z focení zakulisí (Backstage)

Na přání fanouškům - sexy věci , Oblékání , Zakulisí z focení.

Čti info v profilu
Děkuji Vám za shlédnutí mých alb.

Tímto hledám amatérské i profi fotomodelky.
Fotím v elegantním glamour, Playboy, SoftArt stylu. Ať jsi úřednice, lékařka nebo studentka - ať si ve své profesi kýmkoliv, neřeš své postavení ani tělesné proporce - domluv si své focení a staň se modelkou i ty.

Není ošklivé ženy, ale pouze špatně vyfocené. Splň si svůj sen a buď jeden den modelkou. Odměnou Ti bude nevšedně strávený čas a vkusné fotky na památku pro Tebe i pro ty nejbližší.

Nic víc - nic míň, v společnosti seriózního fotografa.
Lokalita Praha a blízké okolí.

Dekuji fajn Kámošce - ... za fajn focení.


-----------------------------------------------------------------
Bola to obyčajná nedeľná popoludňajšia prechádzka po meste. Ona mala na sebe krátke šaty a čierne silonky, ktoré dotvárali jej dokonalý vzhľad. Jeho oči na ňu spočinuli, keď sa prechádzali po uliciach a pozeral na ňu s úžasom a obdivom. Snažil sa nevyzradiť svoje myšlienky, ale nedokázal sa jej odolať.

Po chvíli sa dostali k malej kaviarni, kde sa rozhodli zastaviť a dať si kávu. Sedeli pri stole a ona si pri tom natiahla nohu a položila ju na jeho kolená. Jeho ruky sa náhle objali okolo jej nohy a prešiel prstami po čiernej podväzku, ktorý držal jej silonky na mieste. Ona zatvorila oči a začala sa mierne vrtieť na svojom mieste.

Ich pohľady sa stretli a v tom okamihu sa stalo niečo čo už nezastavia. Jeho ruky pomaly pošmykli po jej šatách a zastavili sa pri čiernej podväzku. Pomaly si ho rozopli a otočili sa na seba. Ich pery sa stretli v horúcom bozku a jej ruky sa obtočili okolo jeho krku.

Pomaly sa začal dotýkať jej kože, ktorá bola pre neho tak vášnivá. Jeho ruky sa pomaly pohybovali po jej tele a ona sa neubránila jeho dotykom. Cítila sa ako v nebi, keď jeho ruky objali celé jej telo a spôsobili nekonečné chvenie. Bola to jedna z najlepších nedeľných prechádzok aké kedy zažila.

16 912 zhlédnutí 12.3.2023 14:18
435 uživatelům se to líbí
Líbí se mi