Hrdinovia zo sprchy

8.12.2015 17:10 · 3 297 zhlédnutí haulier

Vedel som, ze sa realita odlisuje od nasich chlapskych reci, chvastania sa o nasej schopnosti pretiahnut zenu do piatich sekund od kedy na nas dotycna zmurkla. Bolo mi jasne, ze my muzi to kapku prifarbujeme ale netusil som ako velmi. Po zazitku, ktory sa nam s manzelkou v lete stal, som zitil, ze z obrazku o nas Casanovoch zostal prazdny ram.
Toto leto sme sa boli niekolkokrat kupat na termalnom kupalisku vo Velkom Mederi. Ak ste tam niekto z Vas boli, tak mi date za pravdu, ze baby tam su krasne, areal velky, rec madarska, voda cista a prijemna ale v sprchach neviem preco studena. A tam zacal nas pribeh. Boli sme tam s nasimi dvoma faganmi, pri ktorych som sa na deku dostal asi tak na 7,5 minuty za cely den. Naozaj neviem odkial tie deti beru tolko energie ale mam podozrenie, ze ju vysavaju svojim rodicom a preto ku koncu dna a ku koncu zo silami, sme ich uz len potrebovali osprchovat, usadit do auta, kde uz konecne svoje turbovrtulove motory vypnu a zaspia. Uz som sa tesil na cestu domov, ked sa konecne autom rozleje blahodarne skoro az vianocne ticho. No ale dostante ich rozohriatych z termalnej vody do ladovej sprchy. Zo starsim sme to skusili ale ten zacal vrieskat tak, ze na druhy pokus by uz na nas niekto zavolal socialku. Obisli sme teda vsetky sprchy v celom arealy az som vitazoslavne vyletel z jeden muzskej sprchy s vikrikom "tu je teplá". Manzelka uz mala ale tích nasich dvoch makro-giga-hipperaktivnych synatorov davno do sprchy nachystanych a tukala si na celo, ze je to predsa jasne, ze tam musi byt tepla sprcha ked sa sem zliezaju navstevnici z celeho arealu. Skusal som sa dostat k slovu ale ako pri detoch ani pri nej sa mi to nepodarilo a hned jednym dychom pindala na to, ze ako je to mozne ze hned vedla su zenske sprchy a tam je vsade voda studena a ze ona ma dlhe vlasy a bla... po case som zistil, co sa mi stava kuua casto, ze ju nepocuvam a rozmyslam nad tym, ake by to bolo super keby v aute zaspala aj ona. Ked tu zrazu prask. Dostal som napad.

-no tak sa pod osprchovat s nami do muzskej sprchy! Kasli na to! Pod do teplej sprchy!

