Odpocinok

20.4.2013 10:47 · 1 635 zhlédnutí smallBoy86

..Po celodennom vylete po lese sme sa konecne dostali domov. Ako prve sme si dali sprchu a po nej sme si urobili veceru, dve krupicove kase s prehnanym mnozstvom granka, ktore sa postarali o pekny vecer.
Umyli a upratali sme kuchynu a sadli sme si na pohovku a pustili sme si telku kde davali nejaky priblby film.
Od unavi si lahla mne na kolena a divala sa na telku po leziacky. Natrafil som na sutaz miss fitness ci co to bolo a obaja sme sa na to pozerali. Neskor zacalo ucinkovat to vsetko sladke v podobe chutiek,predstav s fitneskami a tak sa dostavila aj tvrdost pod teplakmi co vycitila ked jej na hlavu zacal tlacit penis ked sa chcel postavit do normalnej polohy.
Tak zdvihla hlavu a nechala ho urobit pekny stan pri jej hlave. Netrvalo dlho a cela sa pootocila tak aby celo mala ''pod stanom'' .
Rukou zacala prechadzat po vrchole a cez teplaky ho zacala hladit. Dlho to nevydrzala a pretiahla teplaky cez zalud a stiahla ich do pol stehien, pricom sa nahla viac dobredu aby mala lahsi pristup. Zacalo ho jazyckom oblizavat po zaludi,cez uzdicku a po tele penisu az k semenikom a takto prechadzala hore a dole. Potom naslinila penis a zacala ho honit, dole a hore,dole a hore... az si ho napokon vzala do ust. To som uz zacal trosku hlbsie dychat a prirazat do tempa. Podla stonov vedela, ze uz sa to na mna blizi tak mi stlacila hradzu a prestala.
Sadla si mi na stehna a zacali sme sa bozkavat..na pery,na krk,dlhe cmulanie usnych lalockov ma vzrusovalo na tolko, ze som jej vyzliekol tricko a okamzite sa prisal na jej bradavky,ktore mala tvrde, jej prsia su mensie, ale to nevadilo a priam to sedelo akurat do mojich ruk. Prsia,pevne,krasne,opalene s dvorcami ako dvojeurovka a bordove. Tym som sa venoval dlho a hladil jej prsia.
Pocitil som ako mi stekaju kvapocky po stehne co m hned na to sklzla ruka do rozkroku a cez nohavicky, ktore boli uz beznadejne premocene som kruzil s prstami po pyskoch a klitorise.
Co raz hlasitejsie vzdychy ma nastartovali a dal som jej dole nohavicky a zasuval do nej prsty,jeden,druhy..dnu a von,dnu a von,rychlo,rychlejsie,a zase len rychlo, rychlo,dnu a von ,rychlejsie..az kym s velkym vykrikom mi nezalialo ruku.. bolo to po prvykrat kedy som to takto dokazal.
Polozil som ju na pohovku a zacal som sa s nou maznat.. bozky na krk,na pery,hryzkanie pier mame najradsej.. hladil som jej prsia a ona mi hladila moju hrud a rukou presla cez brusko az k penisu, ktory zacala honit a nasmerovala si ho na klitoris, ktory si ho so zaludom zacala hladit a potom ho strcila dnu.
Pomaly a jemne som zasuval dnu a vytahoval von a stale dookola a s pribudanim rychlosti,dnu a von,dnu a von,prirazanim sme sa obaja oddali vasni a pri bozkoch sme obaja vyvrcholili..
Po tom vsetkom sme sa k sebe tulili a bozkavali az sme zaspali od unavi pod dekou pri hudbe.