Pokročilý vzťah cuckold / bull

3.5.2014 18:17 · 5 099 zhlédnutí gang-bang

AKO OVLÁDNUŤ CUCKOLDA A VZRUŠIŤ JEHO MANŽELKU (rady pre býkov)Hlavní záložkyTak si našiel pár s cuckoldom. Konečne si vychutnávaš výhody Bull-a, ktorý pravidelne sexuje so ženou iného muža. A každý je šťastný.

Až na to, že ty chceš viac. Chceš to posunúť na iný level, chceš postúpiť na rebríku dominancie o stupeň vyššie a jeho potlačiť o niečo nadol. Jeden spôsob, ako sa ti to podarí je dosiahnuť, aby vzal tvoj penis do úst, aj keby len na chvíľu.

Neboj sa. To neznamená, že sa staneš gay-om. V skutočnosti ťa to robí väčším Bull‑om, pretože dominancia je podstatou bytia každého Bull-a. Preberáš vedenie a presadzuješ svoju dominanciu nad obidvomi tým, že demonštruješ svoju prevahu nad ním.

Pamätaj si: Čím viac dominantný budeš voči manželovi, tým submisívnejšia bude žena voči tebe. To je jeden z kľúčov k tomuto vzťahu! Ženy sú prirodzene priťahované dominantným samcom. Je to súčasť ich intelektu. A týka sa to aj žien, ktoré nemajú submisívnu povahu.

Ak sa ti podarí presvedčiť manžela, aby si vzal tvoj penis do úst (hoci len na okamih) pred vlastnou manželkou, potom jej tým dokážeš, že TY to vedieš. A toto vedomie má pre teba v spálni cenu zlata!

Ale čo keď je manžel cuckold totálne hetero a odmietne? Neboj sa. Stále to môžeš dosiahnuť, musíš len byť trpezlivý. Pozeraj sa na to ako na výzvu. Užívaj si svoj tlak na manžela. Je vzrušujúce priviesť niekoho k tomu, čo by inak neurobil. Urobil som to niekoľkokrát a bolo to veľmi zábavné.



Existuje určitá postupnosť. Po prvé, musíš na to ísť POMALY, v priebehu niekoľkých stretnutí.

Naučíš sa využiť túžbu manžela, aby si ho motivoval a potom použiješ sex, aby si ho odmenil. Pokiaľ je to možné, mal by si do toho celého zapojiť aj manželku. Snaž sa ju získať na tímovú spoluprácu. Môže napríklad manželovi ponúknuť sexuálne uspokojenie ako stimul, keď urobí to, k čomu ho ty (a ona) povzbudzujete .

Na rozdiel od toho, čo si možno myslíš, NEMAL by si používať žiadne ponižovanie, lebo výsledkom bude odpor a nechuť. Používaj pozitívnu spätnú väzbu a povzbudenie v priebehu celého plánu a získaj si k tomu manželku. Ak ju to chytí a manžel bude vidieť, že ju to vzrušuje, podvolí sa ochotnejšie.

Pravdepodobne sa budeš musieť porozprávať s manželkou súkromne. Dá sa to telefonicky, ale zistil som že žena je zvyčajne najviac vnímavá na "experimentovanie" keď som s ňou v posteli a jej sexuálne vzrušenie je najväčšie. Ak je prítomný manžel, mal by si ho poslať von z miestnosti, aby si s ňou mohol porozprávať osamote. (väčšina cuckoldov odíde, keď sa im povie).

Ked ste konečne sami, ja zvyknem ženu veľmi vzrušiť predtým, ako o tom začnem hovoriť, obvykle buď počas predohry, alebo potom, čo som práve do nej vnikol . To je moment, keď je väčšina žien prístupná novým myšlienkam.

Spýtaj sa jej, či si niekedy predstavila svojho manžela, ako fajčí iného muža. Ak ti povie áno, je to dobrý začiatok. Ak odpovie nie, musíš sa jej opýtať, či by sa nad tým vedela zamyslieť. Samozrejme sa ťa opýta „prečo“?

Musíš odpovedať nadľahčene, skoro ako pri zábavnej hre. Povedz niečo ako: "Uvidíme, či sa nám spolu podarí, aby to urobil. Veď to nikomu neublíži." V žiadnom prípade to NESMIE vyznieť tak, že máš v úmysle prinútiť manžela urobiť niečo proti jeho vôli. Mnohé ženy nebudú s niečím takým súhlasiť. Zľahči to, urob z toho váš spoločný hravý cieľ.

