Úchylky a fetiše amatérov :)

1.9.2017 06:09 · 3 332 zhlédnutí amateretama

Považujem sa za úplne obyčajného chlapa (alebo ešte chalana), na ktorom nie je nič zvláštne - teda aspoň po fyzickej stránke. Po tej duševnej si myslím, že som celkom zaujímavý. Znie to dosť divne keď to poviem sám na seba, ale mám bohatú fantáziu a dar reči. Svoju povahu si nedovolím ohodnotiť, vlastne je to na tejto stránke aj zbytočné - na povahe sa človek neurobí, preto tu radi chodíme pozerať na fotky :) Nebojím sa s hocikým porozprávať na rôzne témy, je to doslova môj koníček spoznávať ľudí a ich názory, myšlienky, túžby, tajomstvá. Podelím sa s vami o pár úchyliek, fetišov na ktoré som narazil za tých pár rokov, odkedy vnímam sexualitu. Niektoré budú moje vlastné, iné zas kamarátov/kamarátiek.
Začnem mojou vlastnou a zároveň aj mojou najobľúbenejšou - footfetish. Zahŕňa všetko, čo sa týka nôh - samotné nohy, topánky, silónky, ponožky, atď.. Pre mňa je to asi najviac erotická časť ženy. Samozrejme, že ma vzrušujú krásne prsia, zadky, postavy - ale to asi každého, to by som nepovažoval za niečo odlišné. Mňa (a mnohých ďalších) vzrušujú ženské chodidlá. Hlavne keď sú kostnaté a žilnaté. Kompletná pedikúra je čerešnička na torte. Krásne topánky detto. Milujem leto aj z toho dôvodu, že ženy vtedy nosia krásne podpätky, sandálky na platformách - je to ako 2 v 1 - obdivujem krásnu obuv a zároveň aj chodidlá. Pri sexe sa nožičkám vždy venujem - nie je to však to slintanie na ne, nestrkám si ich celé až do žalúdku ako to môžeme vidieť v porne. Jednoducho si ich užívam keď ich môžem držať, pobozkať, mať ich na ramenách, nechať si nimi vyhoniť alebo sa na ne urobiť. Nie každej sexuálnej partnerke to prišlo vzrušujúce. Niektoré to odmietli, iné na mňa pozerali ako na debila, alebo to robili na kapra - otvorené ústa, vyvalené oči a vzrušenie 0%. Skutočne neviem, či si žena dokáže užiť footfetish, ja som sa s tým nestretol, že by si vyžadovala aby som sa venoval jej nohám (okrem masáži, ale to nerátam). Neviem, či by ma bavilo keby mi dievča cumľalo prsty alebo by som jej dráždil klitoris palcom na nohe. Musí to byť aj dosť fyzicky namáhavé, keď sa nad tým zamyslím :) Zaujímalo by ma tiež, či sa ženám páčia mužské chodidlá. Ťažko sa mi to hodnotí, neviem čo by mohlo byť pekné na veľkých labách s chĺpkami na prstoch. Avšak možno sa mýlim. Niektorým sa páčia aj ponožky, špinavé nohy a podobne. Toto je pre mňa až doslova asexuálne. Čistota a gustióznosť sú na prvom mieste. Trošku so sa o nohách rozpísal a ešte by som aj vedel pridať pár viet, jednoducho ich mám rád. Ale poďme si povedať aspoň trošku aj o ďalších mojich objavoch.
Oblečenie. Najčastejšie som sa stretol s tým, že ľudí lákali rôzne rovnošaty upratovačiek, sestričiek, sieťkované veci. Keď však došlo na realitu, bol z toho skôr smiech ako afrodiziakum. Nie vždy dotyčnej/dotyčnému rovnošata padne. Táto predstava ma nikdy nevzrušovala pri priateľke. Skôr ma to lákalo pri jednorázovke. Ale skúste zbaliť dievča na chate, vybrať z tašky uniformu letušky a nútiť ju sa do nej obliecť. To by neskončilo moc slávne. Čo sa mi ale páči je sex v oblečení. Keď má dievča na sebe krátke, letné šaty a vy ich nadvihnete a o zábavu je postarané. Legíny, obtianuté rifle sú tiež super. Alebo dostať fajku od dievčaťa nahodeného v slušnom kostýmčeku je tiež pekná predstava.
O jednom chlapíkovi sa povrávalo (je to legenda asi v každom meste), že pri sexe si okolo penisu uviaže pančušky, nohovičky, čokoľvek čo má jeho partnerka na sebe. Zaviaže si to pri koreni penisu a mrdá. Ak ho to vzrušuje tak prečo nie? Ale keby som bola žena, tak by som celú dobu rozmýšľal, či mi ten zmrd na silónke neurobí rýchlik.
