Zmeskany spoj

23.4.2013 07:22 · 1 881 zhlédnutí smallBoy86

Ako naschval sme museli v praci ostat na nadcas kvoli vypadku ked bola kalamita a tak sme nahanali casovy fond.
Trosku viac sa to natiahlo a na stanicu som musel behat, ale aj tak som vlak nestihol, posledny spoj aky mi ide domov. Ostal som v meste. Zasiel som do kaviarne, ktora mala otvorene do skorych rannych hodin co mi vyhovovalo lebo prvy spoj domov siel az o 3:09 rano.
Sedel som tam len s barmanom a este nejakou zenou, ktora sa po hodine logarytmickeho pitia dostala do stadia make out. Kaviaren mala wifi tak som tento nevidany ukaz opisal na fb.
Namiesto tisicky smajlov mi napisala kamaratka, ze co robim este v meste. Tak som jej vysvetlil situaciu a v sprave mi napisala, ze ak chcem, mozem u nej prespat.Celkom sa mi to aj hodilo lebo minuty k odchodu vlaku sli skor dozadu ako dopredu.
Byvala skoro na druhej strane mesta ako je bar, ale vecerna prechadzka nezaskodila.
Po polhodine som sa dostavil pred jej barak a zavolal som, ze uz som tu.
U nej sme si pokecali, ponukla mi veceru, sprchu a tak som sa osprchoval, pobudol este na nete a sli sme obaja spat. Ponukla mi miesto v obyvacke na gauci, nevadi, ved je to lepsie ako lavicka na stanici.
Nevedel som zaspat, mam niekedy problem zaspat ak som v novom prostredi a tak som v tme lezal a zrazu do izby vosla kamaratka, ale velmi som to neriesil a mal privrete oci. Spozornel som az ked som na sebe pocitil ako sa odkryla deka a ako mi jej ruka ide po stehne, na brucho, slabiny az skoncila na rozkroku.
Pootvoril som oci aby som videl co sa deje. Klacala pri gauci a rukou mi hladila penis cez trenirky a druhou si drazdila prsia. Mala ich pekne okruhle a aj pevne.
Cela vec ma zacinala vzrusovat, ani nie tak co robila, ako samotna situacia. Hned mi stvrdol penis a pretiahol sa cez otvor na trenirkach.Honila mi ho dlho az kym nebol poriadne navrety. Potom sa naklonila co mi zlepsilo vyhlad na jej prsia, ozaj boli pevne lebo sa ani skoro nenatriasali, neviseli, bradavky jej stali ako mne penis, v poulicnom osvetleni sa vynimali velmi dobre.
Priklonila sa k mojmu penisu s ustami, jazyckom mi prechadzala po zaludi a pustila teple sliny, ktore jazyckom roztierala po penise a potom si ho zobrala do ust. Robila mi to ustami velmi jemne, to uz som nevydrzal a urobil som sa jej do ust. Neutiekla jej ani kvapka a pocul som ako na dvakrat prehltla. Vtedy som sa vytocil na jej stranu a prestala sat a odisla. Penis som si pretiahol cez otvor naspat do trenirok.
Rano mi kamoska urobila ranajky a naliala mi dzus, ktory sme vecer nedopili. Este som sa jej opytal ci si nemozem dat sprchu a tak som sa siel osprchovat. Po ceste do sprchy sa ma zartovnym sposobom opytala ci sa moze pridat a tak som tym istym sposobom odpovedal, ze ano a nech si vezme aj kupaciu ciapku.
Dal som si taku light sprchu a umyval si penis od nocneho zazitku, na ktory som si este spomenul a hned mi aj stvrdol.
V zapati vosla do sprchy kamoska v gatkach a tricku cez ktore bolo vidiet vstycene bradavky. S humorom ukazala, ze si priniesla aj kupaciu ciapku v podobe kondomu.
Hned vosla pod sprchu a voda jej zmocila tricko, ze bolo vidno jej prsia. V momente som sa jej prisal na pery a dal jej po zadku naco ma kusla do pery a pritlacila sa mi na penis. Vyzliekol som jej tricko aby som mal lepsi pristup k jej okruhlym prsiam a tvrdym bradavkam, ktore som hned ochutnal s jazyckom a kruzil po nich a sal. Rukou som jej hladil druhy prsnik a ona si zobrala do ruky moj ud, ktorym hned pohybovala. Moja ruka zasla cez jej ploche brusko do rozkroku a cez gatky som jej kruzil s prstami po klitaku, ktory uz mala aj ona dost navrety a kazdym dotykom mi stonala do uska a hryzla ho.
Moje prsty jej zasli do dierky, kde sa mi hned zaborili prsty a rytmicky som v nej pohyboval.
Klakol som si a dal jej dole nohavicky a prisal som sa jej na klitoris a jazyckom som ho drazdil az kym sa neurobila.
Nasledne sme sa vymenili a zobrala si moj penis do ruky a hladila ho a brala do ust, jazykom jazdila po zaludi a po celom penise. Potom som si pridrzal jej hlavu a sukal som jej ustocka.
Potom sa postavila a natiahla sa po kondome a nasadila mi ho na penis velmi pomaly. Posadil som ju na toaletnu skrinku a pomaly som do nej vnikol. Udaval som tempo a ked ma zahakla s nohami okolo pasu tak zacala prirazat a netrvalo dlho a prislo nase vyvrcholenia.
Este som sa povenoval jej prsiam a obaja sme si dali este spolocnu sprchu a presunuli sa do obyvacky, pozreli co nove a sli sme na obed do blizkej restiky.
Rozlucili sme sa, este raz podakoval za prenocovanie a pobral sa do prace.