Prostitutka versus kurva

23.8.2015 11:52 · 5 599 zhlédnutí haulier

Svojim amaterkym sposobom som zistil ze je velky rozdiel medzi prostitutkou a kurvou..O tuto, pre zivot nepostradatelnu informaciu sa chcem s Vami podelit, aby ste vo svojej nevedomosti nedopadli ako ja. Tento blog nemusia citat pravidelni navstevnici erotickych salonov, pretoze toto vedia uz od svojich 15tich rokov a pravdepodobne im to vysvetlili ich otcovia. Kdezto ja som na to prisiel az vo veku ked je mladost v prdeli a dochodok v nedohladne.

Cele to zacalo tak, ze som od mojej krasnej, milujucej a milovanej manzelky dostal k meninam 50€ aby som si vybral nejaku slecnu na 30min. aby som si vyskusal aj ine masko ako je to jej(ktore je inac uuplne super, samozrejme). Tento pekny darcek som dostal asi aj preto, aby som kvoli tomu nemusel potupne prosikat nase kamosky, susedky alebo moje kolegyne, upratovacku ci rodinu nedajboze :-)... to zufalstvo mi uz asi srsalo z oci. Odbornym okom som si teda sadol k PC a zacal som si vyberat. Kedze som na to nechel ist zbrklo a aby som u mojej manzelky nevyzeral ako nadrzany pubertak, dal som si pekne nacas a vyberal som velmi rozvazne a obozretne do coho vrazim 50€ a ftaka samozrejme tiez.. .

Po dvoch mesiacoch rozvahy uz zacal manzelkyn podrezany jazyk tvrdit, ze to nie je rozvaha ale zbabelost co ma zdrzuje. Co samozrejme nebola pravda. A ako dokaz toho som teda vytocil svoju favoritku menom „Lucinka” ktora bola prave dostupna a strankou overena- co neviem co je. Mozno ta stranka posiela kazdej pracovnicke predskokana. Pekna praca, len neviem kto ho plati... no ale to som odbocil. Skratka suverenne som vytocil cislo, ze sa teda objednam alebo ako sa tomu vlastne hovori. Okamzite ma oblial studeny pot. Hrdlo mi zovrelo a mal som studene ruky. Tak som sa tesil. Telefon mala vypnuty, takze som si vydychol a tym som dosiahol svoj prvy vrchol s inou babou ako mojou krasnou manzelkou. A zadara k tomu. Co ma tiez potesilo. Manzelka chcela aby som teda zavolal este druhej v poradi na mojej hitparade, ktoru som tak uskostlivo skoro stvrtroka zostavoval. To som ale odmietol lebo dva vrcholy po sebe neviem dosiahnut.

Presiel dalsi mesiac. Pomaly som nabral odvahu a kedze ma moja milovana manzelka bezvyhradne podporovala slovami ako „zbabelec, bojko alebo strasoritka”, nabral som druhy dych. Znova som zavolal mojej novej znamej od minula a ked moja manzelka zacula z obyvacky mohutne „YES” dobehla z kuchyne a z nadsenim sa pytala ako to dopadlo a kedy idem. Tak som jej povedal, ze dotycna znova nemala zapnuty mobil. Manzelka prevratila oci a ja stranu vo svojom denniku bujarych sexualnych zazitkov.

Po dalsich troch tyzdnoch z ktorych som bol uz dva bez manzelky, pretoze bola s detmi u mamy na vychode, mi uz nadrzanost dostatocne zatemnila mozog na to, aby som skusil stastie opat. Ked telefon opat nikto nedvihal, mal som uz pocit, ze s dotycnou uz mame trvaly vztah. Po chvili ked sa mi uz tep spomali a zacal som dychat normalne, z nicoho nic telefon zazvonil spat. Keby mi zavolali z kriminalky tak by som sa tak nebal ako vtedy ked som to dvihol. Na druhej strane bol mily zensky hlas, ktory sa ma pytal ci som volal. Hrdno a sebavedome som odpovedal: Nnnn no... Dotycna sa predstavila ako Laurinka, co vo mne skrslo iskricku nadeje a povedal som, ze ja som volal Lucinke. Na co som dostal odpoved ze Lucinka na dnes uz nerobi. Asi skratka dala nohy dokopy a odisla na nich domov. Ale ze smenu ma ona a nech si ju pozriem na stranke ci sa mi paci. Na co som suverenne odpovedal: Ddobre kuknem.. Ked som polozil mal som pocit, ze som prave skocil bungee jumping. Po chvilke som uz ale na stranke pozeral, ktora to vlastne bola. Prave, ked som studoval ponuku sluzieb tejto 19rocnej veteranky, pricom vsetky „odborne terminy” co tam mala uvedene som uz davno poznal samozrejme cisto teoreticky, zazvonil znova telefon. S pocitom klucoveho zakaznika som dvihol telefon a povedal jej, ze je ozaj pekna. Az som nakoniec dostal prikaz ze:

