Cesta vlakom

20.4.2013 12:24 · 1 282 zhlédnutí smallBoy86

..Ako kazdy piatok sa vraciam poslednym vlakom domov a schvalne si sadam do prazdneho kupecka kde nesvieti svetlo na chodbicke nech mam aspon po narocnom dni pokoj.
Sadol som si na sedadlo pri okne. Po chvike prisla sprievodkyna a zaziadala si listok aj napriek tomu, ze vie, ze s tym vlakom chodim pravidelne. Je nekompromisna, pracu si vazi a nenecha si ujst cierneho pasaziera.
Na dalsej stanici pristupila ona, male ziena s dlhymi vlaskami az po jej pekny gulaty zadocek.
Dala si dole kabat, sveter a ostala len v bluzke. Zavrela za sebou dvere a zatiahla zaves co ma hned aj trosku znepokojilo.
Lahla na sedadla, dala si sluchatka do usi a nieco si navolila v tablete.
Mlcky som ju sledoval a pozeral von oknom do ciernociernej tmy. Pohlad mi padol na nohy, ktore sa otvarali a zvierali ako keby cvicila na stroji. V tom si presla rukou cez rozkrok a potom si vosla rukou do nohavic a druhou rukou na prsia. Chvilu sa hrala s prsom, ked ju vyrusila sprievodkyna.
Po odchode sprievodkyne si vsimla moje vydute nohavice na co hned patricne reagovala pohladom azakusnutim do pery.
V zapeti si priklakla ku mne a rozopla mi opasok a nohavice a vytiahlia si penis a zacala ho hladit cmulat, oblizovat, bozkavat az kym sa poriadne nepostavil. Uz ked sa jej vypinal pred hlavou tak ho zacala honit, oblizala ho aby sa jej lepsie klzal a vlozila si ho do ust. Spickou jazyka prechadzala po zaludi a rukou ho honila dalej,co raz rychlejsie. Vzala si ho do ust az kym sa nezacala dusit, ale potom si na to zvykla. Pri fajceni zapajala aj ruky a jednou si zacala drazdit prsia a druhou zasla do nohavic. Prestala fajcit a rozopla si nohavice a obaja sme si ich dali dole. Nasadla mi na penis a pred ocami som mal jej prsia,ktore poskakovali sem a tam. Prisal som sa na jej prsia a sukal som ju dalej. Kupeckom sa ozyvali stony ako vo filme, obaja sme uz citili, ze budeme a zrychlila tempo az kym to na nu neprislo a potom prestala prirazat, klakla si zase predomna a dokoncila ma rukou a ustami..
Blizila sa stanica na ktorej som vystupoval a tak som sa rozlucil so zenou, ktore meno ani neviem.
Chodbickou som este zazrel uskrny, usmevy a nenavistne pohlady starych babiek.
Od tej doby som tu mladu zenu nevidel