Bez zbytočných rečí

5.10.2013 18:39 · 1 093 zhlédnutí smallBoy86

Cestou zo zápasu som si v autobuse sám pre seba hovoril a nadával, že zase budem dlho čakať v chladnej čakárni na pripoj. Za krátky čas som už kráčal do čakárne.
Keď som vošiel do čakárne, sedelo tam mladé dievča, ku ktorej som si prisadol na lavicu a mlčky odrataval minúty k príchodu môjho vlaku.
Čas bežal a medzitým sme prehodili nejaké bežné otázky cestujúcich. Dievčina, ktorej meno nepoznám, sa ma začalo pýtať či už som mal sex. Ostal som prekvapený a s hapkanim som povedal, že dnes nie. Tu otázku som položil aj ja jej. Bola ešte poctivá. Trošku ma to prekvapilo a tak som sa jej pýtal či ma nejaké sexuálne skúsenosti. Nechápala. Pýtal som jej či už robila oral. Jej odpoveď znela, že nie.
V hlave sa mi zrodil plan behom sekundy a v tej druhej som sa jej opýtal či sa jej to hnusi a či by si to chcela teraz odskúšať. Bez váhania súhlasne prikývla.
Hneď sme sa postavili a vyšli sme z čakárne a obhliadli sme sa za nejakým zakutim a za krátko sme už boli v tmavom parku za stanicou.
Išla na to veľmi dobre a vôbec sa nezdalo, že by to robila prvýkrát. Prikľakla si ku mne, rozopla mi nohavice, stiahla ich aj s trenirkami dole a hneď si ho vzala do úst.
Za okamih sa mi stoporil a bol stale pevnejši. Celý čas mi to robila len ústami a ruku použila iba na držanie sa za môj zadok aby nespadla.
S perami mi prechádzala po celom penise a jazýčkom krúžila po žaludi a opäť mi ho sala, oblizovala a jazdila s ustočkami hore a dole.
Keď to už na mňa išlo, tak som sa jej opýtal či jej to mám nastriekať do pusinky alebo niekam mimo. Nepovedala ani slovo, tak som sa jej opýtal znova. Z pohľadu, ktorý na mňa hodila som usúdil, že to chce do pusinky a tak som za krátko pustil moju dávku do jej ustočiek. Všetko prehltla a sala ďalej až kým nevyytiahla zo mňa poslednú kvapku a vstala.
Ostal som stáť na mieste a nechápavo pozeral, že isto to nerobila prvýkrát. Utrel som si penis, obliekol sa a šli sme naspäť do čakárne.
Opäť sme mlčky sedeli na lavici a čakali pokiaľ otvoria pokladňu. Neunikol mi jej pohľad ako sa mi stale díva na rozkrok, ja som si pre zmenu všímal jej prsia.
Zrazu sa ma opýtala či chcem vidieť jej prsia, prikývol som a hneď nadvihla mikinu a pozeral sa na jej prsia. "Chceš si chytiť?" vyšlo z jej úst. Natiahol som ruky a hneď som jej premasiroval prsia a prešiel s prstami po bradavkach, ktoré tvrdli. Zrazu som zacítil ako mi hladi penis cez nohavice. Pozreli sme na seba a opäť šli von a urobila mi to znova, tentoraz jej to trvalo dlhšie, ale vôbec nie tak školácky ako som od nej čakal.
Robila to úžasne.
A tak po tom všetkom nám prišiel vlak a šli sme každý svojou cestou.