Otvoreni brak

24.5.2017 01:03 · 3 907 zhlédnutí HandK

Bizaran trend: udane žene, uz blagoslov supruga, seksaju se 'sa strane', a evo kakvi ih muškarci najviše pale!

New York Times piše o novom trendu u brakovima Amerikanaca.

Naime, sve je više supružnika koji su se dogovorili kako će monotoniju u seksualnom životu poništiti - otvorenim brakom.

Takav brak podrazumjeva seks sa strane, dakle supružnici imaju otvorene ruke i mogu pronaći nekog partnera za seks, ali nema ljutnje kod bračnog partnera i to se ne smatra prevarom, nego dogovorenim izletom. Tako Daniel i Elizabeth kažu da im je zbog toga bolja veza i bolji seks.

No otvoreni brak nije za svakoga, a čak i parovi koji se odluče za tu opciju trebaju otvoreno komunicirati o svemu, pogotovo ako jedan od partnera nije otvoren za dijeljenje.

Jedan od mitova vezanih uz otvorene veze jest da ih traže muškarci, a da su žene češće ljubomorna strana. U dijelu takvih brakova vlada pravilo da se mogu seksati sa strane, te neki izabiru da ništa ne govore jedni drugima o ljudima s kojima su imali seks. No, većina ipak otvoreno razgovara o tome.

- Mene pali kad mi žena priča s kim je bila i kako je tekao seks s tim nekim mladim frajerom, studentom. Pravilo je kod nas da se uvijek koristi zaštita, te da drugi supružnik mora odobriti nalazak s tom osobom. Bolje da i ovako radimo nego da me žena vara ili ja nju.

Ovako ja ipak imam neku kontrolu - kaže jedan muškarac na forumu.

Otvorene veze su inače običaj kod gay populacije, a sada su tu praksu očito preuzeli i hetero parovi.

Preneseno sa: http://www.slobodnadalmacija.hr/scena/mozaik/clanak/id/487705/bizaran-trend-udane-zene-uz-blagoslov-supruga-seksaju-se-sa-strane-a-evo-kakvi-ih-muskarci-najvise-pale