masáž

26.12.2015 14:26 · 1 709 zhlédnutí martinzula

Po dohode prídem k tebe. Nechám ti čas na prípravu v spálni či kde si len vyberieš. Nachystám si olej zhodím zo seba tričko aj gate a všetko čo by som si mohol zamastiť od oleja. Prídem za tebou do miestnosti, ty tam už ležíš nahá na posteli a cez zadoček máš prehodenú deku a čakáš kedy to všetko začne.
Pristúpim k posteli olej si položím vedľa teba a obkročmo si sadnem na tvoj zadoček. Nanesiem si olej na ruky a pomalinky ti začnem masírovať šiju a krk. Jemnými pohybmi prstami ta budem masírovať až kým sa úplne neuvoľníš. Potom prejdem na lopatky a ramená. Pomaly a postupne prejdem cez celý chrbát až na kríže.
Presuniem sa vedľa teba a stiahnem deku s tvojho zadočku, nalejem ti naň trošku oleja a začnem ho roztierať po ňom až kým nebude celý úplne klzký. Jemne ho pomasírujem prstami a prejdem na stehná najprv jedno a potom druhé. Nevynechám ani lýtka, členky, chodidlá a pršteky.
Poprosím ťa aby si sa otočila a budem pokračovať s prednej strany. Zase si sadnem na teba obkročmo, nalejem ti olej na prsia a začnem ho roztierať a masírovať ti krk aj prsia a ramená. Prejdem na bruško a poriadne budem roztierať nech si namastená úplne všade. Posuniem sa nižšie a pokračujem tvojim podbruškom, stehnami a mušličkou ale tam len jemne zľahka, tú si nechám ešte na potom. Namasírujem aj stehná kolienka a skončím zase až pri prštekoch na nohách.
Vrátim sa zase k tvojej mušličke a tento raz vojdem aj jemne dovnútra ide predsa o to vymasírovať každý kúsok tvojho tela. Presunem sa aj k tvojim ústam, pootvorim ti ich a tiež ich jemne vymasírujem z vnútra mojim penisom, len jemne zľahka aby to bolo príjemné. Keď už aj ústa budu spokojné prejdem zase dole a uspokojím aj tvoju mušličku až kým nebudeš úplne spokojná.

Už stačí len keď sa ozveš a dohodneme kedy a ako často by si to chcela, pa cmuk.