Brzi par

16.9.2014 17:49 · 7 243 zhlédnutí Labinjan

Nakon par poruka upoznavanja nalazim se sa parom na kavi. Bračni par, Laura i Filip ona 32, on 35 god, on visok, sportski građen, pristojan, uglađen. Laura visoka, ljepo tjelo, vidi se da drži do sebe, da voli i njeguje tjelo. Smeđa kosa do ramena, smeđe oči...stvarno ljepa. I pogled mi stalno bježi na njezine duge noge i usku traper suknju.
I pristaju si, drže se za ruke, lagano pričamo, ugodan par. Volio bi svašta snjima. Ali dogovor je da idemo lagano.
Lagano se atmosfera opušta, on je mazi po koljenu, ona lagano širi noge...naravno gledam i uživam u pogledu. Pa možda i nećemo tako lagano...pošto nema baš ljudi oko nas, dodirnem joj koljena, da vidim reakciju, smješka se i gleda me. predložim da odemo.
Kasno popodne, ljeto, sjednemo u njihov auto i odvezemo se van grada. Nisam baš tako nešto planirao ali dobro. Dok vozi Filip joj miluje koljena i butine. A ona mu mazi već tvrdi kurac kroz hlače. Promatram sa zadnjeg sjedala kako joj mazi butine, ona širi noge i mazi si picu preko crnih čipka gaćica. Meni samo šta ne iskoči iz hlača...Skrenemo na neki puteljak i ubrzo stajemo. Laura mu ga izvadi, drka i počne mu pušiti. Uh gledam i uživam. filip mi kaže da bi volio da bi volio gledat kako jebem Lauru. Ona izlazi i pozove me....naguzi se na prednjoj haubi...zadignem suknju i spustim joj vlažne gaćice...mazim joj međunožje prstim...ljepa pička, glatka obrijana...debele usmine...mazim joj picu cjelim dlanom a ona lagano vrti guzom. Filip sjedi u autu, promatra nas i drka...ima dosta velik kurac...dok joj ljubim vrat promatram kako nas gleda i drka...mazim joj grudi ispod maice...stiskam bradavice. Kleknem ljubim joj guzove...prolazim jezikom preko šupka to pice...potpuno je mokra...poližem njene slatke sokove. Drkam ga po njezinoj guzi, trljam i polako ulazim u vrelu picu...zastenje...zatvori oči. Stavim joj prst u usta...drugom rukom joj mazim grudi i zabijam se u nju polako i duboko. Jebem je i gledam njega kako si drka. Jako napaljujuče, jebem mu ženu a on gleda i uživa. A ona stenje, šapče kako se voli jebati, zadigne nogu na haubu a ja ulazim u njenu pičku još lakše i dublje. Hvatam je za bokove i jebem je brže, zabijam se u kuju ko pas. Više ni ne primječujem njega. Jebem ju, kurac mi je tvrd i svršit ću. Šapčem joj kako ću je napunit spermom pred mužem. Povučem je za kosu, par puta se naglo zabijem u nju i ostanem u njoj, svršavam, jebem je dok svršavam...cjedi se...izvadim mokrog i otresem ga po njenoj guzi.
Sjednem u auto, ona podigne gaćice, sjedne, poljube se i ona mu ga popuši, svrši joj u usta...isiše ga dok je on mazi kroz gaćice pune moje sperme. Ludo
Malo šutimo, uživamo u trenutku, pa ona predloži da se odemo istuširati...naravno da sam pristao...
Dakle nastavak slijedi
Ali u mojoj mašti...