Tester s vakcínou pre dámy.

Viackrát použiteľný tester s vakcínou proti Covid19 pre dámy.Je oveľa efektívnejší a účinnejší než antigénové a PRC testy.Je určený na vnútorné použitie.Ako orálne,tak aj vaginálne.Kvôli efektivite a účinnosti sa odporúča použiť na oba spôsoby.Dvanásť z desiatich lekárov odporúča.

Návod na použitie:
1.Tester vybalte a položte ho na posteľ,na gauč alebo si čupnite pred ním.Môžete ho naaplikovať aj na kolenách.Je vodotesný,tak ho môžete používať aj pod sprchou.
2.Tester sa zapína ručne.Chyťte ho do rúk a zapnite ho jemným dotykom.Reaguje takmer okamžite.Ak v rukách pocítite že narastá a nadúva sa,gratuľujeme,tester ste úspešne zapla a je aktivovaný.
3.Tester pri prvom použití sa odporúča naaplikovať najprv orálne.Nemusíte sa obávať,použitie nie je také nepríjemné ako pri ostatných testoch.Nik vám nebude strkať do nosa žiadne paličky.Dôležité je,aby ste sa snažila dostať do úst celý tester a to čo najhlbšie.Tester je však automatický a začne sa vám pohybovať v ústach dopredu a dozadu ako aj do strán aby vaše ústa vyprodukovali dostatočné množstvo slín k vyhodnoteniu.
4.Tester pri každom použití je ako nový a plne nabitý,plný vakcíny.Z toho dôvodu po krátkom čase pocítite ako z neho začne prúdiť tak vzácna vakcína a sérum v jednom.
5.Upozornenie!Odporúča sa prehltnúť celú dávku vakcíny kvôli úspešnému vyhodnotenie vášho zdravotného stavu.V opačnom prípade test možno budete musieť zopakovať.Snažte sa z testera vycmúlať aj tú poslednú kvapku vakcíny.Má totiž viac pozitívnych účinkov na váš organizmus.
6.Ďalej tester nechajte,dobije sa automaticky za pár minút a môžete ho naaplikovať aj vaginálne a to v rôznych polohách.Výhodou testera je,že ho môžete použiť aj viackrát za sebou na dôkladné a dlhšie testovanie.Pred vaginálnym použitím,kým sa tester dobíja,odporúčame použiť druhú stranu testera.Ten vás medzi tým pripraví a uvoľní medzi stehnami.Tester v tejto časti rád zotrváva dlhšiu dobu, tak ho nechajte pokiaľ zapôsobí.
7.Upozornenie v komente.

4 297 zhlédnutí 21.2.2021 06:56
132 uživatelům se to líbí
Líbí se mi

Další alba a videa tohoto uživatele