Hlboký orál je sen každého chlapa. Niekto ho má neustále, pretože má malý penis (pardon, samozrejme, že na veľkosti nezáleží). Myslím, že to láka preto, lebo to dáva určitý pocit dominancie nad ženou. Občas sme radi, keď môžeme byť drsnejší. Kamoši mali frajerky, ktoré to zbožňovali, zvykli si to od nich vypýtať samé. Ja som to zažil párkrát, žiadna sa nepovracala takže mám s tým fajn skúsenosti.
A čo takto ťa zviazať a nahádzať ti na holú? To skúšali asi všetci. A to ešte aj pred 50 odtienmi. Na drsnosti z porna zabudnime, zamerajme sa na domáce podmienky. Vyskúšal som párkrát dievčaťu zaviazať ruky, dať jej šatku cez oči pri fajke alebo s ňou trošku surovejšie zaobchádzať. Vždy som to pomaly stupňoval, až kým som nedostal stopku. Je vzrušujúce byť tvrdý a počuť mrnčanie, ale spôsobiť veľkú bolesť alebo zranenie je u mňa už naozaj moc. Ani som sa s tým v realite nestretol - nikto nikoho nemlátil palicou až mu urobil klobásy. Ale zopár takých galérii a ľudí, ktorí vám ponúknu výcvik (to že niekoho zmlátim nie je výcvik, je to komplex) nájdete aj na tejto stránke. Podľa mňa, dominancia a zároveň submisívnosť pre toho druhého, musí byť príjemná pre obidvoch. Nepáčilo by sa mi, keby že svoju túžbu si plním na úkor nešťastia partnerky, sadizmus je možno si dobre kuknúť na nete zo zvedavosti, v realite sa prihláste na box.
Čo však vzrušuje ženy? Určite aj veci, o ktorých som už písal. Mám na mysli niečo konkrétnejšie. Veľký penis? Asi áno. Avšak určite väčšina žien nie je stavaných na to, aby bolo pre nich príjemné mať v sebe šalátovú uhorku. Skôr sa im pozdáva myšlienka, že ho môžu držať v rukách, dať si ho do úst. Tak ako aj ja by som si pozrel veľké prsia a chytil si ich, ale aby som ich musel mať pri každej to určite nie. Ženy ešte vzrušujú rôzne pomôcky. Veľa dievčat sa mi zdôverilo, že má v obľube venušine guličky. Výber pre ženy je naozaj pestrý a ako muža ma láka, keby som ich mohol na partnerke skúšať.
Poznám osobne aj zopár gayov, lesbičku žiadnu. S bisexualitou sa mi nik nezdôveril. Akurát viem, že kamarát kamarátovho kamaráta v opitosti povedal, že či nechce vyfajčiť. Ako to dopadlo neviem. Myšlienka mať "niečo" s osobou rovnakého pohlavia je ale aj pre mňa niekedy zaujímavá. Nepredstavujem si nikdy nikoho konkrétneho z môjho okolia. Priznám sa, že tu v galériach si raz za čas pozriem najlepšie fotky mužov. Som zvedavý, aké nástroje majú iní chlapi. Občas mi prebehne aj hlavou, že by také niečo bolo zaujímavé vidieť naživo. Sú to iba hriešne myšlienky. Tie myšlienky, o ktorých si myslíme, že majú aj ženy. Často myslia na to, ako by vylízali svojej kamoške, spoločné sprchovanie, masturbácia - aspoň dúfame, že na to ženy myslíte :) Nijaká mi to však nepotvrdila. Chlapi si nemali nikdy problém priznať, že si často honia, či už boli slobodní alebo zadaní. Z 10 žien mi na to 8 neodpovedalo, 1 sa priznala že tak maximálne 2-krát za rok a 1 si vypýtala 50€ za to, že mi to predvedie. Verím tomu, že to robíte častejšie dievčatá a keď nie, tak klobúk dole pred vašou silnou mysľou.
Napadá mi ešte veľa vecí - piss, sex na verejnosti, sledovanie a mnoho ďalšieho. Čo keby ste ma inšpirovali aj trošku vy? Podeľte sa aj s vašimi "úchylkami", spomenul som nejakú, ktorá sa vám páči? Píšte mi komentáre, posielajte mi správy, napíšte tu blog, spravte galériu - hlavne nejako komunikujme. Sme predsa na "sociálnej sieti o sexe", sme anonymní, tak sa nebojme. Teším sa na vás.