Ak nemá v tejto chvíli chuť ísť v tom spolu s tebou, NECHAJ TO tak. Netlač na ňu. Len pokračuj s plánom bez jej pomoci .

Ale za predpokladu, že neodporuje, sa jej spýtaj, či by ti nechcela pomôcť. Ak je dostatočne vzrušená, zrejme odpovie kladne., aj keď ju tá myšlienka šokuje. Toto je najlepší spôsob, pretože váš plán posilní puto medzi vami dvoma. Dáva vám spoločný cieľ a bez toho, aby si to ona uvedomovala, ste vytvorili situáciu, v ktorej vy dvaja ( tím ) ste proti nemu ( manželovi ).



Tu je prehľad toho, ako to robievam ja. Pamätaj si, že každý krok je samostatné sexuálne stretnutie, alebo sexuálna skúsenosť.

Noc jedna: Nechaj ho, aby ju lízal pred tým, ako ju budeš šukať. Potom nech ti zavedie ​​svojou rukou penis do jej kundičky.

Noc dva: Nech sa lížu v polohe 69, zatiaľ čo ty ju šukáš.

Noc tri: Mal by pomocou rúk a gelu pripraviť jej kundičku a potom svojimi rukami pripraviť a vzrušiť tvoj penis.

Noc štyri ( posledný krok ): Späť k 69. Nech jej líže kundičku, aby ju pripravil a potom nech oblíže a saje špičku tvojho vtáka. Nakoniec ti ho vloží do nej. Zatiaľ čo ty ju šukáš, nech je s ňou v polohe 69. Tento postup opakujte počas noci niekoľkokrát (meniac polohy) a on sa viac nebude brániť fajčiť tvojho vtáka.



Teraz popíšem každý krok podrobnejšie. Dôležitá vec na zapamätanie je, že každý tento krok môže byť samostatná noc, alebo môžeš kombinovať niekoľko krokov do jedinej noci. Záleží na tom, ako bude reagovať a ako dlho bude vaše stretnutie trvať.

Najprv sa uisti, že manžel je blízko. Ak normálne šukáš manželku sám, budeš musieť prizvať manžela, aby vás pozoroval. Nenechaj ho sedieť v kresle na druhej strane miestnosti. Zavolaj ho na posteľ. Nech cíti pohyby matraca a vidí vplyv tvojich dorazov, keď búšiš do jeho ženy. Potrebuje cítiť pach sexu, vnímať ako je s ňou zviazaný.



Krok 1 je, aby ju najskôr lízal a pripravil ju tak pre teba a potom do nej vlastnou rukou zasunul tvoj ​​penis. Zakaždým, keď zmeníte polohu, nech ti rukou vloží vtáka do svojej manželky.

Krok 2 je oveľa osobnejší. Cuckold urobí prvý kontakt s tvojim vtákom, ale spôsobom, ktorý ho nevystraší. Existuje na to niekoľko polôh, ale moja najobľúbenejšia je na psíčka, s manželom ležiacim v polohe 69 pod manželkou. V tejto polohe bude zo vzdialenosti iba pár centimetrov sledovať, ako tvoj penis preniká do jeho manželky a zasúva sa dnu a von z jej kundičky, čo ho nepochybne sexuálne vzruší. Je dôležité, aby manželka fajčila jeho vtáka a trochu ho vzrušila, ale nie do tej miery, aby dospel k orgazmu. Chceš predsa, aby bol vzrušený.

Manželka by ho mala povzbudiť, aby ju lízal zatiaľ čo ona mu fajčí. Bude tak vzrušený že to urobí. Netráp sa, že sa bude vyhýbať tvojmu penisu. Cieľom je, aby si zvykol, že má ústa v tesnej blízkosti, a pri všetkých tých pohyboch bude nevyhnutné, že sa bude občas dotýkať spodnej tvojho koreňa. Pokračuj, až sa dostaneš blízko k orgazmu.

Všetci traja by ste mali vyvrcholiť súčasne. On sa potom asi odtiahne. To je v poriadku. Jeho jazyk sa pravdepodobne niekoľko krát dotýkal spodnej časti tvojho penisu a tvoje gule sa dotkli jeho tváre, ale to všetko spôsobom, ktorý ho nevyplašil.

