Sluby sa slubuju a co blazni??

20.12.2015 13:37 · 2 017 zhlédnutí aroska

Rada komunikujem s ludmi, zenami aj muzmi aj o inych veciach ako len o tom co kam zasunut a snazim sa travit svoj zijem s otvorenymi ocami.
A dnes sa pri takom jednom rozhovore a v navaznosti na realne udalosti posloednych dni vynorila otazka,

Preco chlapy davaju zenam prazdne sluby, ktore nevedia, nechcu a casto krat ani nemozu splnit?

Je to tym, ze chlapy maju tak nizke sebavedomie, neveria si, ze nejakej zene by mohlo byt s nimi dobre len tak? Ze je jej s nim dobre, prave preto, lebo je to tak ako to je a zivot sa zbytocne nekomplikuje nesplnitelnymi slubmi. Chcu si zenu priputat a tak zacnu slubovat? Ale nesplnene sluby su ovela horsie ako ziadne a prichadzaju otazky PRECO?? Tieto zacnu nahlodavat doveru, ktoru do vtedy ta zena k chlapovy mala a s nedoverou prichadzaju pochybnosti a to uz je dost uzky lad.
TAKZE PRECO????
A mozno chlapom krivdim a je to touto blbou dobou. Napisu zene v dobrej viere a ako odpoved mu pride cennik .... a toto ked sa stane par krat .... alebo mnohy maju skusenosti, ze vacsina zien funguje ako odpustky v kostole, zaplat a dostanes .... pohladenie a usmev a mozno aj viac. a to je smutne. Ale o to smutnejsie je to, ze ked aj nejaku zenu najdu, naozajstnu zenu, ktora je s tym chlapom proste len tak jednoducho rada, tak si to ty chlapy nevazia.
Skuste si pani, vy co mate stastie na takuto zeny s nou niekedy len tak sadnut, lahnut a hlavne jej dajte najavo, ze si ju vazite. Neurazajte jej inteligenciu slubmi a nezahravajte si s nou podvodni. Ta zena si to nezasluzi. Vsetko nie je len o sexe ale sex je uzasna vec a ak ste spokojny s tym aky mate tak verte, ze z velkej miery je to preto, lebo vasa partnerka je v pohode a nemusi si klast otazky PRECO.

Najlepsi milenci su podla mna ludia, ktory su zaroven aj kamarati. A kamarati hraju s cistymi kartami.

Nevravim, ze ja som sluby z huby este nestretla ale aby to nevyzeralo, ze hadzem vsetkych do jedneho vreca .... musim priznat ...su aj ferovy chlapy .... osobne jedneho poznam, vidime sa doslova raz za uhorsky rok, pozname svoje moznosti a preto si ten spolocne straveny cas vychutname bez toho, aby sme si slubovali nieco, co aj tak vieme, ze nie je realne.