kouzelné umí být sny?...najednou ležím v zářivě bílé posteli a "on" se sklání nade mnou. Jako by se mi jeho oči dívaly do mých myšlenek a přesně dokázaly zjistit, na co myslím. Rychle ze mě stáhne šaty a spodní prádlo je velice brzy následuje.

Ležím tam, tak jak mě příroda stvořila a pozoruji mohutného muže, jak si mě prohlíží. Konečně mohu vidět i ruce, které mě zezadu držely pod krkem a vyvolávaly ve mně ty nejvášnivější představy. Muž vezme kus provazu, přitáhne si moje ruce blíž a pevně je sváže, abych se nemohla bránit. To jsem však ani neměla v úmyslu. Mám chuť vykřiknout "Vezmi si mě, jsem celá jen tvoje" ale bojím se, abych tím nezničila svůj sen.

Když spatří v mých očích čirou touhu a chtíč, i jeho oči se změní a mnohé vypovídají o tom, k čemu se právě chystá. Vidím v nich odhodlání, agresi a nezlomné rozhodnutí, že si vezme to co chce. Svázané ruce teď leží za mou hlavou. Tak jako dosud, pokračuje bez jediného slova. Silnými pažemi mi roztáhne kolena od sebe a za pár vteřin už cítím jeho horký jazyk na svém poštěváčku. Vzápětí jej následují i prsty, které mučivě pomalým tempem vstupují do mého těla. Souhra jeho prstů a jazyka, kroužícího po klitorisu ve mně vyvolává pocit čirého zoufalství. Orgasmus na sebe nenechá dlouho čekat. Je dlouhý a neskutečně intenzivní a osvobozující.

"Jsi moje holčička?"

Konečně znovu promluví a já jen přikývnu, protože na víc se teď nezmůžu. Mé tělo se ještě chvěje v doznívajícím orgasmu. Ale on to zopakuje znovu a ještě důrazněji.

"Ano, jsem tvoje, jen tvoje holčička. Vezmi si mě..." zašeptám a čekám na jeho reakci. Přimhouří oči a se šibalským úsměvem si sundavá tričko. Když rozepne knoflík kalhot, pomalu přestávám dýchat. Stoupne si před postel a za svázané ruce mě přitáhne do sedu. Kalhoty si stáhne do půlky stehen, nemá pod nimi žádné spodní prádlo a tak mám okamžitě možnost vidět jeho chloubu.

Přitáhl si mou hlavu blíž k sobě a já jsem už instinktivně otevřela pusu, s jasnou předtuchou toho, co přijde. Jednou ze svázaných rukou jsem obejmula jeho penis, který sebou při mém doteku lehce zacukal. Vzhlédla jsem, podívala jsem se muži do očí a vzala si jeho ptáka do pusy. Semknutými rty jsem klouzala po celé jeho délce a jazykem špičku jeho penisu. Zavřel oči a tiše vzdychl. Ach, jak mě ten jeden téměř neslyšný zvuk dokázal vzrušit...

Lehce jsem zrychlovala tempo a k tomu všemu, jsem ho začala ještě sát. Brzy se prudce nadechnul a přitlačil se mi co nejvíce proti hlavě. Na jazyku jsem cítila chuť sperma a všechno jsem poslušně spolkla. Když mi pustil hlavu, zlehka mi rozvázal provaz na zápěstí. Dívala jsem se trochu nechápavě, ještě jsem nechtěla, aby byl konec. Nejistě jsem natáhla ruku a dotkla se jeho ptáka. Znovu se v jeho očích objevil chtíč. Posunula jsem se na posteli víc dozadu, lehla si na záda a roztáhla nohy. Chvíli se díval a za chvilku se s pořádnou erekcí ocitl mezi mýma nohama. Roztáhl mi ještě víc kolena od sebe a přiložil žalud k okraji mojí kundičky. Škodolibě se usmál a vrazil ho do mě. Poprvé jsem měla pocit absolutního naplnění. Být ještě o kousek širší, snad už by se do mě ani nevešel.

Aktivně jsem se mu snažila vyjít vstříc. Už jsem byla tak neskutečně mokrá, že do mě po chvilce klouzal tak lehce a způsoboval mi mučivě uspokojivé pocity. Celou dobu mlčel a neřekl ani slovo. Odkdy je ticho tak vzrušující? Pak mě jednou rukou znovu chytil pod krkem a druhou mi mačkal prsa a osahával mě. Najednou ho ze mě vytáhl a s lehkostí mě otočil na čtyři a zatlačením jeho ruky mezi moje lopatky, mě donutil se snížit a vystrčit prdelku. Rychle mi ho vrazil zpátky do kundičky a pořádně mi ji protahoval.

Teď už jsme nebyli potichu ani jeden z nás. Oba jsme zrychleně a hluboce dýchali a při každém mohutném přírazu jsme vzdychali. Poslední příraz a cítila jsem v sobě, jak se udělal. Pár vteřin potom i mým tělem prošla vlna tak silného orgasmu, jaký jsem snad nikdy nezažila. Klečela jsem na čtyřech, s vyšpuleným zadečkem a z protažené bolavé kundičky mi pozvolna vytékalo sperma.

Když jsem otočila hlavu, byla jsem sama a právě v tu chvíli mě budík probudil z mého snu. Co teď? Musím přece jít do práce. A tak se obléknu a vyrazím. Celý den mám mokré kalhotky a vzrušeně doufám, že brzy mě navštíví další sen...nebo že by to tentokrát snad byla skutečnost?

Podobné poviedky