Služobka

29.6.2006 07:03 · 10 113 zhlédnutí chcem_ho

Bol som na služobke v Poprade a večer som zaliezol na pivo. Dal som sa tam do reči s chlapíkom, heteráč. Keď sme sa opili, vyložil som karty na stôl. Dotklo sa ho to. Bol nasratý že celý večer sedel s buzerantom. Od hnevu vylial pivo. Moja drzosť pod vplyvom alkoholu nemala hraníc, navrhol som mu nech ma otestuje, aby vedel či fajčia lepšie ženy alebo muži. Povedal, že je dosť nadržaný, aby som dal pokoj. Dvihol sa a odišiel. Asi šťat do kríkov. Dlho sa nevracal, tak som sa vybral smerom kam odchádzal. Našiel som ho opretého o strom, z riflí mu trčal vták. Mal ho maky zato však hrubý, visel a svojou váhou oddeľoval trčiace gule do strán. Pozoroval som čo sa bude diať a ani som sa nepohol. Bol som neistý, nevedel som sa rozhodnúť či pokračovať v začatej ceste alebo vycúvať. Rozhodol som v mojej opitej hlave, že si pôjdem za svojim. A tak som pomaly pristúpil k stojacemu chlapovi, kľakol som si a priložil hlavu na neho tak aby som mal jeho vtáka pred ocami.
Ústa som po milimetri približoval k penisu a gulám, nasával som vôňu jeho rozkroku. Keď som mal jeho žaluď takmer na dotyk od pier počkal som bez pohybu a čakal čo sa bude diať. V hlave som spracovával detailný obraz jeho výbavy. Veľké oblé gule, mäsitý šúľok, lesklý žaluď za ktorým sa tlačila zhrnutá predkožka. Ako spomalený film sa mi obraz za obrazom menil pred ocami. Za krátko to už nebol šúľok ale riadny kus kokota. Z boku som sa premiestnil pred neho tak aby mi jeho zbraň smerovala do úst. Stále som sa len vzrušene díval na tu krasu pred sebou a bez dotykov som čakal čo s tvrdým ocasom spraví. Bol som ako skala bez pohybu dúfajúc, že pochopí kto má začať. Ako hra na mačku a psa. Netrvalo dlho, nastal pohyb. Nie, neodišiel. Pohol sa a odrazu som mal na svojich perách lesk jeho vytekajúcej kvapky túžby. Stále som sa nehýbal. Chytil si ho do ruky a neustále vlhnúci otvor na žaludi mi obtieral sprava doľava po perách. Stali sa vlhké a klzké. Keď som mal celé okolie úst poriadne vlhké, až tak že mi tekutina tiekla po brade, tlakom mi roztváral ústa. Vstupoval dnu pomaly, na doraz. Takto zasunutý zostal a jemným vzdychom prezradil vzrušenie. Už som takmer lapal po dychu, tak som skúsil uchopiť jeho gule a po odtiahnuť ho od seba. Bol som v siedmom nebi, hneď mi chytil hlavu do dlaní a začal mi znásilňovať hubu. Jeho pulzujúce pohyby a napínajúce svaly na bruchu hlásili blížiaci sa vrchol. No podarilo sa mi ho v rýchlom čísle zabrzdiť vyjmúc sa mu z rúk. Z úst mi vyletel penis a nahromadene sliny, ktoré sa ťahali aj od jeho vlhkého vtáka. Aby sa nemohol urobiť chytil som mu ho rukou. Iba veľmi jemne aby nedošlo k výronu semena. Chcel som si dopriať pauzu a po chvíli pokračovať. Do dlani som si dávkoval sliny a hladil jeho gule a vtáka. Občas som vlhkou dlaňou zovrel a pošúchal jeho obnažený žaluď. Znova ma pochytil hlad po jeho nádielke. Tento krát som diktoval tempo ja. V jednej ruke som mu pevne stískal vyholene gule, druhou som mu ho honil tak aby žaluď zostával v ústach. Znova som spozoroval blížiace vyvrcholenie, tak som spomalil. Nedalo sa. Prudko mi chytil hlavu pevne do rúk a zarážal si ho do mojich úst rýchlejšie a rýchlejšie. Tak ako mi on držal hlavu, ja jemu vtáka, ako tyče v autobuse. Veľmi sa mi páči vidieť striekať mliečnu lávu ako dopadá na mňa no nezdarilo sa. Tempo je rýchle, jeho telo sa napína a vzápätí mi jazyk obaľuje jeho prvý výstrek. V tej chvíli stuhol. Vytiahol som jeho ešte stále striekajúceho vtáka pred seba a chytal vystrekujúce mlieko do tvare. Mal husté a veľa. Keď už sa zdalo, že dostriekal, pomalým honením som mu vytláčal posledne kvapky semena na svoj jazyk.
Jeho mäknúci penis som ešte zatúžil mat v ústach. To sa mi do úst vošli aj jeho gule. Mal som plnú pusu. Gule som jazykom vytlačil von z úst a ešte chvíľu fajčil jeho chuja. Počul som že niečo hovorí, len som nerozumel čo. Ani som tomu nevenoval pozornosť, keď zrazu do mojich úst začala prúdiť teplá tekutina. Veľmi ma prekvapilo, keď som zistil, že to je moč a vôbec mi nevadí. Bol bez chuti a zápachu. Aj tak som ho vytiahol z úst a nechal si zbytok moču tiecť po krku, po líci aj po nose a ústach. Bol to super pocit. Neustále plynúci teplý prúd jeho tekutiny po mojej koži. Stále ma udivovalo, že moč nesmrdí, nechutí a je príjemný.