Polnočná návšteva XII.

13.6.2017 16:33 · 1 267 zhlédnutí midnight_rose

Bol už takmer v cieli. Vyhliadol si práve ju. Alica sa mala už o pár hodín stať nevinnou obeťou uväznenou v jeho spároch. Obeťou jeho perverzných chúťok. Bola to až príliš ľahká korisť. Mal už vopred pripravený plán, že sa vkradne potichu do domu a Alicu prekvapí. Čo sa však bude diať potom premyslené nemal. Vedel len, že sa jej chce zmocniť. Netušila, že keď si s ním pod nickom „mysterious man“ písala, nemala prezrádzať toľko podrobností o sebe a už vôbec nie o svojom intímnom živote. Práve tieto detaily boli preňho tromf. V správach mu do najmenších podrobností popísala, čo by chcela skúsiť. Zo všetkých vecí ho však najviac zaujalo, že túži po tom, aby sa jej zmocnil dominantný muž. Jej najväčšou túžbou bolo oddať sa mužovi, ktorý si ňou bude robiť, čo sa mu zachce.
Túto jej túžbu sa práve chystal splniť. Avšak nebolo by to zaujímavé, pokiaľ by vedela kto je.
V piatok ráno, hneď po stretnutí s Katkou si urobil kópiu kľúča. Originál vrátil hneď na to Katke s tým, že k domu už nemá žiadne výhrady. Všetky potrebné veci teda prichystal už vopred.

Bol piatok večer. Tajomný si obliekol čierne nohavice a čiernu košeľu, ktoré mali dotvárať dojem jeho tajomnosti a temnoty a zo stolíka si zobral čiernu šatku a kľúče od Alicinho domu. Prekryl si s ňou tvár a z okna ako jastrab striehnúci na svoju korisť sledoval ako Alica v tme prechádza záhradou oproti. Vykradol sa zo svojho domu opačným vchodom, aby ho nezbadala. Keď prišiel k bráne starého domu, vedel, že vo chvíli keď ju kľúčom otvorí stará brána zaškrípe. Musel konať rýchlo, aby si Alica v neďalekej záhrade nevšimla, že sa vkradol do domu, ale aby zaregistrovala zvuk rinčiacej brány a vrátila sa naspäť. Ak tak urobí, a vojde do domu, už ju tam bude čakať on. V tom momente má vyhrané a Alicu má v hrsti.
Celé to malo ešte jeden háčik. Do poslednej chvíle si „mysterious man“ alias Peter chcel nechať na koniec práve moment prekvapenia a veľkého odhalenia. Lebo to nebolo len prostredníctvom nicku „mysterious man“, cez ktorý Alicu už poznal. Alica nebola pre Petra alias „pána tajomného“ až taká neznáma. Ten víťazný moment odhalenia, že práve on je kupujúci domu, „mysterious man“ a zároveň Peter, ktorého už poznala dávno predtým... ... si šetril až nakoniec.