-Tak teda pod cakam ta.

Ani neviem preco (asi to bude vplyvom vychovy, ktorej sa mi dostava od manzelky) som poslusne povedal: Ddobre idem. Ked som zlozil plesol som si po cele a aj moje usi sa cudovali co jazyk povedal. No co uz. Ide sa. Po ceste som zavolal manzelke, ze teda idem. Najprv mi nechcela verit, ze je to naozaj a ked sa ma spytala, ze kam idem, tak som jej povedal, ze ja vlastne ani neviem. Takze mi nakoniec verila este menej. Zavolal som teda mojej novej kamoske, ktora este nevedela chodit v case, ked som si ja robil vodicak a dostal som adresu.

Ak niekto z Vas byvate na Presovskej ulici, za Bilou ktora je na Bajkalskej neurazte sa, ale to ze by som byval s kurvami by ma ani tak nestvalo ako to co vymyslel Vas developer. Cisla vchodov idu pekne chaoticky za sebou a kazdy vchod tam ma este A,B alebo C tiez v poradi mimo abecedy. Aj moj 3rocny syn vie ako nasleduju cisla od 1 do 20. aj pismenka v abecede len je asi malo excentricky na to aby ich hovoril v nahodom poradi. Asi to bude tym, ze este nie je architekt.

Skratka a dobre, vdaka pomoci nahody a aj napriek navigacii mojej novej kamaratky som to predsa len nasiel. Po zadani bezpecnostneho kodu na brane som sa citil ako na ustredi FBI. Ked sa ale dvere neotvorili, znova som sa citil ako na Slovensku. Moja nova mlada kamaratka mi prezdradila, ze este sa musim do dveri opriet a silno trhnut co je podla mna lepsie zabezpecenie ako nejaky smiesny kod.

Vyviezol som sa vytahom na tusim 5. poschodie a zhlboka som sa nadychoval predo dvermi bytu na ktore som mal zazvonit, ked sa nahle otvorili a slecna povedala:

-Cau

Z hlboka vydychol az tak ze som jej trocha pokazil uces a tiez som sa pozdravil. Hned sa ma pytala preco som isiel po schodoch a nie vytahom, ze som taky zadychcany. Tak som povedal, ze trenujem a pousmial som sa nad tym ako sibalsky som z toho vykorculoval. Hovorim:

-Tak sa konecne vidime. Chvilu som sa stratil. Este ze vies vyborne navigovat.

Povedal som pre nu lichotnicky a pre seba vtipne.. a hned som dostal prvu facku tohto vecera lebo herecka, ktora bola v telefone vtipna a vesela, sa teraz tvarila ako kolumbijska colnicka a vyhlasila:

-to si hovoril s nasou telefonistkou. Nie so mnou.

Aha.. hned mi v hlave prebehla predstava 180kilovej slecny ktora im dviha telefony, skrabe sa po svojom velkom zadku a rozmysla co bude varit, zatial co s chichotavym smiechom dviha telefonaty nadrzanych zakaznikov. Parada. Pozeral som na tuto z ladu vytesanu sosku ktora predomnou stala a vahal som ci zostat alebo mam ist prec.

-na ako dlho to chces?

