Amateri - skutocna pravda

3.6.2017 04:48 · 5 814 zhlédnutí chcesmariesma

Ahoj,
uz piatym rokom som uzivatel tohoto portalu, ktory vzbudzuje dojem erotickej zoznamky. Pravda je vsak inde, najst tu sex nie je nemozne ale velmi narocne. Zeny, o ktore by na ulici nikto ani bicykel neoprel su tu za hviezdy len preto, ze kazdy den zverejnia 4 galerky a roztahuju nohy na kamere. Na ulici ticha seda myska, tu velka panicka pouzivajuca slovnik dlazdica kachliciek. Skvele. Dalsi obrovsky problem je prebytok muzov. Muzi su vsade...vojdem do miestnosti kde je 7 zien a 150 muzov. Je to normalne?? Nie. Keby vsak boli zenske a skupinove nicky skutocne zenske a skupinove, mohli by sme oslavovat. Stale sa stretavam s tym ze skoro kazdy par hlada len zenu "pre nu". Nahoda? Nemylim si. Vsetkym parom pisem uz len z recesie a srandy, bavi ma citat ich reakcie ako "nevies citat!?!" a podobne. Alebo inzeraty posli fotku a uvidi sa...uvidi sa akurat to ze nikdy nie som ten typ a vzdy som bloknuty. Najlepsie su zeny co hladaju zeny, co je vzdy na 100% muz. Skype, kamera, telefon na overenie pravosti? Mozme snivat. Paprika_1991 dokonca pytal peniaze za to ze si budeme pisat. A hlavny admin nic. Sak preco by aj, plati si VIP tak stojime na strane zakaznika. Komunikacia je prakticky jednostranna, niekedy mam chut napisat "ak citas tieto riadky mas u mna veceru". Aj tak by sa nikto neozval, vdaka novej funkcii videnia sprav krasne vidno, ze spravy su odignorovane. Ignoracia je tu na dennom poriadku, argumenty ze neda sa pisat kazdemu alebo ze som nezaujal su uz klise a nie je to pravda. Na inzerat kde hlada zena mladeho studenta splnim vsetky podmienky zaslem foto..dostanem co? Nic. To neni fnukanie, to je fakt. Tak ked vidim, ze mam 300 sprav, nebudem pridavat dalsie 2 galerky aby som mal po par hodinach 1300 sprav, to da rozum. Nie zartujem, neda...

Teraz sa vsak stretavam najcastejsie s "problemom veku". Mam 26, a to je fakt. Ja nikoho nesudim za vahu, rozmery obdarenie...tak neviem preco mam byt ja sudeny podla veku. Ok pre 40r som mozno mlady...ale ked mi to napise baba co ma 28? Dokonca 18??? Iked som zamestnany a da sa povedat za vodou, odmietam byt mecenas mladej pipenke co nebude nic robit a ja ju budem zivit pre jej pekne oci.

Vsetko pisem zo svojej skusenosti, "perly" som si ulozil na profil volne k videniu.

PS prosim o nekomentovanie stylom ze fnukam a neviem co. Mal som odtialto niekolko stretiek a niekolko stykov. Nepotrebujem sa vyplakavat, len upozornujem na akutny problem a istym sposobom voci nemu bojujem.

Dakujem za precitanie