Krok 3: Tentoraz použijete jeho ruky. Ty a žena ležíte vedľa seba na posteli. Povedz mu, aby vzal lubrikant a pripravil vás obidvoch na súlož. Mal by si kľaknúť medzi jej nohy a premazať jej kundičku rukami a prstami. Potom sa musí presunúť a použiť lubrikant na tvoj penis, aby sa si ho mal klzký pre súlož. Ak je to možné, snaž sa byť ochabnutý, keď to robí. Ak ti už stojí, môže sa stať, že ti natrie trochu lubrikant na penis a povie že hotovo. To nie je to, čo chceš. Ak si ochabnutý, bude musieť pracovať, aby ti stvrdol. To trvá dlhšie a má za následok väčšiu expozíciu na tvoj penis, čo je cieľom. Počas tejto noci, keď súložíte viac ako raz, nech ju líže medzi sexom a potom použije lubrikant, aby teba pripravil na ďalšíu šukačku.

Nabudúce nasleduje posledný krok: Cieľom tentoraz je, aby vzal tvoj penis do úst. Je veľmi dôležité, aby to celé vnímal ako prípravu teba na to, aby si mohol ukojit jeho manželku a NIE ako jeho fajčenie tvojho ​​penisu. Mentálne je to VEĽMI odlišné! Existuje niekoľko polôh, ktoré sa na toto hodia, ale psík je najlepší, kym on znovu leží pod manželkou.

Povedz mu aby jej začal olizovať kundičku, tak aby ju pripravil. Potom, po niekoľkých minútach, pritlač tvojho vtáka k jej špáre a povedz mu, aby ti olízal ​​penis a navlhčil ho. Ak to odmietne, žena ťa musí podporiť. Môže mu povedať, že ona chce, aby to urobil. ONA ho požiada, aby „to urobil pre ňu“, atď. Môže mu tiež fajčiť jeho penis, aby ho povzbudila.

Ak ešte stále váha, povedz mu aby olízol špičku tvojho penisu aspoň raz, alebo bude musieť opustiť miestnosť. S niečím tak jednoduchým by mal súhlasiť. Potom začni šukať jeho manželku, pár centimetrov od jeho tváre. Po niekoľkých minútach vytiahni penis, zatlač ho smerom k manželovým ústam a povedz mu, aby „ochutnal svoju manželku“ (znie to lepšie ako fajči môj penis ).

Ak to odmieta, oznám mu , že keď to neurobí, že bude musieť opustiť miestnosť. Ak je dostatočne vzrušený a dostane dostatočné povzbudenie, mal by sa otvoriť a vziať tvoj ​​penis do svojich úst.

Akonáhle je táto bariéra prelomená, môžeš zájsť tak ďaleko, ako si len budeš priať. Rád by som zdôraznil, že čokoľvek robíš, je dôležité aby ty, aj manželka, ste boli na rovnakej vlne. Sleduj reč jej tela, aby si sa uistil, že je s tým v pohode ( väčšina manželiek sa pri tom veľmi vzruší ). Ak vás obidvoch vzruší pohľad na manžela, ktorý fajčí tvoj penis, potom sa uisti, že ona mu poskytne to správne povzbudenie a podporu. Koniec koncov, manžel ju predsa miluje. Ak vie, že sa jej niečo páči, bude to robiť ochotnejšie. A ak ju to vzruší veľmi, manžel zájde ešte ďalej.

Použil som túto techniku ​, aby úplne heterosexuálni Cuckoldi fajčili môj penis predtým, ako som šukal ich manželky. Aby bolo jasno, nie som ani trochu gay. Je to všetko o demonštrovaní mojej dominancie a ja MILUJEM spôsob, akým ženy reagujú, keď vidia, že môžem doviesť jej muža aby urobil niečo, čo považovala za nemožné. Ak žena vidí, že som to urobil, potom je viac pravdepodobné, že urobí čokoľvek, čo od nej chcem.

Dokážeš to ak si chytrý, trpezlivý, plánuješ svoje hry a hráš ich podľa plánu. So správnym povzbudením správny cuckold urobí čokoľvek, len aby vidiel, ako jebeš jeho manželku. Inteligentný býk toto využije na svoj prospech.