Mojej milovanej manzelke so skusenostami s trojkami a aj stvorkou (a tym nemyslim prevodove stupne) trvalo rozhodovanie asi tak dlho ako mne, ked sa ma spyta sused ci nejdeme na pivo. Skratka po 0,75 sekundy bolo rozhodnute a o chvilu cela nasa rodinka rozlazila dvere do muzskej sprchy. Nasi dvaja synovia sa samozrejme postarali o zvukovu kulisu takze sa v momente vsetky muzske oci v sprche upreli na nas. Vsetkym dotycnim padli sanky. Jednemu aj sprchovaci gel a dvom natiekol sampon do oci. Na chvilu sa mi zdalo, ze aj voda prestala tiect. Moja krasna manzelka bez mihnutia oka povyzliekala nasich dvoch harantov, ktori mi stale prisli este akosi privelmi vitalni ako keby den iba zacinal a bez okolkov ich zacala sprchovat. Ja som sa uvelebil vo vedlajsej sprche a ako zvycajne som sa tvaril, ze by som jej s tym rad pomohol ale neviem ako. Tato moja finta sa uz casom osuchala a tak ju striedam druhou. A sice: viem ako na to ale nemam cas.
Jednym ockom som sledoval reakcie ostatnych, pretoze mi tu nieco nesedelo. Na zaciatok by som cakal nejake to pohvizdovanie, pripadne komentare ku odvahe a tak .. ale cuduj sa svete nic sa nedialo. Hovorim si.. dobre asi vyckavaju ono to este pride. Manzelka sa medzitym vyzliekla na Adama, teda v jej pripade na Evu a dokonca presla celou sprchou lebo si zabudla nieco na vlasy. Ma tych flasticiek tolko, ze naozaj neviem co to bolo. No a stale nic. Ziadne ponuky na umytie chrbata ani chlipne poznamky. Ja som si uz v duchu chystal vyhovorky pre svokru, co by som jej asi hovoril na to, keby jej vnucik povedal, ze cudzi ujo mame v sprche umyval chrbat a mama sa nebranila. Ale ze, zato tato sa branil, ked chcel ten ujo umyt chrbat aj jemu. A stale nic! Prave naopak. Velky Meder skratka nie je Sodoma Gomora a preto som neveril vlastnym ociam, ktore videli ako sa vsetci chlapi naokolo zrazu snazili zakryt uterakmi svoje intimne partie jednym ockom pritom poskulovali po mojej manzelke a velmi cudne sa jeden po druhom vytracali zo sprchy. Castokrat este s penou na chrbte alebo sa narychlo utierali kratasmi namiesto uteraka. Jeden nabral odvahu a este raz sa vratil. Hovoril som si, ze hadam si bol dat nejaky ten poharik na guraz ale on sa iba vrátil po veci, ktore tam v tom chvate pozabudal. Bolo ich asi osem. Vratane jeho mobilu a slapiek. Inac povedane, utiekol iba v slipoch a teraz sa vratil po vsetko ostatne.
Potom som si umyval vlasy, takze som nevidel co dalej sa v sprche deje. Nic prevratne som ale necakal. Ked som si sampon splachol, ostal som totalne prekvapeny. To co som videl som teda naozaj necakal ani vo sne. V jediných mužských sprchach s teplou vodou ku koncu dna, ked sa kazdy chce pred odchodom osprchovat, sme boli uplne sami. Deti behali popod sprchy a zapinali tu ktora prave prestala tiect. Manzelka si daval na vlasy uz asi stvrty pripravok a stale sa sprchovala, tak isto ako ja akurat ze mne stacil jeden pripravok na komplet cele telo. No a z casu na cas prisiel do vnutra nejaky chlap, ktory sa otocil na pate, ked nas zbadal a mastil prec. Musim ale priznat, ze ani ja niesom ziadny hrdina. Chodim hravat hokej a tiez tam k nam parkrat prisla hrat jedna brankarka, ktora sa s nami potom sprchovala. Nebola to ziadna modelka ale postavu mala naozaj peknu. Sportom jemne vyrisovane svaly a k tomu bobra chlpateho asi ako mal Capajev baranicu. Asi so svojim timom postupila do playoff ze sa neholila. Takze mi ani nepripadala ako vyzlecena, co mi pride ako jedina aka taka vyhovorka preco som ani ja vtedy nehvizdal a neponukol sa, ze jej umyjem chrbat, tak ako vsetci ostatni 20ti ktori sme sa tam s nou vtedy sprchovali.
Vratme sa ale do Medera. Ked sme sa konecne vsetci osprchovali a vonavucki vysli zo sprch, zistili sme, ze pred sprchami stoji stado chlapov, ktori podla vsetkeho cakali len na to a hned sa vovalili do sprch tak, ze skoro vyhodili dvere z pantov. Cele to zaklincoval jeden par, ktory tam tiez stal akoby na nieco cakali. Ked nas on zbadal ukazal na nas prstom a vitazoslavne pozrel na svoju polovicku, ktorej v ten chvili ovisla sanka rovnako ako jej prsia schovane v bikinach. Nieco jej este vysvetloval ale kedze hovorili madarsky, neviem co jej hovoril. Pocas toho vysvetlovania ale zrazu on drzal v rukach dva neviditelne melony. Potazkaval ich v rukach dalej nieco hovoril a cele to zakoncil ustami skrivenymi v tvare obrateneho U, cim dodal imaginarnym melonom na kvalite. To jeho posluchacku velmi nepotesilo, pretoze cely cas len neveriacky krutila hlavou az mu nakoniec strelila pohlavok, cim mu zhodila z hlavy siltovku.

Tak si hovorim, ze rovnaky pohlavok by sme si zasluzili vsetci my chvastosi, ktori maju kopu reci ako zacinajuci politik ale vysledky chabe ako ten konciaci.