Zacala moja pracovnicka romanticku predohru. Ja ze:

-nooooo

Ona :

-mozes rychlovku za 20min za 40€, 30min za 50€ alebo hodina za 80€ a bez gumy + 40€ a iba fajka plus, minus, krat, delene, integral fx a bla bla bla... spustila svoju ponuku a hovorila to takym rutinym hlasom ako ked Vam letusky ukazuju kde je zachranna vesta a unikove vychody z lietadla. Jeden taky vychod som zacal hladat aj ja. Ked tu zrazu vidim ako moja ruka dava tej jej 40€ a pocujem ako usta vtipkuju ze:

-prosim si za 40€ ale rozdelit na dva tyzdne po 5minutach to mi zakazdym bude stacit ...

A zacal som sa smiat aby som pridal mojmu vtipu na vaznosti. Moja chladna princezna s Kamcatky namiesto smiechu dvihla lave obocie. Chvilku som uvazoval, ze jej to poviem este raz ked sa jej to zdalo take vtipne a tak uprimne sa pri tom zabava ale rozmyslel som ti to.

-dobre tak rychlovku

Zobrala peniaze. Dala mi uterak. Ukazala kde je sprcha a odisla kamsi na koniec bytu. Asi odovzdat trzbu 120kg vaziacemu a 2m vysokemu ukrajincovi, ktoreho tam asi maju na riesenie reklamacii zakaznikov. Neviem ale mam pocit, ze okrem toho, ze je vesela a usmievava bolo aj to, ze je na byte sama, napisane v inzerate len tak z cirej srandy. Tak som sa vybral do sprchy, kde som zazil prvy pekny pocit toho vecera. A sice, ze ide tepla voda. Potom som zazil dalsie sklamanie, ked som zistil ze som si zabudol uterak na posteli. Ten mi ale doniesla moja herecka a ked mi ho podavala velmi eroticky prevratila oci, hlboko si vzdychla a jedme kyvala hlavou zo strany na stranu ked odchadzala z kupelne. To poznam. To iste robi moja manzelka, ked cez otvorene dvere z wecka kricim na cely byt aby mi doniesla toaletak. Ked som sa po sprche utieral zacil som druhy prijemny pocit a to, ze uterak vonal, bol suchy a makky. Tu by som mohol povedat, ze zoznam prijemnych zazitkov pre tento vecer mozeme uzavriet. To som ale v tom case nevedel a v nestrazenej chvili som sa na tu pubertacku mozno dokonca aj tesil. Asi preto lebo v kupelni nebola. Utieranie chodidiel som pravdepodobne trocha odflakol, pretoze do izby k herecke som vosiel smykom na jednej nohe asi ako Hossa ked brzdi pred striedackou. Chvalabohu som to ustal a ziadne moje fó pá sa nekonalo. To bol prvy a posledny krat ked sa herecka pousmiala. Tak som si povedal „konecne sa lady prelomili”. A mal som pravdu. Lady sa zacali praskat ale len podo mnou. Hlavne, ked moja dodavatelka sexualnych sluzieb na moju otazku:

-preco je tu taka tma?

Odpovedala:

-lebo luster nefunguje a ani ziadne ine svetlo nebudeme zapinat

Ja na to:

-hm ale ja by som ta rad videl.

-musi ti stacit toto intimne svetlo

A ukazala na cervenu lampicku na nocnom stoliku v ktorej svietila malinka cervena ziarovka s cervenym vlaknom, pohanana cervenym prudom. Pri takomto svetle som na gympli vyvolaval so spoluziakom ciernobiele fotky. Od tych cias na cervenom svetle nic intimne nevidim. Rozhliadol som sa a vyvojka ani ustalovac tu neboli tak aspon potom som bol trocha spokojnejsi. Napadlo mi, ze sa pochvalim aku ja mam super manzelku, ze mi toto dopriala a ze ona je v podstate taky moj darcek. Nafukoval som sa tam ako holub na vystave, ked sa zrazu podomnou lady prelomili a ja som padol po usi do ladovej vody ked herecka znechutene zahlasila:

-to uz je jake chore toto. To som este nezazila. Ty podvadzas svoju vlastnu zenu a ona este o tom aj vie a dokonca s tym suhlasi? To je ake zvratene! To sa mi asi len zda!?

Chvilku som na nu v nemom uzase zizal a potom som si dvihol sanku zo zeme a spytal som sa:

- ze je to chore? To sa pytas akurat ty so svojim zamestanim? Ved predsa podvadzanie je o tom, ze o tom ten druhy nevie. Ja manzelku nepodvadzam. Bezne mame trojky a tak.. my si len uzivame zivot.

-to je chore uzivanie. Dokonca este trojky mate? To je chore! To sa pozeras ako ta manzelka podvadza pred vlastnymi ocami? Pozri ja priatela nemam, preto toto mozem robit. Keby som ho mala tak to nerobim lebo by som ho podvadzala.

- a rodicia o tvojom zamestnani vedia? Chces mi povedat ze ich nepodvadzas?

Uz som ju nechcel presvedcit o mojej pravde iba poriadne nasrat. Takto sa hadaju u nas doma fotrovci, takze v tom mam prax.-rodicov nepodvadzam. Len nevedia co robim. To je nieco uplne ine. To s tym nema nic spolocne.

Mal som pocit, ze tato osobka to bud nema v hlave v poriadku alebo sa len jednoducho rada hada a ze keby som jej povedal, ze je dnes utorok tak ma tato mimozemstanka bude presviedcat, ze u nich doma na planete Jebliner, v state Dilinistan, v meste Bota, na Dutej ulici v rodine Tupych je dnes popolcovy pondelok. Ked sa mi po par sekundach v hlave trikrat restartoval system, zakazdym som zistil to iste: Nesniva sa mi. Pocul som dobre. Ano, kurva ma poucuje o moralke. Toto sa moze stat iba mne. Co ma stretne v zivote este dalej? Mesiar ma bude prehovarat aby som sa stal vegetarianom alebo ma bude moslim prehovarat aby som konvertoval na judaizmus?

Napadlo mi jedine mozne riesenie:

-vies co? budeme radsej potichu dobre?

-ako chces. Ty si to platis.

povedala majitelka posledneho slova a zacali sme robit to, preco som prisiel. Nebudem klamat bola naozaj pekna. Snazil som sa hodit jej inteligentne nazory za hlavu ale od niecoho sa tam odrazali a vracali sa oblukom spat. Tak reku pridem na ine myslienky, ked si trocha liznem. V tej cervenej tme aj tak hovno vidim.

-a mozem ti ju lizat?

spytal som sa radsej lebo pred chvilou som dostal po prstoch, ked sa snazili kamsi dostat aj ked to chudaci nemali zaplatene.

-to mozes povedala herecka a pozrela kamsi na strop. Asi tam mala napisany moralny kodex pristupu k zakaznikom. Zrejme je ale napisany takymi malymi pismenami, ze to nevie precitat. Chvilu bola ticho ale potom jej to nedalo:

-to ti chuti?

-jasne inac by som to nerobil. Preco? Tebe to nechuti? - povedal som a cakal, ze bude protirecit. Co samozejme prislo:

-Nechuti. Obcas chce niektory zakaznik trojku, tak to robim ale nie je to tak casto chvalabohu.

Okrem jej klitorisu som mal na jazyku: "Neboj sa. Casom zakaznici zistia aka si skvela a uz nebude chciet nikto nic. To uz ale budes naspat na filozofickej univerzite." Nenabral som ale odvahu jej to povedat. Zvysok pribehu sa uz fakt nic zaujimaveho nestalo. Sex to bol taky ako keby ste mali hrat kulecnik s lanom namiesto taga. Tak neskutocne ma vzrusovala. Dnes si hovorim, ze som tych 40€ mohol dat radsej do rulety na cervenu a zazil by som viacej vzrusa ako s nou.

Zaver je jediny. Su skratka prostitutky a kurvy. Prostitutka chce aby ste sa vratili, lebo asi ako v kazdom biznise je najlepsi zakaznik ten pravidelny. No a kurve je to jedno. Ta sa Vam to snazi zneprijemnit aby to mala rychlo a bez namahy za sebou. Ze sa uz nikdy nevratite je jej fuk. Robi to aj tak len par mesiacov a potom hajde do skoly. Chcel som Vam tu dat aj link na tu fuchtlu ale uz na tej stranke nie je.. Ak budu zas nejake prazdniny a bude zase brigadovat tak Vam tu ten link doplnim...